Sayfa 100/203 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon
Arama sonucu : 1617 madde; 793 - 800 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    Sn Haldızoğlu, dediğiniz gibi hissede kısa vade yatırım olarak düşünen yok , tweeter , mivitır ,instegram minstegram hustad müstad önersi ile gelenler oluyor onlar da üç beş dökülüp gidiyor .
    Burdaki yatırımcılar için pkart doğru veya yanlış bir bağımlılık olmuş durumda , ev,araba , çocuk eğitiimi ….gibi ihtiyaçlar olmadıkça sat tuşuna eli gitmeyen eline para geçincw hüç düşünmeden al tuşuna basan yatırımcılar kaldık .
    Umarım herkes bu beklemesinin karşılığını alır en önemlisi ; tabiki de hepimize hayrlı olması .
    Saygılarımla
    Buradaki yatırımcılar tahtacığını tahmin ettiğinden daha akıllı daha iş bilir kimse ahmak değil herkesin kendince bir kriteri var satacağı rakam kafasında bellidir ya da duruma göre değişiyordur şahsen ben ne kadar az kâr gösterirse göstersin cirosunun %20-25'ini kâr etmiş gibi düşünerek satış rakamımı ona göre belirliyorum kafamda sayın kalav bundan 2-2,5 sene önce malını satmayan yatırımcıya tahtacının artık yapabileceği hiçbir şey yoktur diye yazmıştı bakalım tahtacı bunu ne zaman anlayabilecek saygılar

2. Bu açıklamalardan sonra bakalım PKARTA masıl yansıyacak önümüzdeki günlerde ….
    Haberin linki aşağıda
    https://www.ekoltv.com.tr/cip-fabrik...ti-geliyor/amp

3. Onumuzdeki kisa surede teknoloji hisselerine sinirlo pozitif bir seyler olur belki ama ben Pkart in beyaz esya, otomotiv vb sektorlerde Esim alanında işin icinde olduğunu düşünüyorum. Keza daha once yazdığım gibi Kultura internet sayfasinda esim konusunda Pkart muhendislerinin çalışması olduğu basit bir aciklamada olsa belirtilmis. bu sene olmasa da 2025 2026 da pkartin adini duyacagimiza inaniyorum.
     Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    Bu açıklamalardan sonra bakalım PKARTA masıl yansıyacak önümüzdeki günlerde �.
    Haberin linki aşağıda
    https://www.ekoltv.com.tr/cip-fabrik...ti-geliyor/amp
    GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. 30 milyar dolar teknoloji sektörüne teşvik var...pkart bundan nemalanabilir...çok iyi potansiyel oluşmaya başladı hissede...

5. Sn R-E-X dediğiniz gibi çok olumlu gelişmeler, sanırım thejackalav kapasite artışı , e-sim, turkiye kart ve teknoloji hisselerine yapılacak yatırımları … zamanında öngörüp göle maya çalın dedi . Karşılığında da hem beddua hem de şikayet edilerek spk dan 12.7 milyon ceza yemiş olmadısı da cabası. Artık niye burayı okusun ve de yazsın ki …
    Diğer tarafdan adalet terazisine bakınca indtegram, tweeter, telegram dan hisse yazan yazana hiç bi ceza yok . Beşiktaş , uşak… bir sürü hisse de acayip hareketler ceza meza yok , bir başka hissede patron kap a bildirim yapmadan hisse satıyor cezadı sadece 180bin … spk nın verdiği cezalara bakıyorum 1,5 milyonu geçen yok ama sn thejackalav 12.7 milyon ceza aldı ki hisse bi yerlere kopup gidip sonra baş aşağı olma gibi bi durumu yok .Ben bu işte başka iş olduğunu düşünüyorum. Israrla onu ve uzun vade yatırım yapan büyük oyuncuları tahtadan uzaklaştırmak isteyen onları bezdirmek isteyen başka bir oyuncu grubu olduğunu düşünüyorum . Zaman ile göreceğiz bunu çünkü meydan onların artık. Sn thejackalav ın hiç bir işlem yapacağını sanmıyorum spk da tüm oklar ona çevrilmişken 12.7 milyon tarihi bir ceza ile verilen mesajdan dersini almıştır.
    Saygılarımla

6.  Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    Sn R-E-X dediğiniz gibi çok olumlu gelişmeler, sanırım thejackalav kapasite artışı , e-sim, turkiye kart ve teknoloji hisselerine yapılacak yatırımları … zamanında öngörüp göle maya çalın dedi . Karşılığında da hem beddua hem de şikayet edilerek spk dan 12.7 milyon ceza yemiş olmadısı da cabası. Artık niye burayı okusun ve de yazsın ki …
    Diğer tarafdan adalet terazisine bakınca indtegram, tweeter, telegram dan hisse yazan yazana hiç bi ceza yok . Beşiktaş , uşak… bir sürü hisse de acayip hareketler ceza meza yok , bir başka hissede patron kap a bildirim yapmadan hisse satıyor cezadı sadece 180bin … spk nın verdiği cezalara bakıyorum 1,5 milyonu geçen yok ama sn thejackalav 12.7 milyon ceza aldı ki hisse bi yerlere kopup gidip sonra baş aşağı olma gibi bi durumu yok .Ben bu işte başka iş olduğunu düşünüyorum. Israrla onu ve uzun vade yatırım yapan büyük oyuncuları tahtadan uzaklaştırmak isteyen onları bezdirmek isteyen başka bir oyuncu grubu olduğunu düşünüyorum . Zaman ile göreceğiz bunu çünkü meydan onların artık. Sn thejackalav ın hiç bir işlem yapacağını sanmıyorum spk da tüm oklar ona çevrilmişken 12.7 milyon tarihi bir ceza ile verilen mesajdan dersini almıştır.
    Saygılarımla
    hayat devam ediyor ortak hayata küsmek olmaz...borsaya küsmek olmaz...kalavda buradan çok ekmek yemiş yemeye devam ediyor....hep ileriye bakmak lazım....sosyal medya vs. olaylarına katılıyorum çok dümenler dönüyor telegram grupları vs. sapla saman karışmış durumda biz gerçek yatırımcılarda arada ezilip kalıyoruz...

7. Maalesef ki güçlünün ekseriyetle haklı olduğu bir dünyada özellikle de bi ülkede yaşıyoruz burada herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil zaten düşünmemeli de küfür hakaret olmasın kimisi çuvaldızı kendine batırıyor kimisi de hep karşıdakine netice olarak ben olan da hayr olduğunu düşünen bir insanım burada hep birlikte 3-4 yıldır sopa yiyoruz neticesi inşaallah iyi olur iyi ders çıkarmak lazım yaşananlardan bütün paydaşlara saygılar hayırlı hafta sonları

8. 3-4 yıllık performans pkart kötü değil sadece vasat...örneğin bende gedza var karel var dmsas var 2 yıldır önceki fiyatlarda para kazanmayı unuttuk beterin beteri var...

Sayfa 100/203 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •