Originally Posted by
Buço
Sn R-E-X dediğiniz gibi çok olumlu gelişmeler, sanırım thejackalav kapasite artışı , e-sim, turkiye kart ve teknoloji hisselerine yapılacak yatırımları … zamanında öngörüp göle maya çalın dedi . Karşılığında da hem beddua hem de şikayet edilerek spk dan 12.7 milyon ceza yemiş olmadısı da cabası. Artık niye burayı okusun ve de yazsın ki …
Diğer tarafdan adalet terazisine bakınca indtegram, tweeter, telegram dan hisse yazan yazana hiç bi ceza yok . Beşiktaş , uşak… bir sürü hisse de acayip hareketler ceza meza yok , bir başka hissede patron kap a bildirim yapmadan hisse satıyor cezadı sadece 180bin … spk nın verdiği cezalara bakıyorum 1,5 milyonu geçen yok ama sn thejackalav 12.7 milyon ceza aldı ki hisse bi yerlere kopup gidip sonra baş aşağı olma gibi bi durumu yok .Ben bu işte başka iş olduğunu düşünüyorum. Israrla onu ve uzun vade yatırım yapan büyük oyuncuları tahtadan uzaklaştırmak isteyen onları bezdirmek isteyen başka bir oyuncu grubu olduğunu düşünüyorum . Zaman ile göreceğiz bunu çünkü meydan onların artık. Sn thejackalav ın hiç bir işlem yapacağını sanmıyorum spk da tüm oklar ona çevrilmişken 12.7 milyon tarihi bir ceza ile verilen mesajdan dersini almıştır.
Saygılarımla