Sayfa 46/413 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 361 - 368 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1. Bedelsiz beklentili hisseler ralli oldu bugun bizimkisi gunun en dusugu 35 leri gordugu icin millet dalmaya tirsti haha nese bekleriz acelemiz yok

2. Şubat 2017 deki 54 lü hisse fiat zirvesinden yaklaşık 7,5 ay geçmiş. Hissedeki malum fiat baskısı bu kez fazla abartılmış ve uzamış olmalı ki, hisseye yeni katılımcıların trade amaçlı gelmeleri doğal.Tahtada kısırdöngü formasyonu oluştu gibi. Mal toplamak için hissede fiat baskılanarak aşağı salınıyor bu durumda da düşük fiatlara yeni alıcılar geliyor.Kağıdın bu şekilde kafayı kaldırabilmesi, ancak tahta yapıcının bu yaman çelışkiyi çözecek kararına bağlı . Bilanço dönemlerine de fazla zaman kalmadı hatırlatmakta fayda var.

3. Arkadaşlar Merhaba :. Bryat

brsan ile birleşebilir mı yani bunun için

1) tahtası kapanır

2) ?!...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
     Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Merhaba :. Bryat

brsan ile birleşebilir mı yani bunun için
    1) tahtası kapanır
    2) ?!...
    Niye birleşsinler ki. Gerekçesi ne olabilir.
    Borusan mannesman aynı holdıng.in Almanlar.la ortak oldugu bir şirket.

Borusan yatırım ise Borusan grubunun iştiraklerinin hisselerini barındıran bir şirket. Holding sanırım geçen yıl olacak
    yaptığı bir duyuruyla Borsadaki hisselerini toplayacağını açıklamıştı. Birazını da aldı ama gerisi gelmedi.
    Toplanırsa Bor.yat.borsadan çıkabilir ama Borusan mannesman için şimdilik bir sebep yok. / ytd..

5. Borusanla birlikte takiliyor su aralar tahta hareketsiz islem hacmide yok

6. Teşekkürler sn omerby ...

Bryat in 60-70 TL olmasını istiyorum ...çünkü bu bryat öyle tiriska bir kağıt değil ...

7.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Teşekkürler sn omerby ...

Bryat in 60-70 TL olmasını istiyorum ...çünkü bu bryat öyle tiriska bir kağıt değil ...
    Sabır arkadaşım daha fazalasıda olur ama uzun vadede.

8.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    sabah mal gibi 35.66 ya taradı 2000 küsür lotu teb o fiyatlardan alan philippe ile piramit malın bin lotunu bana devrettiler 37 üzeri vay beeee nesse bende ekmek yer çıkarım bundan YTD
    piramitle philippe den aldığım malları 39,80 maliyetle taradım ekmek yedik Allah bereket versin

Sayfa 46/413 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •