Sayfa 475/964 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Atilla Yeşiladanın bir yazısından alıntı yaptım.(2018 yılında büyüme %7’den en iyi ihtimalle %5’e yavaşlayacak (bence %3.5). Kredi hacmi genişlemesi de %20’den yine en iyi ihtimalle %15’e. Sonuç olarak NPL Krakotao yanardağı gibi patlayacak. Ya da patlamayacak, çünkü bankalar harıl harıl geri ödenmesi güç kredileri varlık yönetimi şirketlerine satıyor. Son 3 ayda 4 milyar TL kadar satış tespit ettim, resmi rakam bulamadım, daha fazla da olabilir. Bu kredilerin piyasa değeri ne kadar biliyor musunuz? Akbank 774 milyon TL’yi 36 milyona satmış, yani 1 liraya 5 kuruş civarında geri almış. Acaba sistemde ne kadar bu tür “arızalı kredi” var, ve ne kadar provizyon ayrıldı.) Kervanda elindeki nakiti şirket dışına çıkarıp hisse fiyatını ve özsermayeyi düşük tutup batıyorum havası verip, aldığı ve ne yaptığı belli olmayan kredileri geri ödememek derdinde bakalım ne olacak.

2. Hocam tespitiniz dogru... Odememek mi yoksa varlik sirketlerinin alacagi fiyattan biraz fazla vererek kapatmak mi ya da yapilandirmak mi???

Sinegin yagini cikarmaya alismislar...

Bu hafta lara nin icradan satisi var... Satilmazsa aareal iyice koseye sıkısır ha hadi 1 ay sonraya bir daha koydursa yine satilmazsa aareall ne yapacak...

Birak alacagini bir de cebinden alacagi kadar para koyup karsilik ayiriyor...

Yani hem alacagini alamiyor hem cebindeki parayi isletemiyor...

Asil dananin kuyrugu aareal bank borcuyla kopacak

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. sayın enstantane alayım hisselerinizi 50 kuruştan bir daha uğramayın zamanınız boşa akmasın, yada ben size satayım 45 kuruştan ben uğramayayım )

4. Şu ana kadar yani 4-5 yıldır aareal bankla yapılandırma bile yapılmadı. Halbuki bu tür borçlarda en azından bir veya iki kere yapılandırılır. Çünkü yapılandırma hem bankaya hem de borçlu için karlıdır. Banka yapılandırdığı borç için karşılık ayırmaz borçlu ise yapılandırarak hem temerrüt borçlarının bir kısmından kurtulur hem de uzun vadeye yayar...

Yani burada bana göre şirket bu pazarlıkta bankanın kabul edebileceği rakamların çok altında teklifler sunuyor ki bu iş uzadı...

İhale süreçlerini de tamamlayamayan aareale bak otelleri de satamıyorsun denilecektir.

Aareal bankın Türkiye'den çıkma gibi bir planı var. Onun için çokta fazla direnemeyecek üç aşağı beş yukarı anlaşacaklardır.

İşte burada önemli olan şirket borcunun komplesini mi ödeyecek yoksa bir kısmını ödeyip geri kalanını yapılandıracak mı?? Yoksa hepsini yapılandıracak mı??

Şirkette para yok denilmesi pek inandırıcı değil en azından gayrimenkul ve teçhizat satımından ellerinde 15 milyon euro var... Tabi daha önceden zulaladıkları varsa onlar hariç...

Bakalım bu haftaki icra ne olacak???
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Bana söz düştüğü için yaziyorum Pendik stormfatihi. Sen ne ayaksın. Diger köyde küfurlü yazilarin vardı ayberkmi neydi o kişiye burda gelmissin hisseyi kötüluyon. Hiç koskoca okul müdürüne yakisıyomu. Duydum dün gruptanda sutlamıslar seni. Kardesim memnun değilsen satacaksin 270 bin lotunu. Ben cigerini bilirim bu hissedekilerin. Gerçi muhatabim değilsinde adimı geçirdigin icin yazdim. Ben ne ayberke ne frecele ne iduza ona buna benzemem pazara çıkarıveririm ipliginizi. Bilmem anlatabildimmi. Hadi kolay gelsin sağdan sagdan yürrü belki cüzdan bulursun. Kimlerle muhatao oluyorum ya. Adam kârda oldugumu hazmedemiyor. Madem batacak sat bugün 270 bin lotunu. Sizlemi uğraşcam .
    Sırf sana cevap yazabilmek için tekrar burdan kayıt oldum.Ben istanbulda hem ifa davası açmış hemde fesih davasına katılmış birisyim ey AB06SS
    Elimde hisse varken neden kötüleyim nasıl bir mantık bu?
    Küfürlü konuştu demişsin ne zaman küfür duydun?
    Beni tanımadan nasıl böyle bir ithamda bulunursun?
    Ve tartıştığın adamda ben uhud değilim demiş ,insan olarak özür bile dilemiyorsun.
    Çamur atmak bu kadar kolay.
    Bu hissedekilerin ciğerini biliyormuşsun,sen bu hissede değilmisin neymiş senin ciğerin?
    Ben 4 senedir bu hissedeyim ve bekliyorum,çoluğumun çocuğumun rızkı var ve tek kuruş haram yok alın terim.Erdinçmar denilen adamı dinledik bir ev alırda başımı sokacak birywrim olur dedim.
    Hata bizde başkasının aklıyla sözlerine kandık.
    Ama inan ben bu hisseden UMUTLUYUM.
    Bu tarz tartışmalar stresten diyelim.
    Hakkımızda hayırlısı olsun seninde benimde ve bu hissedeki bütün arkadaşlarım için.
    Sırf sana cevap için 2 gündür yazıya açılmasını bekliyordum.Dahada yazmayacağım inşaallah.
    Bize bu günleri yaşatan insanlarada Rabbim gün yüzü gösternesin inşaallah.

İcradan Lara sayılmazsa banka köşeye sıkışan akmış güldürmeyin insanı kardeşim.
    Birde yiğitler 50 kuruştan alacakmış borsada yüzde 35 daha ucuza mal var ve kardeşim
    Şirketin yönetim kurulunda kilerden Zeynep haricinde 1 kötü olan varmı
    Ne utanmazlar mecburiyetinin yok ama sembolik de olsa biraz almanızda bunu kapta açıklarsanız olur musunuz.yaziklar olsun hele nedomusun nesin bireysel yatırımcının desteğiyle geldin şirketinde mmcasa sattın yönetim kurulu üyeliğinden aldığın paralar sana helal midir.sende almamak için yeminini ettin

1 lotu olacaktı

8. onu bunu bilmem menzil bellidir, her türlü dava açıp sonuna kadar gitmek elbette namuslu hakimler vardır , gidip derdimizi anlatmamız lazım bunlara, açalım davamızı ne var ne yok satılsın borçlar ödensin, bir tane otel bile kalsa şirket temizlenir, tek lara kalsın bu şirkette düzgün işletilsin her sene kar açıklasın görün nerelere gelecek hisse, toplanalım tekrardan daha güçlü

Sayfa 475/964 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •