Sayfa 48/111 İlkİlk ... 3846474849505898 ... SonSon
Arama sonucu : 881 madde; 377 - 384 arası.

Konu: TSGYO - TSKB Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by selçukoğlu Yazıyı Oku
    6 aylık bilançolarıyla başvurdu .Bu durumda ekim sonuna kadar spk nın onaylama süresi var.Ha isterse onaylamaz ama burada yatırımcının menfaatine bir durum(kullanılmayan payların 1 tl den geri alınması taahütü verildiği için) sözkonusu olduğu için bence kesin onay gelicek.
    cahil yazılar yazmayın adam birlesme başvurusu yapmadı, Sermaye artisi başvurusu ve herhangi bir süreye tabi degil.

kimsede hissenizi 1 tl ye satin almayacak.
    tskb sadece kuponları alıp sermaye artışına katılacak.Sana 1 kuruş vermeyecek anlayabilecegin

aptal olmak lazim tskb nin hisseleri 1 tl den alacağına inanmak icin. Okudugunuzu anlamaya çalışın anlamayanlar

3.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    aptal olmak lazim tskb nin hisseleri 1 tl den alacağına inanmak icin. Okudugunuzu anlamaya çalışın anlamayanlar
    kardeş saygılı ol biraz önce okuduğunu sen anla.bak orda parantez içinde kullanılmayan payları geri alma taahhütü verdi demişim.Bunu ben demiyorum tskb spk ya verdiği izahnamede kendisi söylüyor.istersen ilişkili haberlerden aç oku.

4.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    cahil yazılar yazmayın adam birlesme başvurusu yapmadı, Sermaye artisi başvurusu ve herhangi bir süreye tabi degil.

kimsede hissenizi 1 tl ye satin almayacak.
    tskb sadece kuponları alıp sermaye artışına katılacak.Sana 1 kuruş vermeyecek anlayabilecegin
    ayrıca herhangi bir süreye tabi değil yazmışsın burdan borsa bilgin zaten belli oluyor.Bedelli sermaye artırımları başvurdukları bilanço dönemiyle süresinden mesuldur.Yani senin anlayacağın dille yazayım tsgyo 6 aylık bilançolarıyla spk ya başvurdu eğer ekim sonuna kadar spk dan kabul onayı gelmezse tsgyo bir daha başvurmak zorunda kalır ve bu sefer 9 aylık bilançolarıyla başvuru bu da süreyi uzatır.Bu verdiğim bilgileri aracı kurumunun arge servisinden kolaylıkla öğrenebilirsin ama direk ağzını bozup yok cahil yok aptal yazıları yazıyorsun.önce biraz saygı

Alıntı Originally Posted by selçukoğlu Yazıyı Oku
    ayrıca herhangi bir süreye tabi değil yazmışsın burdan borsa bilgin zaten belli oluyor.Bedelli sermaye artırımları başvurdukları bilanço dönemiyle süresinden mesuldur.Yani senin anlayacağın dille yazayım tsgyo 6 aylık bilançolarıyla spk ya başvurdu eğer ekim sonuna kadar spk dan kabul onayı gelmezse tsgyo bir daha başvurmak zorunda kalır ve bu sefer 9 aylık bilançolarıyla başvuru bu da süreyi uzatır.Bu verdiğim bilgileri aracı kurumunun arge servisinden kolaylıkla öğrenebilirsin ama direk ağzını bozup yok cahil yok aptal yazıları yazıyorsun.önce biraz saygı
    sen bekle tskb senden 1 tl den hisse alacağını. bana işimi öğretme yallah

6. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. 88.500.000 59,00
    Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. 2.000.000 1,33
    TSKB A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Vakfı 1.150.000 0,77
    TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 450.000 0,30
    TSKB Memur ve Müstahdemleri Yardım ve Emeklilik Vakfı 400.000 0,27
    Halka Açık * 57.500.000 38,33
    Toplam 150.000.000 100,00
    * Halka açık paylardan sahip olunanlar dahil olmak üzere TSKB A.Ş.'nin sermayemizdeki toplam payı 30.06.2018 itibariyle %70,84'tür.

7.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    sen bekle tskb senden 1 tl den hisse alacağını. bana işimi öğretme yallah
    ben çoban değilim o yüzden senin işinden anlamam.ama bi okuma kursu tavsiye edebilirim anlaman için.tskb benden 1 tl den hisse almayacak.bak tane tane yazacağım ki kafana girer ümidi ile
    tskb bedelli sermaye artırımı yaptığında kullanılmayan bütün payları (ki kimsenin kullanacağını zannetmem cari fiyat 1 tl nin altında olduğu için)bedelli sermaye artırımı sonunda açılacak birincil piyasada 1 tl den geri alacak.(bunu ben demiyorum türkiye sınai kalkınma bankası tüm yatırımcılara taahhüt ediyor)

gerçi sana kızamıyorum ama bak sana uygun ganyan bayileri falan var oraya bir takılmayı dene.Bu borsa bilginle buralarda seni üzerler )

Sayfa 48/111 İlkİlk ... 3846474849505898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •