Evet çok safsin Uhud tanýmam etmem gidin kendisine sorun öðretmen falan deðilim ama burda þunu öðrendim egitilmeye baya ihtiyacýnýz var frecell hocana sor burda beni eski biçimden tanýr: Ferit Ýlker Nikiyle yaziyordum site yenileni ve nikini deðiþtirdim güncel tek nikim budur diðer köyden atýldýðýmida bilmiyorum bakacaðýz site hata veriyor giremiyorum neden atýldýðými
5 bin hissem var diyorsun ve burda algý yapýyor hisseyi kötülüyorsan burdaki birçok zararda olan þahýslar için hissenin sayýsý çarpý 1 toplam 5 bin eder. Ýnsanlarin zararý buralarda. Senin 5 bin hissen batsa ne batmasa ne. Milletin zaten zararý senin hissenden kat be kat fazla. Baþkalarý sen kýlýný kýmýltmadýðýn halde seninde zararsýz hisseden ayrilman için bir çaba harcýyor. Sen hala hisse þöyle kötü böyle kötü. Týrmala dur bakalim.
Hocam yapmayin feritilker nickini hala kullaniyorsunuz. Hala aktif bu ensantane kervan icin alinmis...
Neyse bizi ilgilendirmez...Ancak buradaki kervan magduriyetlerini kucumser hele hele dalga gecerseniz hele ki bizleri bu hale getirenleri alkislarsaniz dogal olarak bizde tepki veririz...
Anladigim kadariyla kervaninizi azaltmissiniz...
Az kalmis ins kalanida iyi fiyattan satarsiniz diyelim...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Valla enteresan ben bu isten hic birsey anlamadim. Kiralik nick yani... Enteresan...
Neyse hocam tamam diyelim... Bitirelim istiyorsaniz...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri