dünde yazdım vatandaş olarak virüsü aşırı küçümsüyoruz.
buda kanıtı. + aşti oto gari ( okulların tatil olması )
ACİLEN OHAL İLAN ETMEMİZ GEREKLİ. ( VATANDAŞ OLARAK BİLİNÇLİ ŞEKİLDE HÜKÜMET ETMESE BİLE)
MASKE BEDAVA DAĞILMALI + KULLANILMASI ZORUNLU OLMALI
Son Dakika: Corona virüsü uyarılarını dinlemediler! Akın ettiler
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/c...tiler-41469554
#Coronovırüs Akciğerlere ulaşmadan önce 4 gün boğazda kalır kişi öksürmeye boğazı ağrımaya başlar bol bol su içerek,tuzlu veya sirkeli suyla gargara yaparak akciğere ulaşmadan virüsü yok edebilirsiniz,bu bilgileri paylaşalım birbirimizi kurtaralım!
@saglikbakanligi
Kaçıncı viop topiği açıldı kapandı ama hala doğru bulunamadı. Herkes ben biliyorum kafasında. Yahu pala bile ne olacağını bilmiyorken biz neyin kafasını yaşıyoruz. Ortam normal olsa borsanın yüzde 99 u tekniktir 1 ide haberdir. Haber gelir yine teknik hareket eder. Virüsten dolayı tekniği tekme tokat dövdükleri için bu aralar bilinmezlerdeyiz. Bu arada fırtınadan feribotlar iptal. Benim haftasonu tatili uzadı![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
limanlar kapatiliyor...
nereden kimden mal alacan? kime mal satacan?
global kaldiracli sistemde...
henuz iflaslari duymadik...
henuz daha baslamadi...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Her ulke sınırları kapatıyor haliyle ticaret duruyor fabrikalar magazalarcavm ler tüm cafe vb. Yerler kapanıyor. Borsalar 2 senedir küresel durgunluk konuşurken zirvelere geldi. Bu ihtimale karşı kimse hayırdır niye zirvelere gidiyoruz demedi diyen bile mal aldı. Durgunluk yada kriz olmadı için daha ne olması lazım. Üstüne birçok firmanın batış haberleri gelecek yakında. Borsalar için olacak tek pozitif şey, hayat dirmusken borsalar açık olacak ve herkes ekran başında zararı çıkarmanın derdinde olacak haliyle hacim ve marjlar yükselecek. Çok daha hızlı aşağı yukarı hareketler göreceğiz.
Yer İmleri