aptal olmak lazim tskb nin hisseleri 1 tl den alacaðýna inanmak icin. Okudugunuzu anlamaya çalýþýn anlamayanlar
ayrýca herhangi bir süreye tabi deðil yazmýþsýn burdan borsa bilgin zaten belli oluyor.Bedelli sermaye artýrýmlarý baþvurduklarý bilanço dönemiyle süresinden mesuldur.Yani senin anlayacaðýn dille yazayým tsgyo 6 aylýk bilançolarýyla spk ya baþvurdu eðer ekim sonuna kadar spk dan kabul onayý gelmezse tsgyo bir daha baþvurmak zorunda kalýr ve bu sefer 9 aylýk bilançolarýyla baþvuru bu da süreyi uzatýr.Bu verdiðim bilgileri aracý kurumunun arge servisinden kolaylýkla öðrenebilirsin ama direk aðzýný bozup yok cahil yok aptal yazýlarý yazýyorsun.önce biraz saygý
Türkiye Sýnai Kalkýnma Bankasý A.Þ. 88.500.000 59,00
Yatýrým Finansman Menkul Deðerler A.Þ. 2.000.000 1,33
TSKB A.Þ. Mensuplarý Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardýmlaþma Vakfý 1.150.000 0,77
TSKB Gayrimenkul Deðerleme A.Þ. 450.000 0,30
TSKB Memur ve Müstahdemleri Yardým ve Emeklilik Vakfý 400.000 0,27
Halka Açýk * 57.500.000 38,33
Toplam 150.000.000 100,00
* Halka açýk paylardan sahip olunanlar dahil olmak üzere TSKB A.Þ.'nin sermayemizdeki toplam payý 30.06.2018 itibariyle %70,84'tür.
ben çoban deðilim o yüzden senin iþinden anlamam.ama bi okuma kursu tavsiye edebilirim anlaman için.tskb benden 1 tl den hisse almayacak.bak tane tane yazacaðým ki kafana girer ümidi ile
tskb bedelli sermaye artýrýmý yaptýðýnda kullanýlmayan bütün paylarý (ki kimsenin kullanacaðýný zannetmem cari fiyat 1 tl nin altýnda olduðu için)bedelli sermaye artýrýmý sonunda açýlacak birincil piyasada 1 tl den geri alacak.(bunu ben demiyorum türkiye sýnai kalkýnma bankasý tüm yatýrýmcýlara taahhüt ediyor)
gerçi sana kýzamýyorum ama bak sana uygun ganyan bayileri falan var oraya bir takýlmayý dene.Bu borsa bilginle buralarda seni üzerler)
Yer Ýmleri