Sayfa 98/203 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 1619 madde; 777 - 784 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Benim hesaplar bakkal hesabi, sallama oluyor. 2. ceyrek euro hareketsizdi, maliyetler bir tık düşer belki, vergi gider gelir ıvır zivir derken 30 civari bir net kar bekliyorum ama bize çok birsey kazandirmaz. Soyle 50-60 kar gelecek olsa zaten fiyatlamayi onceden yapar. Su an o fiyatlama yok ortada dolayisiyla 20-30 arasi bir kar su anki ederiyle dogru orantili olabilir. Umarim 3-5 ml gonderip rezil etmez.

Diger bir husus su hisse 90 üstünde kalmaya çalışıyor daha ne istenir anlamiyorum. Bu tarz cikis yapan hisseler çıkışı surdurmedikce en az 4-5 ay suren düzeltme yaşıyorlar. Acin bakin Adel ne yapmis (bir adel olamaz bence) İntema vb sirketler ne yapmis. Tmpol Tgsas vb kimi 5 ay kimi 15 ay bir daha ki zirveyi gormememis. o yuzden herseye hazırlıklı olun isterlerse bilanco bahanesi ile 60 tlya bile götürürler 80 den alcam diyenler kendilerini 60-70 ten satarken bulur...
     Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Sn.ahmet bilanço tahmininiz var mi ?
    GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. İşlem haçmide geberdi bakalım gelsin bilanço ne yapacağımıza karar verelim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Sen ne istiyorsun , ne düşüyorsun ne çıkıyor.
    Bir yangınları varda göreceğiz inşallah, bekledikçe cikar kokusu

4.  Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Sen ne istiyorsun , ne düşüyorsun ne çıkıyor.
    Bir yangınları varda göreceğiz inşallah, bekledikçe cikar kokusu
    At artık şunu 100 tl üzerine yoksa daha da gelmem davosa

5. Mümkün oldukça burada yorum paylaşmamaya çalışıyorum olumlu ya da olumsuz yönde etkilememek için gerçi hisseye yeni gelen birinin olduğunu da pek düşünmüyorum teknik analizden falandı pek anlamam benim için temel daha önemli hiçbir şeyden anlamadan plastik kart hissesinde pozisyon aldık zaten anlasak almazdık büyük ihtimalle yaklaşık olarak 40 ay oldu teknik analiz meselelerine kafayı yoran kardeşlerimiz 77 TL 60 TL ler gibi fiyatlara gözünü dikti diyor şu anda pkart olur olmaz hayırlısı diyelim sayın TA belki bir şeyler karalamak istersiniz buço abimiz mevcut durumla ilgili yorumunuz olur mu bütün paydaşlara bol bol sabırlar tahtacımız şizofren olduğu için bizi de mazoşist yaptı iyice saygılar bol bereketli kazançlar

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Mümkün oldukça burada yorum paylaşmamaya çalışıyorum olumlu ya da olumsuz yönde etkilememek için gerçi hisseye yeni gelen birinin olduğunu da pek düşünmüyorum teknik analizden falandı pek anlamam benim için temel daha önemli hiçbir şeyden anlamadan plastik kart hissesinde pozisyon aldık zaten anlasak almazdık büyük ihtimalle yaklaşık olarak 40 ay oldu teknik analiz meselelerine kafayı yoran kardeşlerimiz 77 TL 60 TL ler gibi fiyatlara gözünü dikti diyor şu anda pkart olur olmaz hayırlısı diyelim sayın TA belki bir şeyler karalamak istersiniz buço abimiz mevcut durumla ilgili yorumunuz olur mu bütün paydaşlara bol bol sabırlar tahtacımız şizofren olduğu için bizi de mazoşist yaptı iyice saygılar bol bereketli kazançlar
    Bu sayfayı yakından takip ediyorum. Benim de bir miktar PKART hissem var. Fakat yorum yazmaya inanın çekiniyorum...

Lafınız yere düşmesin diye cevap vermek istedim...

Aslında uzun uzun ve detaylı yazdım ama sonradan sildim. Sebepleri mâlum:

- Hem hakaret ve beddualar...

- Hem de ard niyetli birilerinin buraları yakından takibi...

Burayı tahtacı dahil çok fazla takip eden olduğuna eminim. Tahtacının da zamanı geldiğinde gerekeni yapacağına inanıyorum. Eğer yapmazsa, sonuçlarına katlanacağını o da biliyordur...

Grafik üzerinde aslında çok fazla bilgi var. Ben sadece özet geçeceğim:

- Grafiğe göre hisse 94.xx ile 83.xx arasında sıkışmış durumda. 94 üstünde kalabilse bu defa da 103 civarında bir dirençle karşılaşma durumu mevcut. Burası 94.xx 'e göre çok daha zayıf bir direnç olacaktır...

Düşmesini beklemiyorum ama düşerse 80 civarı güçlü bir destek olmaya devem edebilir. Eğer burası tutmaz ise bu durumda bahsi geçen 61.xx seviyesi gündeme gelebilir...!!!

61 seviyesi aslında çok farklı bir zamanın desteği. Şimdiki anın desteği değil. Onun da zamanı gelecektir. Fakat o zaman geldiğinde seviye artık 61 olarak kalmayacaktır. Zamanı geldiğinde hatırlatırsanız güncel hâlini de paylaşırım...

Yine de ben yanlış hesaplamış olabilirim. 80 altına sarkarsa dikkat etmek gerekir...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bu grafik te elinizin altında bulunsun...

Bugün SAT vermiş durumda ve 100 günlük ortalamanın hemen üzerinde duruyor...!!!

Son düzenleme : T/A; 26-07-2024 saat: 00:42.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8. Ben de genel olarak teknik, temel anlamam. 2020'den beri buradayım. Neler olacağını bilemiyorum ama anlayan arkadaşların forumda yeterince bilgi vermediğini düşünüyorum.
    (Ayrıca vermek zorunda mıyız diye de düşünebilirler ya da kötü söz işitmek istemiyoruz da diyebilirler.)

Ama şundan eminim burada yeni paydaş yok neredeyse herkes eski ve sinirler bozuk, altın, dolar, ve diğer hisseler yeterince değer kazandı bu süre zarfında, pkart değerini bulamadı.

Kısır döngüm şu ki çıkıp gitsem ve pkart yükselmeye başlasa çok zoruma giderdi, o yüzden bir ümidin peşine takıldım kaldım.

Misal tahtacı ne zaman gereğini yapar, üç vakte kadar........ Ama ne zaman?

94 altı, 80 altı olma ihtimali, olmama ihtimalinden daha mı çok daha mı az.

Hele 60'lı rakamlar, düşünmek bile istemiyorum.

Bilgi ve birikimlerinizin cimrisi olmayın, ne görüyorsunuz yazın lütfen.

İyi, güzel şeyler okumak istiyorum artık...

Sayfa 98/203 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •