Bedelsiz beklentili hisseler ralli oldu bugun bizimkisi gunun en dusugu 35 leri gordugu icin millet dalmaya tirsti haha nese bekleriz acelemiz yok
Printable View
Bedelsiz beklentili hisseler ralli oldu bugun bizimkisi gunun en dusugu 35 leri gordugu icin millet dalmaya tirsti haha nese bekleriz acelemiz yok
Şubat 2017 deki 54 lü hisse fiat zirvesinden yaklaşık 7,5 ay geçmiş. Hissedeki malum fiat baskısı bu kez fazla abartılmış ve uzamış olmalı ki, hisseye yeni katılımcıların trade amaçlı gelmeleri doğal.Tahtada kısırdöngü formasyonu oluştu gibi. Mal toplamak için hissede fiat baskılanarak aşağı salınıyor bu durumda da düşük fiatlara yeni alıcılar geliyor.Kağıdın bu şekilde kafayı kaldırabilmesi, ancak tahta yapıcının bu yaman çelışkiyi çözecek kararına bağlı . Bilanço dönemlerine de fazla zaman kalmadı hatırlatmakta fayda var.
Arkadaşlar Merhaba :. Bryat
brsan ile birleşebilir mı yani bunun için
1) tahtası kapanır
2) ?!...
Niye birleşsinler ki. Gerekçesi ne olabilir.
Borusan mannesman aynı holdıng.in Almanlar.la ortak oldugu bir şirket.
Borusan yatırım ise Borusan grubunun iştiraklerinin hisselerini barındıran bir şirket. Holding sanırım geçen yıl olacak
yaptığı bir duyuruyla Borsadaki hisselerini toplayacağını açıklamıştı. Birazını da aldı ama gerisi gelmedi.
Toplanırsa Bor.yat.borsadan çıkabilir ama Borusan mannesman için şimdilik bir sebep yok. / ytd..
Borusanla birlikte takiliyor su aralar tahta hareketsiz islem hacmide yok
Teşekkürler sn omerby ...
Bryat in 60-70 TL olmasını istiyorum ...çünkü bu bryat öyle tiriska bir kağıt değil ...
Haramdan rızık olmaz
Harama ya da helala yüce yaratıcı karar verir ve o kişiden başkasını ilgilendirmez.
Bilgi iyidir. :))))
Forum forumluktan çıkıp boş kişilerle geyik alanına dönmüş. Ağır abiler rahatsız olmuyor musunuz, yoksa satıp gittinizmi?
LEX720 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İci saman doluda gelmiş. Dopdolu maaşallah. Tü tü tü :))(
Selamlar saygılar sevgiler sn sinirli bezgin,temple ..geçiyordum selam vereyim dedim..
İştiraklerden halka açılma olabilirmi acaba../ ytd.
-----------------------------------------------------------
Sermaye piyasalarına girişi desteklemek için vergi indirimi geliyor. Bakanlar Kurulu, sermayesini artıran, halka açılan şirketin Kurumlar Vergisi oranını yüzde 75’e kadar indirme yetkisine sahip olacak
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2017...vergi-indirimi
temple, Black Diamond sesinizi duymak güzel, bendende selamlar sevgiler... Sabret meye devam diyelim ama başımızdaki ler tüm planların içine etti, büyük oranda karamsar ım, 60 falan çok hayali geliyor umarım yanılırım!
garanti boşa aldı okadar malı geçen hafta vay be
3. çeyrek bilanço ne zaman açıklanıyor ?
https://i.hizliresim.com/POQ1rv.jpg
ayrıca sermaye artırmayan şirketlere
Ya karlarını yatırımcısı ile paylaşmayı hiç düşünmüyorlarsa ve bunun için Bryatı borsadan çıkarmayı hedefliyorlarsa. Şubat ilk yarısındaki zirvesinden sonra 8.5 aydır ağır baskı altında. 39-41.5 fiat aralığının uzun süredir dışına çıkmaması yükselememesi hedefleniyor ve uğraşıyorlar . Yoksa bu durumda gelecekte olası zorunlu çağrı fiatı için zemin hazırlanıyor olabilir mi arkadaşlar.Sağlıcakla kalınız ortaklar.
Mutlu akü de yaşadım çağrı fiyatın ben
Malum mutlu Hollandalı firmaya satıldı 2014 te
8.00 li bir rakamdır ama çağrı Kortan çıkmaya yakın nerede ise 11 lira ya yaklaşmıştı fiyatı..
Gerçi bryat ya ne olur olmaz bilemeyiz , Kortan çıkma vs şuan yok yani...
Boryatda kottan çıkma seçeneğini birkaç yıl önce en yetkili ağızdan holding ceosunun açıkca medyaya beyan ettiğini biliyorum.Gizlenen bir program yok yani. Bu beyanlardan sonra halka açıklık oranı yuzde otuzlardan onikilere düştü. Yaklaşık altı milyon lot hisseyi holdingin piyasadan geri toplandığına şahit olduk imkb ye gönderdikleri zorunlu sirkülerlerden. Eküri grupların ne topladığını bizlerin bilmesi imkansız tabiiki . Ama kimde ne var kaç lot tüm bilgiler onlarda mevcuttur. SPK geçtiğimiz yıl son yaptığı düzenleme ile kottan çıkma oranını yüzde 95 den 98 e yükseltti. Borsadan çıkmak eskisi gibi kolay değil kısacası .lBekleyelim görelim, selamlar.
Selamlar,
Yine kottan çıkma muhabbetleri başlamış.
Bu hareketin şirketin menfaatine ne gibi sonuçlar getireceği ile ilgili beni aydınlatabilir misiniz rica etsem?
Yani neden kottan çıksınlar?
Bir diğer sorum patronun masasında "holdingin halka arzı" konulu bir dosya olma ihtimali var mıdır?
Yani "Ver yatırımı al holdingi " gibi?
İyi akşamlar
Selamlar sayın blackdiamond . Holding den kasıt boru ise halka arz olacak olsak bu fiyatta olmayiz bence tabi siz daha iyi bilirsiniz de . Öyle birşey olsa bile daha çok vakti vardır gibi geliyor bence . Bugunki düşüşü hiç anlamadım 11.08 altı beklemezdim şaşırdım ne oluyor anlamadım . Bilanço öncesi ilginç geldi varmı yorumunuz iyi akşamlar
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estafurullah hocam.bildiğim birşey yok.sadece patron gibi düşünmeye çalışıyorum.
Holdingden kastım bizim boru değil:) Halka kapalı olan borusan holding.Yani dev bir dünya şirketi..
Bugünkü düşüş patronumuzun klasik hareketi.sn earch özetlemişti bugün durumu.bilanço öncesi kendine marj yaratıyor.bu arada çok giren oldu.dökebileceğini dökecek.sayfada örneği olduğu gibi..yani bence gayet normal sıkıntı yok.kendi çalıyor kendi oynuyor.biraz daha basabilir bence ama toplayacaktır.boru sayfasında değerlendiririz.
İyi akşamlar
YTD
Selamlar Kara Elmas kottan çıkma muhabbetini holding Ceo su Sn Agah Uğur un beyan ettiğini yazmıştım. Sizin geçmiş yazılarınızda da uzunca bir süredir bahsetiğiniz Bryat üzerinden Holdingin borsaya dahil edlmesi olasılığının gerçek olması bu grup kağıtlarını roketleyeceği kesin. Bunun gerçeklenmesini Bryat yatırımcısı olarak sizden daha çok isterim. Yanlış hatırlamıyorsam geçmiş dönemde 32 li fiatlardan bryat ile vedalaştığınızı yazmıştınız belki tekerar aramıza katıldınız bilemiyorum. Cümlemiz için en hayırlısı olsun.
sn diver59 üstadım merhabalar,
öncelikle hafızanıza hayran olmamak mümkün değil:) tebrik ediyorum.maşallah.
evet uun zaman oldu ben 32 den vedalaşmıştım.ara ara geldim kahveye o kadar.geçen en son patronumuzun aldığı fiyatın altına sarkıtınca aldım.1 hafta sonra takdim ettim.şu anda yatırım taşımıyorum ama abisiyle görüşüyorum sürekli.baktım forum bomboş selam vereyim dedim.sinirli de buralarda ise selam olsun bu arada.
burası paketlendi üstadım bence.naçizane görüşüm bi 5-6 ay daha burada tutar böyle.ben hareketi seneye abisinden bekliyorum artık.
ceo nun kottan çıkma muhabbetini hatırlıyorum.şirket gündemi olarak değil sanırım bir soru üzerine cevap vermiş olmak için ifade etmişti.Ben yeni arz olmadan kottan çıkma amaçları olduğunu sanmam.çünkü para pazarda..bunlar da parayı çok seviyor.20-30 kuruş için 30 takla atıyorlar boruda..düşünüyorum patronun borcu var.bu borcu kökden ödemek için en güzel operasyon bu.holdingi pazarlamak.yukarılardan kyatırımcıya kitlemek.ama sıkıntıları diğer tarafta.bir türlü orayı toparlamadılar sanırım.orada da artık mızrak çuvala sığmaz oldu.sanki vakitleri azaldı düğmeye basacaklar gibi geliyor bana..
inşallah bu sabırlı yatırımınızın karşılığını fazlasıyla alırsınız.Herşeyin hayırlısı olsun.
Arada uğrayıp bir kahvenizi içerim.:)
sevgiler-saygılar
Sayın Kara Elmas kardeşim sevgi selamlar . İçten olduğuna inandığım kalbi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler kahve içmeye, bazen başka mecrada nefes almaya herzaman sizi ağırlamaktan mutlu oluruz. İnanın sabrımızın miadı 2000 lere kadar gidiyor ama doğru adreste olduğumuzdan hiç şüphem yok.Bryat , brsan holding vs hepimiz aynı güvenli gemideyiz, paketlenme yorumunuza aynen katılıyorum bu kez birlikte ivmelenecekler deryalara.
Bu arada kara elmas nickiniz bizim 67 plakadan mı geliyor ben 1959 danberi oralardanım.Sağlıcakla kalasınız.
Selamlar sevgiler Dostum, benimki KARA Sevda... Orta vadede bende Brsan ın daha iyi olacağını düşünüyorum!
Yazmışken ne desek az olacaksa da
Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını Saygı Sevgi ve Sonsuz Minnetle anıyorum...
.
.
.
.
Kağıtlar uzaya gidiyor bizimkini kırk ta tutuyorlar.. ne diyelim patron senden büyük Allah var.
geçen sene 9 aylık kötü gelmişti bu sene nasıl gelir fikri olan=?
Hala anlayamadı günlük 3-5-10 bin lotla 7-8 aydır 39- 40 larda süründürdüğü hissede tahtaya satıcı gelmeyeceğini ,Brsan, Borçelik gibi çelik sektöründeki ortaklıklarından ciro ve kar rekorları beklenirken.