Secimin galibi bahceli
Haliyle kazanan erdogan
Kaybeden chp
Akp ciddi uyari aldi.
Milliyetci kesim donmese hdp yuzunden bugun farkli seyler konusurduk
Printable View
Secimin galibi bahceli
Haliyle kazanan erdogan
Kaybeden chp
Akp ciddi uyari aldi.
Milliyetci kesim donmese hdp yuzunden bugun farkli seyler konusurduk
abı koltuk bırakılır mı hhahahahahahahha
KOLTUK SEVDASI OLANLARIN BU PARTIDE ISI YOKTUR
9 secim kaybettin be adam.
Selamlar dostlar fbist ilk kez gördüm hakkında bilgisi olan var mıdır.
LG-H990 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
koltuk sevdalısı kım loooo
26.06.2018 14:29:57 kılıçdaroğlu: Bireysel çıkışlarla kendisine yer arayan kişilerin burada işi yoktur
26.06.2018 14:29:39 kılıçdaroğlu: 9 ay sonra yerel seçiimler var, ikinci duvarı da orada yıkacağız
26.06.2018 14:29:15 kılıçdaroğlu: Partide neler olacağına partililer karar verir
26.06.2018 14:29:04 kılıçdaroğlu: Muharrem ince'nin chp'den fazla oy alması kadar doğal bir şey olamaz
26.06.2018 14:16:15 kılıçdaroğlu: Iktidar partisinin %49.5 olan oyları, %42.5'e düştü, bu bizim için çok önemlidir, örgütlerimiz iktidar partisine 7 puan kaybettirdi
Allah belani versin emi. Nasil yapistin koltuga. Biz bu adami nasil gonderecegiz. Kurultay yapiyorsun ama delegeleri yine kendi adamlari.
Bu Kılıçdaroğlu milletin aklıyla alay ediyor. Chp tabanı ve örgüt içi mücadele lazım.
Bu adam Erdoğan'ın adamı.
Bahçeli için de aynı şeyi söyledim. Erdoğan'ı ve akp'yi kurtardı.
Parti gözlüğü ile bakanlara tuhaf gelebilir..
KK,çok agresif..yüzü asık..bunu yaparak gelebilecek olası SORULARI önlemek istiyor...
sürekli tehdit var..
seçim sonuçlarını değerlendirme değil
;RTE nin TEK ADAMLIĞINDAN BAHSEDİYOR..sonrada KAPI DIŞINDAN BAHSETTİ...
KK ,gerçekten büyük adamsın...ALLAH uzun ömür versin sana...seni seviyorum...:)
TV de psikiyatrist bize peygamber filan olduğunu iddia edenler gelebiliyor diyordu. Adamın karısı dahi bilmiyormuş bazen.
MV vs olanlar için öncelikle KPSS sınavı ve psikometrik testlerden geçmesi lazım. Bugün pilotlara uygulanan testler var, o testler gibi olabilir. Gerçi bular zeki adamlar oluyor testleri aldatabilirler.
Kılıcdaroğlu nun seçim politikaları AKP nin önünü kesti. AKP nin oyununu bozdu.
Buna karşın CHP nin başarılı olduğu söylenemez.
Ancak bu başarısızlık M. İnce ile de aşılabilecek bir durum değildir.
Bu durumun aşılması dışsal başka dinamiklere bağlı çoğunlukla.. onlar için de şimdi uygun değil. Burası da..
k.k ınceye dolaylı yoldan burda işin yok dedı
kendi ağzıyla söyledi beklentilerin altında kaldım dedi dedi başarısız dedi koltuk sevdalısı yeri yok kapı dışarı dedi ben başarılıyım dedi abooo Ukrayna sonuçlarını değerlendirdi sanırım
Ilk secimde chp nin ana muhalefet olayi artik biter.
Erdoğan'ın seçim zaferi İsrail Meclisini karıştırdı
İsrail Meclisi'nde kürsüye çıkan Ortak Arap Listesi Bloku Milletvekili Talib Ebu Arar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı tebrik etti. Yahudi asıllı milletvekilleri ise Ebu Arar'ın sözlerine tepki gösterdi.
http://video.haber7.com/video-galeri...ini-karistirdi
Bu ABD, İsrail, Almanya gram demokrasiye inanmıyor.
Sadece demokrasiyi araç olarak kullanıyor.
Bu secimin net kaybedeni Kilicdaroglu, Aksener, Demirtas oldu.
Kılıçdaroğlu geçen sosyal devlet olmazsa sosyal patlama olur dedi dikkatimi çekti.
Devlet esastır hükümetler gelir geçer, Belçika'da 1.5 yıl hükümet kurulmadı devlet işleri devam etti dedi bu sefer realiteden uzaklaştı.
Görüntü CHP yerli büyük sermayenin hakkını korumak için devam eden bir parti, kalabalık olsun diye modern orta sınıfı içine katmış ve muhalif olabilecek marjinal gruplarla karşılıklı destek içinde, sırf muhalefet olmak için devam ediyor.
Başkanlığı zaten bundan getirdiler, %51 e hitap edebilmek için söylemler en az %60 ı kapsaması gerekiyor. Ortadaki sosyolojik yapı da belli.
Kılıçdaroğlu bir tek iyi partiye 15 vekil verdi. Onun dışında akp'ye yaramayan politikası yok.
Bahçeli bulmuş Ekmelettin Bey'i, Kılıçdaroğlu onayladı, kimdir bu adam belli değil.
Abdullah Gül'ün adaylığını da Akşener engelledi.
Gül çıkacakmış da Erdoğan karşısında kazanacakmış. Akla mantığa aykırı.
Seçimler akp kongresi gibi olacaktı neredeyse.
(Arka planda yaşananları bilmeden yorum analiz yapıyoruz, sağlıklı olmuyor, benim gördüklerim bunlar, sonuçlardan bir şey çıkarmaya çalışıyoruz.)
O onun adamı bu bunun adamı, sonuçta hepsi emperyalizmin adamı, analizin sonucu bu kapıya çıkıyor. Akp zaten Bop projesi, Irak işgaline müslümanlar ses çıkarmasın diye...
aslında ekonomik sebeplerden dolayı ak parti seçimi kaybedecek seviyeye kendiliğinden gelmişti ama diğer partilere destek teröre yeterince karşı durmama gibi sebeplerden sağ kanat birden bire endişeye kapılıp reisin etrafında safları sıkılıştırıverdi peki bu sıkılaşmayı sağlayan kimdi başarısız reis mi başarılı kılıçtaroğlu mu :shh:
İllumnati'ye de kızamıyorum çok biliyorsan gel sen idare et diyecek.
8 milyar insan var birbirlerini yemeden yaşatmak da bir başarı.
Aksener hdp yi ittifak a katsaydi o zaman bahçeli nin oyunu gorurdu millet
8 yıldır delege ile "Sen beni ben de seni.."tarzında kurultay yapılıyor sonrasında "Herkes sussun artık KK'yı eleştirmeyin, dere geçerken at değişilmez, hedefe kitlendik bu sefer iktidarız" mavalları okunuyor..
Sonuç? "Kalaşnikofa şarjör" olmakdan başka övünülecek hiç bir şey yok..
Sayısız seçim oldu bunların yalnız birinde CHP seçmeni evinde oturup CHP'yi barajaltı bıraksaydı Dersimli artık o koltukta barınamazdı. Akape ise Meclisde tek başına en zayıf durumunda olurdu..
peki süper ligde arka arkaya 11 maç kaybeden son maçta da fark yiyen teknik direktör çıkıp 12-1 yenildik ama dikkatinizi çekerim 1 gol attık önümüzdeki maçlara bakacağız dese ne olur
la manyakmısınız siz
30 sayfadır CHP yi kurtarmaya çalışan bir grup var
ben bildim bileli sol nereye gidiyor, solda çözüm arayışı vs...vs.. ile bıdıbıdı yapıp duran işe yaramaz insan sürüsü
seçimi yine kaybettiler neymiş ince başarı elde etmiş,
30 yıldır debelenip 1 arpa boyu yol katedemeyen parti hangisidir?
sordum işte çok bilenler buna cevap verecek kadar bilgili değiller, cahiller sürüsü kalkmış sayfalarca düştükleri .ok çukurunda debelenip milletin aklıyla dalga geçiyor, kendinden başka herkesi cahil görüyor.
bizim halkın bir değimi var, kibirinden dübürleri gözükmüyor :kahkah:
https://www.uludagsozluk.com/k/kibir...z%C3%BCkmemek/
haa bu değimi ekşi sözlükte açıklamış birisi çok doğru açıklamış, daha çok sıkacaklar arkayı bu kafayla çoook,
bakmayın kafaları geride burunları havada olduğuna:kahkah:
yalnız bu kafayla bi 30 yıl daha CHP ye çare üretemeyeceksiniz, ülkeyi hangi kafayla yöneteceksiniz cahiller...
1 kez düşünün yeter...ama oda yok.
İtifakın kurulması da önemlidir ve AKP nşn meclis çoğunlupunu kaybetmesinin önünü açmıştır.
İyiP nin merkez sağda yer alacak olması 9 ay sonra etkini gösterecektir.
Bir de şöyle düşünün İYİ P. Nin ve saadetin girmediği bir seçim de HDP nin de baraj altında kalması sonucunda AKP nin alacağı oy ile meclis te sağlayacağı coğunluğu düşünün. MECLİSTE 2,5 parti kalacaktı.
Kılıçdaroğlu bu hamleeleri ile AKP nin oyunu nu bozmuştur. Ama partisi bunun dışında başarı gösterememiştir. Yetersizdir
İnce nin partinin dışında seçim sonuçlarına ilişkin kendi kafasına göre tavır almasının sonuçları tabii ki olacaktır.
Parti ile koordine olmadan insanlar çuvalkarla seçim kurullarında beklerken kendi kafasına göre adapsız tweetler atılmasının bundan sonra da sınuçları olacaktır.
Belki de yeni bir parti deliyordur.. 😂
Moody's: Türkiye'nin not gözden geçirmesi yeni hükümetin politikalarına bağlı
Kredi derecelendirme kuruluş Moody's, bugün yaptığı açıklamada, Türkiye'nin
kredi notundaki gözden geçirmenin Ak Parti'nin seçim zaferinin ardından yeni
yönetimin hangi politikaları izleyeceğine bağlı olduğunu bildirdi.
Moody's'ten yapılan açıklamada "Türkiye'nin Haziran ayında başlarında
açıklanan derecelendirme notu gözden geçirmesi; yeni yönetimin kapasitesi ve
sürdürülebilir büyümeyi sağlayacak politika ve finansal gücü koruma niyetine
odaklanacak" denildi.
Açıklama şöyle devam etti: "Bu politikalar ekonomide güvenin yeniden
sağlanması ve Türkiye'nin büyük cari açığınıh finasmanında ve dış borç geri
ödemelerini yerine getirmesinde anahtar rolu oynayacaktır" dedi.
__________________________________________________ _
Eyyyyyy Moody's.
Zamanında Ülker Koç ortaklığına verilen otoyol işletme ihalesi ucuza gitti! diye iptal olmuştu. Bundan sonra da pek yeni iş verilmeyebilir.
Borsada KCHOL satılması da piyasanın endişesini gösteriyor.
Başımızdakiler, parti ayırmadan söylüyorum pek güvenilir değil.
Yüzde 90 kendi çıkarı, yüzde 10 memleket çıkarı şeklinde düşünüyorlar..
Yalnız bağımsız karar alabilen, benim gördüğüm iyi parti ve saadet..
Onların olması da umut verici, sağ seçmen için seçenek olur, tek adam sistemi onlar gitmeden oturmaz.
Onlara önümüzdeki dönem de baskı yapmaya, onları yok saymaya devam edecekler.
Cumhuriyeti ve demokrasiyi savunanların onları savunması gerekir.
Bugun baskın alıcı satıcı yok, bakalım aksama ne olacak
Kılıçdaroğlu nun İnce de beklenilen başarıyı gösterememiştir demesi bence en büyük hatasıdır. Süreç için de o da başarısızlığının farkında ve eşitlemeye çalışıyır..
Akp mhp sayesinde kaç vekil çıkardı hesaplayan var mı?
Matriks geçti.
>>>
INCE:HEPIMIZIN CUMHURBASKANI" ADAYI OLARAK TÜM TÜRKIYE ILE BULUSMAK, KUCAKLASMAK, TESEKKÜR ETMEK IÇIN SEÇIM ÖNCESINDE GIDEMEDIGIM ILLERDEN BASLAYARAK 81 VILAYETE GIDECEGIM.
CHP-İş Bankası ilişkisi ne, parti bankadan kâr payı alıyor mu?
CHP hakkında İş Bankasından para aldığı gerekçesiyle kapatma davası açılacağı parti ile banka arasındaki ilişkiyi yeniden gündeme getirdi
İş Bankası Munzam Sandık Vakfı: % 40.15
Atatürk Hisseleri (Cumhuriyet Halk Partisi) : % 28,09
Halka açık pay: % 31.76
http://t24.com.tr/haber/chp-is-banka...iyor-mu,289836