http://imageturko.com/?di=N5QI
Printable View
bu hafta spk onayıyla birlikte hareketine başlaması nı bekliyorum.Sonuçta kullanılmayan payları 1 tl den alma garantisini tskb tsgyo adına verdi.Bu hisseye tahminimce ivme getirecekir .
#tsgyo mum analiz
https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=TSGYO
http://imageturko.com/?di=TNA3
64’e Beton dökmüş
bakalım bu akşam spk dan onay gelecekmi
6 aylık bilançolarıyla başvurdu .Bu durumda ekim sonuna kadar spk nın onaylama süresi var.Ha isterse onaylamaz ama burada yatırımcının menfaatine bir durum(kullanılmayan payların 1 tl den geri alınması taahütü verildiği için) sözkonusu olduğu için bence kesin onay gelicek.
aptal olmak lazim tskb nin hisseleri 1 tl den alacağına inanmak icin. Okudugunuzu anlamaya çalışın anlamayanlar
ayrıca herhangi bir süreye tabi değil yazmışsın burdan borsa bilgin zaten belli oluyor.Bedelli sermaye artırımları başvurdukları bilanço dönemiyle süresinden mesuldur.Yani senin anlayacağın dille yazayım tsgyo 6 aylık bilançolarıyla spk ya başvurdu eğer ekim sonuna kadar spk dan kabul onayı gelmezse tsgyo bir daha başvurmak zorunda kalır ve bu sefer 9 aylık bilançolarıyla başvuru bu da süreyi uzatır.Bu verdiğim bilgileri aracı kurumunun arge servisinden kolaylıkla öğrenebilirsin ama direk ağzını bozup yok cahil yok aptal yazıları yazıyorsun.önce biraz saygı
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. 88.500.000 59,00
Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. 2.000.000 1,33
TSKB A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Vakfı 1.150.000 0,77
TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 450.000 0,30
TSKB Memur ve Müstahdemleri Yardım ve Emeklilik Vakfı 400.000 0,27
Halka Açık * 57.500.000 38,33
Toplam 150.000.000 100,00
* Halka açık paylardan sahip olunanlar dahil olmak üzere TSKB A.Ş.'nin sermayemizdeki toplam payı 30.06.2018 itibariyle %70,84'tür.
ben çoban değilim o yüzden senin işinden anlamam.ama bi okuma kursu tavsiye edebilirim anlaman için.tskb benden 1 tl den hisse almayacak.bak tane tane yazacağım ki kafana girer ümidi ile
tskb bedelli sermaye artırımı yaptığında kullanılmayan bütün payları (ki kimsenin kullanacağını zannetmem cari fiyat 1 tl nin altında olduğu için)bedelli sermaye artırımı sonunda açılacak birincil piyasada 1 tl den geri alacak.(bunu ben demiyorum türkiye sınai kalkınma bankası tüm yatırımcılara taahhüt ediyor)
gerçi sana kızamıyorum ama bak sana uygun ganyan bayileri falan var oraya bir takılmayı dene.Bu borsa bilginle buralarda seni üzerler :))
Gönderim Tarihi
10.10.2018 13:33:52
Bildirim Tipi
DG
Yıl
-
Periyot
-
Şirket Genel Bilgi Formu A+ A-
Sermaye ve Ortaklık Yapısı Bilgileri
Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı
Sermayedeki Payı
Para Birimi TRY
Sermayedeki Payı (%)33,99
Türkiye İş Bankası A.Ş. 50.985,681
Bankamızın 27.08.2018 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; "Bankamızın hakim pay sahibi olduğu TSKB
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ("TSKB GYO") tarafından,
mevcut bilanço yapısının değerlendirilmesi neticesinde, elde ettiği faaliyet
karının şirketin borçlarının çevrilmesi için yeterli olmadığı ve TSKB GYO'nun
kredi borçlarının şirketin çıkarılmış sermayesinin artırılması suretiyle
finanse edilmesinin TSKB GYO'nun faaliyetlerine ve gelişimine olumlu katkısı
olacağı, bu tür bir sermaye artırımının TSKB GYO'yu mevcut bilançosundaki büyük
borç kalemlerinin bir kısmından kurtaracağı, şirketin faaliyet alanlarında
yatırım yapmaya yoğunlaşmasına imkân vereceği ve böylelikle sermaye artırımının
TSKB GYO'ya fayda sağlayacağı gerekçeleriyle nominal bedel üzerinden %100
oranında sermaye artırımına karar verilmiş olup; TSKB GYO tarafından yapılan
sermaye artırımında, Bankamızın TSKB GYO'da sahip olduğu paylardan kaynaklanan
yeni pay alım haklarının kullanılmasına ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun uygun
görmesi şartı ile pay sahiplerinin yeni pay alma haklarını kullanmalarından
sonra kalan payların, nominal değerin altında olmamak kaydıyla Borsa İstanbul
A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan satın alınması için Bankamız
tarafından TSKB GYO'ya taahhüt verilmesine" karar verilmiştir.
bak buda tsgy o nun 27.08.2018 saat 18.51.46 tarihinde borsaya gönderdiği kap açıklaması
belki biraz utanmışsındır inşallah
Hayırlı olsun,spk bültende onay çıkmış[emoji17]ytd.
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
simdi hissede bir yon belirleyelim.bu hisse bu fiyatdan bolunse kimse zaten katilmaz.amac katilimci bulabilmek ayrica isteseydi kendi toplardi hisslerini bunu yapmadi.amac bedelli musterisi ariyor.eger 1 tl altinda olur ise katilimci bulamaz.bulamaSada tum hisseler 1 tl den almak zorum.1 tl bolunmelerde ruchan piyasasi 0.1 kuructan acar.her 0.1 kurus hisse 1 tl ye tekabul eder.yani kulllanilmayan ruchanlari 0.1 den almak zorunda kalicak.buda 1 tl nomilan degere esitlenir yanlisim varsa duzeltin arkadaslar.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde bu hisse bu fiyattan bölünürse dahada aşağılara düşecek 30 kuruş 40 kuruş gibi rakamlara düşecektir bu rakamlar tskb nin işine hiç gelmez rüçhanlar 1 TL olacağına göre hissede 1 TL olacaktır bedelliyi tek başına kendi kendine yapmak zorunda kalır farklı bilgisi olan varsa paylaşsın yanlış anlamayın az buçuk bildiğim kadarıyla yazdım..
Y.T.D.
Burada kimse bedelliyi kullanmaz haliyle.oluşacak birincil piyasada 1 nominal den alma garantisi tskb zaten taahhüt verdi.bedelli kullanmayanlar birincilde rüçhanlarını , piyasada da ana mallarını satarsa bu fiyatın üstünde yüzde 25 kar potansiyeli var demektir
Teşekkür ediyorum.
Bedelli tarihi ne zaman bilen var mı??