Sayfa 47/1223 İlkİlk ... 37454647484957971475471047 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    KK,çok agresif..yüzü asık..bunu yaparak gelebilecek olası SORULARI önlemek istiyor...

sürekli tehdit var..

seçim sonuçlarını değerlendirme değil

;RTE nin TEK ADAMLIĞINDAN BAHSEDİYOR..sonrada KAPI DIŞINDAN BAHSETTİ...

KK ,gerçekten büyük adamsın...ALLAH uzun ömür versin sana...seni seviyorum...

2. TV de psikiyatrist bize peygamber filan olduğunu iddia edenler gelebiliyor diyordu. Adamın karısı dahi bilmiyormuş bazen.

MV vs olanlar için öncelikle KPSS sınavı ve psikometrik testlerden geçmesi lazım. Bugün pilotlara uygulanan testler var, o testler gibi olabilir. Gerçi bular zeki adamlar oluyor testleri aldatabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Allah belani versin emi. Nasil yapistin koltuga. Biz bu adami nasil gonderecegiz. Kurultay yapiyorsun ama delegeleri yine kendi adamlari.
    İnce, KK diktatör demişti. Haklıymış. Adam gitmemek için elinde geleni yapıyor.

4. Kılıcdaroğlu nun seçim politikaları AKP nin önünü kesti. AKP nin oyununu bozdu.
    Buna karşın CHP nin başarılı olduğu söylenemez.
    Ancak bu başarısızlık M. İnce ile de aşılabilecek bir durum değildir.
    Bu durumun aşılması dışsal başka dinamiklere bağlı çoğunlukla.. onlar için de şimdi uygun değil. Burası da..

5. k.k ınceye dolaylı yoldan burda işin yok dedı

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Allah belani versin emi. Nasil yapistin koltuga. Biz bu adami nasil gonderecegiz. Kurultay yapiyorsun ama delegeleri yine kendi adamlari.
    AKŞENER bugün uygun konuşsa İNCE-AKŞENER güç birliği süper olurdu...CHP ve Kılıçdaroğlu da bütttttüüüüün bu kendisine ve partiye yapışan kimlikle yalnız kalırdı...

7. kendi ağzıyla söyledi beklentilerin altında kaldım dedi dedi başarısız dedi koltuk sevdalısı yeri yok kapı dışarı dedi ben başarılıyım dedi abooo Ukrayna sonuçlarını değerlendirdi sanırım

8.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Kılıcdaroğlu nun seçim politikaları AKP nin önünü kesti. AKP nin oyununu bozdu.
    Buna karşın CHP nin başarılı olduğu söylenemez.
    Ancak bu başarısızlık M. İnce ile de aşılabilecek bir durum değildir.
    Bu durumun aşılması dışsal başka dinamiklere bağlı çoğunlukla.. onlar için de şimdi uygun değil. Burası da..
    Sen de KK adamısın belki delegesin!

Sayfa 47/1223 İlkİlk ... 37454647484957971475471047 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •