Sayfa 49/1223 İlkİlk ... 39474849505159991495491049 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. aslında ekonomik sebeplerden dolayı ak parti seçimi kaybedecek seviyeye kendiliğinden gelmişti ama diğer partilere destek teröre yeterince karşı durmama gibi sebeplerden sağ kanat birden bire endişeye kapılıp reisin etrafında safları sıkılıştırıverdi peki bu sıkılaşmayı sağlayan kimdi başarısız reis mi başarılı kılıçtaroğlu mu

2. İllumnati'ye de kızamıyorum çok biliyorsan gel sen idare et diyecek.

8 milyar insan var birbirlerini yemeden yaşatmak da bir başarı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Aksener hdp yi ittifak a katsaydi o zaman bahçeli nin oyunu gorurdu millet

4. 8 yıldır delege ile "Sen beni ben de seni.."tarzında kurultay yapılıyor sonrasında "Herkes sussun artık KK'yı eleştirmeyin, dere geçerken at değişilmez, hedefe kitlendik bu sefer iktidarız" mavalları okunuyor..
    Sonuç? "Kalaşnikofa şarjör" olmakdan başka övünülecek hiç bir şey yok..

Sayısız seçim oldu bunların yalnız birinde CHP seçmeni evinde oturup CHP'yi barajaltı bıraksaydı Dersimli artık o koltukta barınamazdı. Akape ise Meclisde tek başına en zayıf durumunda olurdu..

5. peki süper ligde arka arkaya 11 maç kaybeden son maçta da fark yiyen teknik direktör çıkıp 12-1 yenildik ama dikkatinizi çekerim 1 gol attık önümüzdeki maçlara bakacağız dese ne olur

6. la manyakmısınız siz

30 sayfadır CHP yi kurtarmaya çalışan bir grup var

ben bildim bileli sol nereye gidiyor, solda çözüm arayışı vs...vs.. ile bıdıbıdı yapıp duran işe yaramaz insan sürüsü

seçimi yine kaybettiler neymiş ince başarı elde etmiş,

30 yıldır debelenip 1 arpa boyu yol katedemeyen parti hangisidir?

sordum işte çok bilenler buna cevap verecek kadar bilgili değiller, cahiller sürüsü kalkmış sayfalarca düştükleri .ok çukurunda debelenip milletin aklıyla dalga geçiyor, kendinden başka herkesi cahil görüyor.

bizim halkın bir değimi var, kibirinden dübürleri gözükmüyor

https://www.uludagsozluk.com/k/kibir...z%C3%BCkmemek/

haa bu değimi ekşi sözlükte açıklamış birisi çok doğru açıklamış, daha çok sıkacaklar arkayı bu kafayla çoook,

bakmayın kafaları geride burunları havada olduğuna

yalnız bu kafayla bi 30 yıl daha CHP ye çare üretemeyeceksiniz, ülkeyi hangi kafayla yöneteceksiniz cahiller...

1 kez düşünün yeter...ama oda yok.

7.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu bir tek iyi partiye 15 vekil verdi. Onun dışında akp'ye yaramayan politikası yok.

Bahçeli bulmuş Ekmelettin Bey'i, Kılıçdaroğlu onayladı, kimdir bu adam belli değil.

Abdullah Gül'ün adaylığını da Akşener engelledi.

Gül çıkacakmış da Erdoğan karşısında kazanacakmış. Akla mantığa aykırı.

Seçimler akp kongresi gibi olacaktı neredeyse.

(Arka planda yaşananları bilmeden yorum analiz yapıyoruz, sağlıklı olmuyor, benim gördüklerim bunlar, sonuçlardan bir şey çıkarmaya çalışıyoruz.)

O onun adamı bu bunun adamı, sonuçta hepsi emperyalizmin adamı, analizin sonucu bu kapıya çıkıyor. Akp zaten Bop projesi, Irak işgaline müslümanlar ses çıkarmasın diye...
    İtifakın kurulması da önemlidir ve AKP nşn meclis çoğunlupunu kaybetmesinin önünü açmıştır.
    İyiP nin merkez sağda yer alacak olması 9 ay sonra etkini gösterecektir.
    Bir de şöyle düşünün İYİ P. Nin ve saadetin girmediği bir seçim de HDP nin de baraj altında kalması sonucunda AKP nin alacağı oy ile meclis te sağlayacağı coğunluğu düşünün. MECLİSTE 2,5 parti kalacaktı.
    Kılıçdaroğlu bu hamleeleri ile AKP nin oyunu nu bozmuştur. Ama partisi bunun dışında başarı gösterememiştir. Yetersizdir
    İnce nin partinin dışında seçim sonuçlarına ilişkin kendi kafasına göre tavır almasının sonuçları tabii ki olacaktır.
    Parti ile koordine olmadan insanlar çuvalkarla seçim kurullarında beklerken kendi kafasına göre adapsız tweetler atılmasının bundan sonra da sınuçları olacaktır.
    Belki de yeni bir parti deliyordur.. 😂

Moody's: Türkiye'nin not gözden geçirmesi yeni hükümetin politikalarına bağlı

Kredi derecelendirme kuruluş Moody's, bugün yaptığı açıklamada, Türkiye'nin
    kredi notundaki gözden geçirmenin Ak Parti'nin seçim zaferinin ardından yeni
    yönetimin hangi politikaları izleyeceğine bağlı olduğunu bildirdi.

Moody's'ten yapılan açıklamada "Türkiye'nin Haziran ayında başlarında
    açıklanan derecelendirme notu gözden geçirmesi; yeni yönetimin kapasitesi ve
    sürdürülebilir büyümeyi sağlayacak politika ve finansal gücü koruma niyetine
    odaklanacak" denildi.

Açıklama şöyle devam etti: "Bu politikalar ekonomide güvenin yeniden
    sağlanması ve Türkiye'nin büyük cari açığınıh finasmanında ve dış borç geri
    ödemelerini yerine getirmesinde anahtar rolu oynayacaktır" dedi.
    __________________________________________________ _

Eyyyyyy Moody's.

Sayfa 49/1223 İlkİlk ... 39474849505159991495491049 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •