Dolar da verdigini geri alıyor [emoji3]
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
tekrar binlerce sirketten onlarca sirkete dusene kadar...
zero sum...
yeni dunya duzeni...
Bademler ne zaman topluluğa karışırlarsa, virüs tehdidi bitmiş demektir.
virüs bize Suriyeyi bile unutturdu
https://i.hizliresim.com/BdwDyx.png
Ne oluyo beeeeee.
Bu arada bir kac yıla örnegin kapalıcarsı altın fiyatı ile comex vs gibi haltların altın fiyatı farklı olacak. Şu piyasada ben fiziki altınımı ons başı 1550 dolardan satmıyorum.
Satmak istemeyip yastık altı yapacak olan milyonlar var.
Olanlara bakınca ulan diyorum bankadaki parayı çekip yastık altinami koysam. En azından aracı kurumum banka kurumu, diğerlerine göre biraz daha guvenli. Yine tirsmiyior degilim.
Tahmin ediyirumki ilerleyen günlerde hem bizde dünyada yüksek oranda bankalarda mevduat eksilmedi olacak, herturlu sokağa çıkma ve olası banka batma ihtimalini düşünür vatandaş. Böyle olursa bankalar zora girer.
Viewpoint (Japonya):
Rusya'da çok votka tüketildiği için belki de bu nedenle koronavirüs çok yayılmıyor. İyi bir ilaç acıdır.
https://twitter.com/rusencenter/stat...16987584622593
Maşallah dediğiniz 5 dk. yaşamıyor yawww.
sabah ola hayrola.
Benim hatuna diyeyim de paralari hazir etsin. Nakit 1.5 milyon tl ye yakin parasi var. En azindan o kazansin bize giren girmis
Piyasalar bu faiz indirimine bu qe ye bile olumlu tepki vermiyorsa is yas demektir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada Goldman Sachs abd 2. Ceyrek buyumesini eksi 5 e revize etti bugun. 21 trilyonlik ekonominin yuzde 5 kuculdugunu dusunun hele
Reis öyle diyorsun da banka battik derse hırsızın calmadindan daha çok koyar :) banka guvencesi olmayan bir kurumdan işlem yapsam sabah ilk isim parayı transfer etmek olurdu. Adamlar kalkar onsta falan yüksek riskli bir pozisyon alırlar bedelini tüm kurum müşterileri öder. 2001 krizinde yakın ve bildikleri bursa çimentonun hisselerini alan tüm köylü bı kaç kişinin etkisiyle hepsi bir kurumdan hesap açmış hisse almışlardı. Kurum patlayınca hepsinin paralar buhar oldu.
Sende bizi iyice kumarmaz yaptin ya. Ben kumari hic sevmem ki.
yeni dunya duzeninde...kimi borsalar eksi kimisi arti olacak...zero sum...
zarar eden sirketin hissesi eksi olacak...almak istersen ustune para verecekler...ki sonraki donemlerdeki zararina destek olabilesin diye...
defter degeri hikaye olacak...
fk...negatif ongorulenler eksi...
mesela ornek x sirket batacaksa...hissedarlari da iflasa katilacagindan...hissesini alana ustune para verecekler...veya bedelli yapacaksa...
sonra kalan saglarla...
yeni dunya kurulacak...
Qe yapmak faizleri 0 a indirmek 2008 de etkiyi yapmaz, yapamaz. Dunya zaten 12 yilda haddinden fazla borclandi. Artik resetleme ve default zamani.
Fed sanirsam bir sok etkisi yaratmak istedi ama basarili olmusa benzemiyor.
Yastik altina koyacagina ben kurayim bir fon sirketi burada ve paralari bana gonderin olmaz mi.
Sabah borsa en az +%3 hatta bekli +%5 artı açacak. Uçuşları yasakladık ne güzel Thy boş uçuyordu boşa masraf şimdi hem uçuş yok hem de pilotları falan işten çıkarır masraf azaltır. Umreden Gelenler karantinada, 18 vaka var, AVM’ler kısıtlanıyor vb ne güzel... hepsi ekonomiyi uçuruyor. Borsa yarın %bilmem kaç ARTI!!! :D :D
Hiç girmedi, tabi canım ne alaka ne krizi. Hiç b.ku yemedik.
Ytd
Merkez bankaları sabit getirili şeyler alıyor. Borsalar piyasa dinamikleri ile hareket ediyor.
İleride bu da değişir.
Bir süre kenarda beklemek ya da ufak para ile oyalanmak lazım.
Doco da 700 kisi isten cikarildi.
Yada bankacılık yapmayan sadece saklama hizmeti veren bir kurum icat edilmeli. para altın her neyse fiziki olarak kasada tutulup cüzi oranda kira ödenecek. kira geliri sadece güvenlik hizmetine gidecek, ekstra ücüncü şahısların k@r edeceği bir kuruma dönüşmeyecek
Fed baskanlarindan istifa haberleri daha dogrusu soylentileri var.
Bu ikinci el araçlarda satacak araba yokmuş fiyatlar uçuyormuş derken aklıma geldi. Motor parçaları Çin'de üretiliyor motorlar Fransa Almanya İtalya da vs biz araba yapmak için bunları bulmamız lazım bu da yok üretilen araba daha banttan inmeden satılıyor. Bu işin sonunda dünyada büyük kriz çıkar ulaşım sektörü başta finansal kriz çıkar her yer kapatılırken parayı nasıl kazanacak borçlar neyle ödenecek kenara nakit yığmak lazım Nisan Mayıs gibi belki haziran virüs iyice yavaşlayinca mal almak lazım gibi geldi bana tabi ilk once eve tavuk et süt yumurta gıda stoklamak lazım düşüş de
Netflix den filim izledim ama gece Fed, dolar, Dow vadeli, btc izlemek daha heyecanlı oldu. Garip fiyat hareketleri yaşandı 1 saatte.
Hahaha ben de aynısini yaptım şuan ki aksiyon gerilim hiçbir filmde yoktur herhalde
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow ve vadelilerini anlık olarak nerden izliyorsunuz arkadaslar
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Investing
Hatta şunu da ekleyim. Matriks anlık viop verilerim de açık. Bi ara actırmıştım belki işlem yaparım diye. Ama dow ve vadelisini anlık izleyebiliyor muyum bilmiyorum .siz nerden izliyorsunuz?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeter,yeter, Öleceksek ölelim.:drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=lvv3St2bI9c
https://i.hizliresim.com/ngjTMK.jpg
Hey yavrum hey, Corona morona bize vız gelir, boşuna panik yapıyoruz.:oleyo: