aptal olmak lazim tskb nin hisseleri 1 tl den alacağına inanmak icin. Okudugunuzu anlamaya çalışın anlamayanlar
ayrıca herhangi bir süreye tabi değil yazmışsın burdan borsa bilgin zaten belli oluyor.Bedelli sermaye artırımları başvurdukları bilanço dönemiyle süresinden mesuldur.Yani senin anlayacağın dille yazayım tsgyo 6 aylık bilançolarıyla spk ya başvurdu eğer ekim sonuna kadar spk dan kabul onayı gelmezse tsgyo bir daha başvurmak zorunda kalır ve bu sefer 9 aylık bilançolarıyla başvuru bu da süreyi uzatır.Bu verdiğim bilgileri aracı kurumunun arge servisinden kolaylıkla öğrenebilirsin ama direk ağzını bozup yok cahil yok aptal yazıları yazıyorsun.önce biraz saygı
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. 88.500.000 59,00
Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. 2.000.000 1,33
TSKB A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Vakfı 1.150.000 0,77
TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 450.000 0,30
TSKB Memur ve Müstahdemleri Yardım ve Emeklilik Vakfı 400.000 0,27
Halka Açık * 57.500.000 38,33
Toplam 150.000.000 100,00
* Halka açık paylardan sahip olunanlar dahil olmak üzere TSKB A.Ş.'nin sermayemizdeki toplam payı 30.06.2018 itibariyle %70,84'tür.
ben çoban değilim o yüzden senin işinden anlamam.ama bi okuma kursu tavsiye edebilirim anlaman için.tskb benden 1 tl den hisse almayacak.bak tane tane yazacağım ki kafana girer ümidi ile
tskb bedelli sermaye artırımı yaptığında kullanılmayan bütün payları (ki kimsenin kullanacağını zannetmem cari fiyat 1 tl nin altında olduğu için)bedelli sermaye artırımı sonunda açılacak birincil piyasada 1 tl den geri alacak.(bunu ben demiyorum türkiye sınai kalkınma bankası tüm yatırımcılara taahhüt ediyor)
gerçi sana kızamıyorum ama bak sana uygun ganyan bayileri falan var oraya bir takılmayı dene.Bu borsa bilginle buralarda seni üzerler)
Yer İmleri