3. çeyrek bilanço ne zaman açıklanıyor ?
3. çeyrek bilanço ne zaman açıklanıyor ?
Ya karlarını yatırımcısı ile paylaşmayı hiç düşünmüyorlarsa ve bunun için Bryatı borsadan çıkarmayı hedefliyorlarsa. Şubat ilk yarısındaki zirvesinden sonra 8.5 aydır ağır baskı altında. 39-41.5 fiat aralığının uzun süredir dışına çıkmaması yükselememesi hedefleniyor ve uğraşıyorlar . Yoksa bu durumda gelecekte olası zorunlu çağrı fiatı için zemin hazırlanıyor olabilir mi arkadaşlar.Sağlıcakla kalınız ortaklar.
Mutlu akü de yaşadım çağrı fiyatın ben
Malum mutlu Hollandalı firmaya satıldı 2014 te
8.00 li bir rakamdır ama çağrı Kortan çıkmaya yakın nerede ise 11 lira ya yaklaşmıştı fiyatı..
Gerçi bryat ya ne olur olmaz bilemeyiz , Kortan çıkma vs şuan yok yani...
Boryatda kottan çıkma seçeneğini birkaç yıl önce en yetkili ağızdan holding ceosunun açıkca medyaya beyan ettiğini biliyorum.Gizlenen bir program yok yani. Bu beyanlardan sonra halka açıklık oranı yuzde otuzlardan onikilere düştü. Yaklaşık altı milyon lot hisseyi holdingin piyasadan geri toplandığına şahit olduk imkb ye gönderdikleri zorunlu sirkülerlerden. Eküri grupların ne topladığını bizlerin bilmesi imkansız tabiiki . Ama kimde ne var kaç lot tüm bilgiler onlarda mevcuttur. SPK geçtiğimiz yıl son yaptığı düzenleme ile kottan çıkma oranını yüzde 95 den 98 e yükseltti. Borsadan çıkmak eskisi gibi kolay değil kısacası .lBekleyelim görelim, selamlar.
Selamlar,
Yine kottan çıkma muhabbetleri başlamış.
Bu hareketin şirketin menfaatine ne gibi sonuçlar getireceği ile ilgili beni aydınlatabilir misiniz rica etsem?
Yani neden kottan çıksınlar?
Bir diğer sorum patronun masasında "holdingin halka arzı" konulu bir dosya olma ihtimali var mıdır?
Yani "Ver yatırımı al holdingi " gibi?
İyi akşamlar
Selamlar sayın blackdiamond . Holding den kasıt boru ise halka arz olacak olsak bu fiyatta olmayiz bence tabi siz daha iyi bilirsiniz de . Öyle birşey olsa bile daha çok vakti vardır gibi geliyor bence . Bugunki düşüşü hiç anlamadım 11.08 altı beklemezdim şaşırdım ne oluyor anlamadım . Bilanço öncesi ilginç geldi varmı yorumunuz iyi akşamlar
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estafurullah hocam.bildiğim birşey yok.sadece patron gibi düşünmeye çalışıyorum.
Holdingden kastım bizim boru değilHalka kapalı olan borusan holding.Yani dev bir dünya şirketi..
Bugünkü düşüş patronumuzun klasik hareketi.sn earch özetlemişti bugün durumu.bilanço öncesi kendine marj yaratıyor.bu arada çok giren oldu.dökebileceğini dökecek.sayfada örneği olduğu gibi..yani bence gayet normal sıkıntı yok.kendi çalıyor kendi oynuyor.biraz daha basabilir bence ama toplayacaktır.boru sayfasında değerlendiririz.
İyi akşamlar
YTD
Yer İmleri