Al bak burada
Printable View
Made in prc fabrika benim bahsettiğim olumsuzluklar bugünde devam ediyorki zaten adamlar yapabilecekleri şeyleri yapmak için hiç acele etmiyorlar hisse yükselmesin diye ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar yoksa ben hiç bir yazımda şirketi bugüne kadar kötülemedimki turizmci olduğum için bir lara otelinin bile ne değerde olduğunu iyi bilenlerdenim bir lara oteli bile düzgün yönetilse ticari ahlakla bütün borçlarını tek başına öder bunu birçok yönetici turizmci arkadaşım söylüyor
Şirketi birkaç aylığına içimizden en basiretsiz adama verseler borç morç kalmayacak ben kişileri olumsuz eleştiri yaptım hep art niyetliler diye
Yukarda yazmadınmı dava açalım diye. Bak alıntıladım yazını. Bana garanti verebilecekmisin bir tek laranın kalacağına.
Beyefendi keyfine göre otel seçecek. Sayın arell bank hepsini alın ama lara kalsın yav. Onlarda tamam diyecek emin ol.
Artniyetli olmadıklarını kimse söylemedi zaten. Patronun artmiyetli ve şirketi kötü yönettiği biliniyor.
Zaten şirketten bana ne. Hisselerimi satıp gideceğim. Yeterki yükselsin de çıkalım. Lara yı da sana yedirmezler merak etme.
Fiyata olumlu yansıyacak herşeye varım. Brütten çıksın internet yasağı kalksın. Oteller dışında mal varlığını satsın.banka ile anlaşsın.
Yeterki fiyat yükselsin. Ben hancı değilim diyorum yav bas bas bağırıyoruz burada.biz hisseden uygun bir fiyattan çıkalım
İsterse otellerini yaksın. Bana ne. Yolcuyum ben hancı değil.
Sen gidip dava açarsan en az 2 yıl daha sürünürsün bu hissede. Daha bunun danıştayı var. itirazı var.
Sen o yazının neresinde yalvarma gördün ben fikir beyan ettim fazla bir bilgim olmayan dönemde sonra gittim İstanbul’da bilgi sahibi oldum ama bunların hiçbirinin yatırımcının isteğini karşılamayan gelişmeler olduğunu belirttim orda ben ve arkadaşlar ve yazdım ki zt malına ağlar ama bize ağlamaz eleştiriye asla açık bir toplum değiliz ben davadan ısrarla vazgeçmeyelim dediğimde zt ile tek başına görüşüp veya onun adamlarıyla görüşen ve karar alan güya yönetici arkadaş beni aradı ve Selim’in adamımısın sen dedi bana benki hayatımda bir defa gördüm Selim’i ve yanımda gruptan bir arkadaşta vardı adam numarasını ikimize kendi isteğiyle verdi bizim talebimiz bile olmadı banka ve Bodrum oteli için iki defa aradım ikinci aramamda ses tonunu sanki aramadan rahatsız oldu gibi anlayarak numarasını sildim bunu ismail şefaat Ali beye o dönemde söyledim sildim numarasını diye yalansa buyursunlar söylesinler herkesten özür diler tüm hisselerimi Yalçın beye bağışlarım zaten whatsapp kayıtları bile vardır çıkarır gösteririm yazacam akşam tekrardan sonrada yazmayacam bildiklerimide kimseyle paylaşmak zorunda değilim herkes arayarak bilgiye ulaşır
Peki aaaa hocam bakın bize burada yazın diye söylüyorsunuz... Sözde bizi gaza getirecek biz de söylemediklerimizi söyleyeceğiz. Bizim sakladığımız hiç bir şey yok... Bakın ama siz saklıyormuşsunuz...
Bırakın burada söylemeyi daha düne kadar gruptaydınız... Grubun bile haberi yok bu iki konuşmanızdan... Neden sakladınız??
Hadi sakladınız biz her şeyi grupta söylüyor ve tartışıyoruz...
Kendiniz sakladığınız için bizim de bir şeyler sakladığımızı mı düşünüyorsunuz...
Yani dediğim yine doğru, insanın fikri neyse zikri de odur başka sorum yok hocam...
Ben anlayacağımı anladım...
Bundan sonra bizi eleştirirken bu yazdığınız hep gözünüz önünde olsun...
Bakın duyumlar paylaşılmayabilir çünkü ne çektiysek bu duyumlar yüzünden çektik. Ama siz iki kere ss ile görüşüyorsunuz hani ne oldu hocam hani DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BİR ERDEMDİR UNUTMAYIN, diyordunuz
siz şimdi dürüst mü oldunuz?? Şimdi desem ki ss ile ne konuştunuz???
Ben söyleyeceklerinize nasıl inanacağım... Ya da burada yaptığınız bir hafta olumlu bir hafta olumsuz yorumlarınıza nasıl güveneceğim...
Sonra oturup bizi eleştirin ayıp ayıp hocam önce bir eteğinizdekileri bir dökünde bir anlayalım... bakın gördüğünüz gibi hiç bir şey saklı kalmıyor. Emin olun biz yanlış bir şeyler yapmış olsaydık bizi de takip eden onlarca kişi var sizinkiler açığa çıktığı gibi bizimkiler de çıkardı.
Onun için abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan olsun diyorum... Eleştiri yaparken önce kendinizden başlamanızı tavsiye ediyorum...
Ss ile ne konuştuğunuzu da buradan paylaşırsanız artık...
Bu dönen olayların hiçbirinden haberim yok. Kimseyide tanımıyorum burada. Sadece yazılan yazılara göre yorum yazıp,
Kendi görüşümü söylüyorum. Kimseyle bilgi paylaşma zorunluluğunuz yok. Ama buraya gelip çok muğlak ifadelerle milletin aklını karıştırıyorsunuz.muğlak ifadenizden bir örnek yukarıda.aldığım bir duyumu teyit ettim mealindeki yazınız. Duyum ne, kimden neyi teyit ettin hiçbir şey belli değil. Ya açık açık yazın yada yazmayın. Haa dersenki benim ne yazıp yazmıyacağıma karışamazsın, eyvallah karışamam ama cevap vermek de benim hakkım.
Peki görüşmeleri yaptığınızda çıkıp gruba ben ss ile görüştüm deyip bilgi vermezseniz... Ve bu görüşmelerinizi o yönetici arkadaş öğrenip size sen ss nin adamımısın demesi kadar doğal bir şey var mı???
siz arkadan iş yapmaya çalışırsanız biz nasıl güveneceğiz size... Hukuki bir süreç yürüttüğümüz deliller, kanıtlarla uğraştığımız bir dönemde açacağımız davalarla ilgili bilgi vermediğinizi nasıl bilelim...
Ki yine de o yönetici arkadaş sizi gruptan atmamış kendiniz ayrılmıştınız... ve hala utanmadan zt ile görüşen diyorsunuz hala suçlama yapıyorsunuz... grup olarak zt ile görüşen avukatımız ve 3 yönetici arkadaşımız var. Ve bu görüşmelere her zaman sizin gittiğiniz gibi diğer yatırımcı arkadaşlardan gidenler oluyor ve grup bilgilendiriliyor...
Hala suçlamalar hala suçlamalar... Ne yapalım hocam tuvalete de 300 kişiyle mi gidelim... Genelde her yere aramızdan seçtiğimiz temsilcileri gönderiyoruz. Bu temsilciler arasında bazen grupta olmayanlar bile oluyor örnek siz... ya da SPK görüşmesinde Ali Bey
ayıp ayıp hala suçluyorsunuz kendiniz haltlar karıştırmışsınız... yok yönetici arkadaş bunu yaptı yok şunu yaptı... Emin olun gruba her türlü bilgi veriliyor her şeyide takip ediyoruz... Şekil A'da görüldüğü gibi sizin ss ile irtibatınızı da biliyorduk...
Onun için tekrar ediyorum yazdıklarınıza dikkat edin hala gruba oynuyorsunuz hala iftira atıyorsunuz... Kendi yaptığınızı başkalarının da yaptığını iddia ediyorsunuz. Biz her konuda zaten bilgi veriyoruz... Buradan bile paylaşıyor en azından tartışmaya açıyoruz...
ben bir bilgi sahibi olamadımki grupta paylaşayım o dönem, icradan çıkıp onunla konuştuklarımızı zaten kendi ses kaydımla grupta paylaşmıştım,Hüseyin bey vardı oda anlattı yazarak,telefonla da birşey konuşmadığımızı birşeyler söylemediğini o zamanda söyledimki bu ismini verdiğim arkadaşlara, benim bildiklerimi paylaşıp paylaşmadığımı isterseniz İsmail başkana sorun o size gerekeni söyler
Hocam bakın bizi eleştiriyorsunuz bir şeyler saklıyorsunuz diyorsunuz...
Önemli veya önemsiz niye gruba yazmadınız... hani bizi eleştiriyorsunuz ya her şeyi paylaşmıyormuşuz... Ne oldu şimdi hocam...
ismini verdiğin arkadaşlara ne zaman söyledin ben ne bileyim hocam... Belki de duyulduğunu hissettin ondan sonra söyledin...
Ne zaman söylediğin ne söylediğinde beni ilgilendirmiyor artık... ss nin ne söyledikleri hele hiç ilgilendirmiyor... Çünkü onun prensiplerini zaten biliyoruz. Daha önce ki ky ile ilgili düşüncelerini de biliyoruz.
Ancak burada bizim bir şeyler sakladığımızı iddia edip sonra bir bakılıyor ki santai07 bir şeyler saklamış...
Kocaman kocaman DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BİR ERDEMDİR UNUTMAYIN yazarken kendisi dürüst değilmiş...
Bize bir şeyler sakladığımızı iddia eden sayın santai07
"bildiklerimide kimseyle paylaşmak zorunda değilim herkes arayarak bilgiye ulaşır" diyebiliyor...
Yani ne diyeyim şimdi hocam ben siz olsanız kendinize ne derdiniz... Benim isyanım buna işte... Bir tek siz akıllısınız biz ne oluyorsak artık... Ky olabilir ama o kadar da saf değiliz be hocam...
Biz hep diyoruz ya biz 40 kişiyiz 40 mız bir birimizi biliriz diye bir laf vardır. Biz herkesi biliriz ne yaptığını, ne yapmaya çalıştığını bazen algıları bazen başka şeyleri... Ancak sabır sabır sabır... bir yere kadar...
Burada algı yaptırmayız hocam algı yaptırmayız. Biz bu oluşumu zor kurduk öyle yıpratılmasına müsaade etmeyiz. Sizin söyledikleriniz kabul olmayınca çamur at yok öyle bir şey...
Neyse artık kendi vicdanınızla sizi baş başa bırakayım...
1-yarın ne olur bilinmez demişim yani birşeyler değişebilir
2-fesih davasından vazgeçilmemeliydi demişim niye açtık niye vazgeçtik o bize ne dedide biz vazgeçtik ben bilmiyorum mesela neden acıdık onlara o bize acımıyorken
3-sayın iş kadını şirketin önünü açıp parasını kurtarmanın derdinde demişim bizi umursamıyor demişim
4-bu yatırımcılar için an itibariyle hiçbirşey yapmamıştır demişim çünkü görinen o yada benmi daha görmedim
5- belki yarın yada takip eden günlerde mutlaka birşeyler değişir ama bunun ön adımlarının çoktan atılması piyasaya rahatlatıcı haberlerin verilmesi gerekirdi demişim
benim kanaatim yapılan bütün görüşmelerin sonuçlandığı aşikardır ama her ne hikmetse bir kurnazlık içinde bulunulup bunlar yatırımcı ile pek paylaşılmıyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adım beri gelsin,bunların nedenini biliyorsanız açıklayın demişim siz yönetici arkadaşlara, diyebilirdiniz ki bizde anlam veremiyoruz, ben sizleri burda nerde itham ettim, yazıklar olsun size birde saygı duyulacak bir kişilikmiş diyorlar,ayıp ayıp,ben sizi hiçbirşeyle itham etmiyorum ama siz ÖZELLİKLE SİZ ÇOK ŞEY BİLEN VE GRUPTAKİ YOLDAŞLARINIZA BİLE AÇIKLAMAYAN BİRİSİNİZ BEN BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM ADIM GİBİ EMİNİM ONUN İÇİN DEDİM DÜRÜSTLÜK ERDEMDİR, BEN KİMSEYE KLAVUZLUK VEYA YÖNETİCİLİK YAPMIYORUM O YÜZDEN BİRİLERİNE BİRŞEY ANLATMAK ZORUNDA DEĞİLİM, DAVADAN VAZGEÇMEK İÇİNDE GRUPTAYKEN KAÇ TAKLA ATTIĞINIZI UNUTMADIM GRUPTAN ÇIKMA SEBEBİMDE BUYDU ZATEN BİZİ YARI YOLDA BIRAKTINIZ NE İÇİN? VAZGEÇECEĞİMİZ BİR DAAYI NEDEN AÇTIRDINIZ BİZE, SİZKİ BU KADAR BİLGİ TECRUBEYE SAHİPSİNİZ,EĞER ŞİRKETİN ÖNÜNÜ TIKAYACAK BİR DAVAYSA NEDEN AÇTIRDINIZ BİZE?
başimdan geçen bir olayı anlatayım burda, okuduğum üniversite beni okuldan atmış eve mektup gelmiş ben 2005 yılında yurtdışındayken, memlekete döndüm okula gittim baktım haksızlık var iptal ettiremedim, mahkemeye gittim mahkeme beni haklı buldu kanuna aykırılık var diyerek geri dönme kararı verdi, üstüne birde tazminat davası açtım geçen yıllar için, sonra üniversite beni çağırdı, dedilerki sen haklısın bizim yıl sonu sayıştay veya danıştay denetlemesi tam hatırlamıyorum adı nedir, denetlememiz vvar dedi, gel davandan vazgeç çünkü sen haklısın, istediğini verelim sana dediler ve verdiler, biz haklıysak neden vazgeçtik fesihten,yok gereksiz ise neden açtık bu davayı? bunu herkese soruyorum cevaplamak isteyen
benim kanaatim yapılan bütün görüşmelerin sonuçlandığı aşikardır ama her ne hikmetse bir kurnazlık içinde bulunulup bunlar yatırımcı ile pek paylaşılmıyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adım beri gelsin,
bakın basit bir cümle yazmışım sonunda nedenini biliyor musunuz neden açıklama yapmıyorlar, siz birşeyler biliyorsunuz açıklayın dememişim burda, şirket neden açıklama yapmıyor demişim
bu kadarmı türkçeyi anlamaktan yoksunsunuz hemen itham ve saldırı yazıklar olsun size sizin gibilere, ekmeğinin peşinde koşan bir adamı bile birsürü şeyle itham ediyorsunuz,
Okuduklarima inanamiyorum sedad sen aksam selimle mesj lasmadinmi sana dosya gondermedimi selim? Ne yapmaya calisyorsunuzz seni gecen hafta zt ye gindermedimmi git ne sormak istiyorsan sor demedimmi hergün msj lasiyoruzz bende sana ne dedimm git ne soracaksan zt ye sor demedimmi kardesim ben gimseye rica etmedimm grup icersinxe bana boyle bir teklif geldi ozellikle gruota olmammana rahmen sana teklif ettimm malum senin acileyetin oldugu icinn 100 kere de soyledimm davayla ilgili neden cektiginizi neden bunu hala bikfiginiz halde cekmeseydik yok hata yaptikk ne yapmaya calisiyorsunuzz biz bu davayi cekmeseydik kaybetmistik simdi senin fesih davan diye bisey yoktuu cunķü 100/5 altina dustük bunu 10 kere soylememe rahmen gelip burada yazmaniza bi anlam veremiyirumm ve gercekten art niyet ariyorumm kardesim sizin maliyetinzz duşük bu kehittan umudunuzu kestigiyseniz gidin satinnn kardasiniz da biz satmiyoruzz biz sonuna kadar buradayizzz
Hocam hayırdır büyük harflerle yazmaya başladınız??? açtığımız zaman ile şimdiki zaman arasındaki farklara bir bakın... Gk davası açtık kazandık... zt nin hisselerinin blokesi kalktı...
fesih davasını açtığımızda yönetimde ss vardı. geri çektiğimiz de zt vardı. Gk da neler söylediğini siz duymadınız mı?? siz yok muydunuz??? görüntüleri forumlarda yayımlanmadı mı?? Geri çekmek için ne yapmışız... olayları anlattık en basitinden... daha güçlü gelmemiz gerekiyor dedik ne anladınız bundan... Daha güçlü niye gelinir... sizin gibi ss ile zt ile bizden habersiz görüşüp biz davamızı geri çekeriz diyenler olduğu için olabilir mi???
sizin gibi kapıyı arkadan dolanmayı isteyen siz de biz çektikten sonra belki dava devam eder deyip davasını geri çekmeyenlerden değil misiniz?? dava bir iki duruşma daha sürse pazarlık yaparız derdinde değil miydiniz???
Hocam bak bir daha söylüyorum biz kimin ne olduğunu ne düşündüğünü iyi biliyoruz.. Ama hep dediğim gibi biz arka yolu deneyen değil yanımızda arkadaşları istiyoruz. Anlatabildim mi???
Tabi kendiniz çıkacaksınız... kendiniz çıkmasanız atılacağınızı biliyorsunuz...
Bir de dürüstçe ss ile iki defa ne konuştunuz bir anlatın bakalım... Neyin pazarlığını yaptınız madem...
Bir de beni bile bilmediğim neymiş çok şey bildiğim... onları da açıklayın madem...
fesih davası için grupta oylama yapıldı... siz ve 3-4 kişi haricinde itiraz olmadı... Şimdi grup kararı alınmış bir olayda biz mi sizi yolda bırakmış oluyoruz siz mi bizi yolda bırakmış oluyorsunuz...
Arada ki yani davanın açılma zamanında sbk holding faktörü, ss faktörü, ve diğer faktörler olduğunu siz bizden daha iyi biliyorsunuz... çekme sebebimiz ise gk da zt ile görüşülme neticesinde ki görüntüleri burada dahil her yerde paylaşıldı... Ortak karar alındı...
made in prc fabrika hisse yükselsin satacam gidecem diyor, yani tek derdi hisse yükselsin sonrada bana kızıyor, neyse kalın sağlıcakla
Kimsede sizi aman gelin fesih davasina girin demiyor var bizim elimizde lot yetrri kadar sadik hocam hani sen sattiydin kervanlari hala buralarda yaziyorsunnn ne iş uoksa kiyamadinmi kervanlaraa
ben davamı çektim onuda o zaman grupta paylaştım bu kadarda adi yalancı olunmaz yav, genel kurula e-gk üzerinden katıldım
Yazık hocam yazık hani ss nin numarasını silmiştin... Şimdi anlaşıldı gruba niye saldırdığın...
Hayırdır hocam ne gönderdi ss sana...
Bize mi yazıklar olsun... ayıp ayıp
Bak aramışsın arkadaş sana niye çektiğimizi anlatmış... diyoruz ki hem taktik icabı hem daha güçlü gelmek için diyoruz. Bunu da Sayın İduz sana telefonda defalarca anlatmış... Nedir bu grubu dağıtma isteğiniz... daha güçlü geleceğiz gerekirse davamızı da açarız...
Mücadelemiz her kulvarda devam ediyor edecek... Şimdi artık herhalde yazmazsın...
Bir insan bu kadar yalan söylemez...SS ile ne mesajlaştın sayın santai07
başkan hangi sadık? siz kimle karıştırıyorsunuz beni?
yavvv ne selimi başkan sende nerden ne anlıyorsun
Kazan sedad karedesim isalahh 10 misli kazanirsinn istemiyen serefsizdir lakin bildigin biseyi buraya yazarken bizi milletin onune atma bu davayi grup olarak karar verdik cektik zaten cekmek zorundaydikkk sebebinide yazdimm tekrar tekrar isitip isitip koymayin onumuze
bak ben sorayım... hani ss nin numarası yoktu... Dün ne msjlaştınız ya da nereden mesajlaştınız kelime oyunu yapma hocam...
ss sizden ne istiyor ya da durup dururken ss size niye mesaj yazsın...
bu ss nin mesaj veya telefonlarının burada bize karşı 2-3 kişi (bunlarla görüştüğünüzü de biliyorum)ile bizim gruba saldırmanızın bir sebebi midir??
ss nin bize saldırmanızda bir katkısı var mıdır??
Ben ne yazdığını sana söyleyeyim.
1- şirket kötü bundan bi bok olmaz keşke davayı çekmeseydiniz.
Kıvırma——kıvırma——kıvırma
2- çok iyi şeyler olacak. Az kaldı sabredin.
Kıvırma-kıvırma—kıvırma
3-dedik size davayı çekmeyin aylardır tık yok. Zt kandırdı bizi
Kıvırma-kıvırma-kıvırma
4- bekleyelim güzel şeyler olacak. Az kaldı
numarası olmayan bir adamla nasıl mesajlaşayım anlamadım,her duyduğunuza atlamayın içinize kaçmasın elinizde kalmasın,selametle dahada yazmam, önce kiminle neler konuştuğunuzu bir ayırt edin
Hocam bak kasiniyorsun...
Biz delilsiz ispatsiz konusmayiz... Sen ss ile ne msjlastin ya da ne konusuyorsun...
Grup ve yoneticileri ile ilgil ne talimatlar aldin onu yaz... Oyle bir daha yazmam deyip kacamazsin...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ismail başkana sor o anlatsın sana detayı,
Hepsini değil ekledikerim i çıktım. Sayın frecill eğer ki şirketin başına bir iş gelir kod dışı falan olursa şirketten çok sizin vebali niz çok olur. Benim klavyem iyi değil, tatlı tatlı yazamam kimsenin adamı da olmadığım her halimden belli oluyor. Yaşadığım geçmiş tecrübeler nedeniyle şu an ki durum ürkütüyor. Eğer ki şirkete bir şey olursa en az onlar kadar sorumlusunuz unutmayın.
ama ben seni çok iyi anladım çok iyi tanıdımda