Güçlü arkadaşlar güçlerinizi birleştirin, voltranı oluşturalım artık.
Hepinize iyi geceler.
Güçlü arkadaşlar güçlerinizi birleştirin, voltranı oluşturalım artık.
Hepinize iyi geceler.
Sağ olasın üstat fikirlerin önemli forum için özellikle benim gibi borsanın mantığını henüz üç beş yıldır anlamaya çalışanlar için sonuçta burada yapılanların hepsi yorum kesinliği yok insaf düsturu ile hareket etmek gerek buradaki güçlü oyuncuların tahta için hem avantaj hem dezavantaj olduğunu düşünüyorum benim açımdan daha çok avantaj ve sigorta olarak görüyorum sağlığımız el verirse buralardayız inşaallah tekrar teşekkürler bütün paydaşlara hayırlı geceler
Bu kadar reklamla gelen kişiler varken burası daha cok sağilir birileri ciftlik işinden iyi anlıyor nasıl olsa
Bildiğimi esirgemem, beni tanıyanlar bilirler. Hatta anlayana ve fark edene çok fazla bilgi paylaşımı yaparım...
Bu sayfalarda ne hakaretlere mâruz kaldık, ne beddualar yedik eskiler iyi bilirler. İnsanda yazma zevki bırakmıyorlar...!!!
Diğer sorunuzun cevabını ise zaten vermiş durumdayım...
- Ben 80 altı beklemiyorum. Normal şartlarda da olmaması gerekir...
Fakat tahtacı tarafını bilemeyiz. O ne düşünüyor, ne yapmak istiyor? Şu an tahtayı kaldırmak zamansal olarak uygun mu...?
Burada birilerinin yaptığı en büyük hata:
- Tahtacı ya da büyüklerin az ya da çok satış yapmaları...!!!
Bazı durumlarda tahtacı planını gerçekleştirmek için mecburen satış yapacaktır. Bazen de elindeki fazlalıklardan kurtulmak için satış yapacaktır. Bunlar gayet normal şeyler. Bunlar olmazsa, teknik olmaz zaten...
Benim tahta yapacak durumum yok. Fakat gerektiği yerde ve gerektiği zamanda kendimce dokunuşlar yapıyorum. Almak gerekiyorsa alıyorum, satmak gerekiyorsa satıyorum. Tahtayı gün geliyor tutmaya çalışıyorum. Fakat gerçek güç bizlerde değil tahtacıdadır. O ne derse o olur. Onun planını anlayabiliyorsak destek vermek gerekir. Yoksa bu işten hepimiz zararlı çıkarız...
Ben de 3 yıldan fazladır bu hissedeyim. Benim hedeflerim buradaki herkesin hedefinden çok daha yüksektir. Hiç kimse o fiyatlara kadar kalamaz zaten. Belki yıllar alacak ama o hedeflere gün gelecek ulaşacak buna da inanıyorum. Benim ne gördüğümü tahtacı da görüyor. Sizce 83 deki destek neden çalışmış olabilir. Çünkü o seviyede teknik olarak fikir birliği vardı ve desteklendi...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Tahtacı bâriz hatalar yapmadığı sürece büyükler tahtacıya yardımcı olurlar/olmaları gerekir...!!!
Fakat ne zaman tahtacı ile büyüklerin planları çakışırsa, o zaman hissede çatışma başlar...!!!
Tahtacı olur olmadık yerde hisseyi baskılarsa ve herkesin zarar etmesine neden olursa, bu durum unutulmaz ve yeri geldiğinde çatışma durumları gözlemlenebilir...
O nedenle tahtacı da dürüst olacak ve üzerine düşeni yapacak ki, ileride kimse kendisine karşı ters hareketler yapmasın...
Hepimiz aynı gemideyiz. Dikkatli hareket edip, hata yapmamaya çalışmalıyız. En büyüğünden en küçüğüne kadar herkesin yaptığı yanlışlar, gün gelir ayağına dolanır...!!!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Bunlar benim düşüncelerim kesinlikle başkasının etkilenmesini istemem burayı tahtacının da takip ettiğini bildiğimden yazıyorum başkasını etkilemek için değil buradaki bı çok yatırımcının başkasından etkilenecek seviyeleri aştığını düşündüğümden biraz rahat yazıyorum tahtacının çok da iyi niyetli olmadığını düşünüyorum sebebine gelince tahtayı olabildiğince kötü göstermeye çalışıyor amacı yeni alıcıları tahtadan olabildiğince uzak tutmak olsa gerek zaten bi yatırımcı fantazi peşinde değilse böyle bi tahtaya bulaşmaz bu sebeple yeni alıcıların geldiğini kesinlikle düşünmüyorum geriye kalıyor diğer şık tahtaya 3-4 yıldır emek vermiş tahta da sat al bile yapmayan %90 yatırımcının malını gözünü dikmiş yani diyorki beni zora sokun sizde sat al yapın biz de diyoruz ki en çok emeği kim veriyorsa en çok o kazansın Hakk budur gerçi Hak'tan anlamayana Hak'tan bahsetmek hakk'a büyük bir hürmetsizliktir derler her neyse çok yazdık zaten sözün tamamı da deliye söylenirmiş biraz fazla oldu saygılar
Sn T/A çok net olan bu özetiniz için teşekkürler
Sn Haldızoğlu, dediğiniz gibi hissede kısa vade yatırım olarak düşünen yok , tweeter , mivitır ,instegram minstegram hustad müstad önersi ile gelenler oluyor onlar da üç beş dökülüp gidiyor .
Burdaki yatırımcılar için pkart doğru veya yanlış bir bağımlılık olmuş durumda , ev,araba , çocuk eğitiimi ….gibi ihtiyaçlar olmadıkça sat tuşuna eli gitmeyen eline para geçincw hüç düşünmeden al tuşuna basan yatırımcılar kaldık .
Umarım herkes bu beklemesinin karşılığını alır en önemlisi ; tabiki de hepimize hayrlı olması .
Saygılarımla
Yer İmleri