3. çeyrek bilanço ne zaman açýklanýyor ?
3. çeyrek bilanço ne zaman açýklanýyor ?
Ya karlarýný yatýrýmcýsý ile paylaþmayý hiç düþünmüyorlarsa ve bunun için Bryatý borsadan çýkarmayý hedefliyorlarsa. Þubat ilk yarýsýndaki zirvesinden sonra 8.5 aydýr aðýr baský altýnda. 39-41.5 fiat aralýðýnýn uzun süredir dýþýna çýkmamasý yükselememesi hedefleniyor ve uðraþýyorlar . Yoksa bu durumda gelecekte olasý zorunlu çaðrý fiatý için zemin hazýrlanýyor olabilir mi arkadaþlar.Saðlýcakla kalýnýz ortaklar.
Mutlu akü de yaþadým çaðrý fiyatýn ben
Malum mutlu Hollandalý firmaya satýldý 2014 te
8.00 li bir rakamdýr ama çaðrý Kortan çýkmaya yakýn nerede ise 11 lira ya yaklaþmýþtý fiyatý..
Gerçi bryat ya ne olur olmaz bilemeyiz , Kortan çýkma vs þuan yok yani...
Boryatda kottan çýkma seçeneðini birkaç yýl önce en yetkili aðýzdan holding ceosunun açýkca medyaya beyan ettiðini biliyorum.Gizlenen bir program yok yani. Bu beyanlardan sonra halka açýklýk oraný yuzde otuzlardan onikilere düþtü. Yaklaþýk altý milyon lot hisseyi holdingin piyasadan geri toplandýðýna þahit olduk imkb ye gönderdikleri zorunlu sirkülerlerden. Eküri gruplarýn ne topladýðýný bizlerin bilmesi imkansýz tabiiki . Ama kimde ne var kaç lot tüm bilgiler onlarda mevcuttur. SPK geçtiðimiz yýl son yaptýðý düzenleme ile kottan çýkma oranýný yüzde 95 den 98 e yükseltti. Borsadan çýkmak eskisi gibi kolay deðil kýsacasý .lBekleyelim görelim, selamlar.
Selamlar,
Yine kottan çýkma muhabbetleri baþlamýþ.
Bu hareketin þirketin menfaatine ne gibi sonuçlar getireceði ile ilgili beni aydýnlatabilir misiniz rica etsem?
Yani neden kottan çýksýnlar?
Bir diðer sorum patronun masasýnda "holdingin halka arzý" konulu bir dosya olma ihtimali var mýdýr?
Yani "Ver yatýrýmý al holdingi " gibi?
Ýyi akþamlar
Selamlar sayýn blackdiamond . Holding den kasýt boru ise halka arz olacak olsak bu fiyatta olmayiz bence tabi siz daha iyi bilirsiniz de . Öyle birþey olsa bile daha çok vakti vardýr gibi geliyor bence . Bugunki düþüþü hiç anlamadým 11.08 altý beklemezdim þaþýrdým ne oluyor anlamadým . Bilanço öncesi ilginç geldi varmý yorumunuz iyi akþamlar
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estafurullah hocam.bildiðim birþey yok.sadece patron gibi düþünmeye çalýþýyorum.
Holdingden kastým bizim boru deðilHalka kapalý olan borusan holding.Yani dev bir dünya þirketi..
Bugünkü düþüþ patronumuzun klasik hareketi.sn earch özetlemiþti bugün durumu.bilanço öncesi kendine marj yaratýyor.bu arada çok giren oldu.dökebileceðini dökecek.sayfada örneði olduðu gibi..yani bence gayet normal sýkýntý yok.kendi çalýyor kendi oynuyor.biraz daha basabilir bence ama toplayacaktýr.boru sayfasýnda deðerlendiririz.
Ýyi akþamlar
YTD
Yer Ýmleri