Bu hafta kritik bence.
Yani insanlar virus ile ilgili kanaatlerini netleştirir ve ne yapacaklarına karar verir.
Borsalarda da benzer durum olabilir.
Bu hafta kritik bence.
Yani insanlar virus ile ilgili kanaatlerini netleştirir ve ne yapacaklarına karar verir.
Borsalarda da benzer durum olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Hafta sonunun tadini cikarin takmayin kafanizaacilista firsat verirse 2550 ve 2600 dan actigim sp longlari kapaticagim . %5 eksi acmadigi surece zarar yazmaz .. kafayi yemisler . 18 inde 100 point daha indirim bekliyorlar FED den daha onceki dususlerde FED hamlesinden sonra 2 sefer bir onceki dipden asagilari gorup dip tazelemis ..
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
madem piyasa 100 puan indirimi fiyatliyor suan Gbp/Usd 1.19 -1.35 cikisinin fibo 78.6 sinin altinda haftalik kapanis yapti . adamlar israrla altinda kapatmak icin son dakikalarda 100 point dusurdu . pound nerede ise %10 deger kaybetti ..
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Sosyal medya ne yazık ki kötü kaynaklar. Bazen medyanın görmek istemediği şeyler mevcut ama genelde kötü. Ben genelde bbc, dw, sputnik, euronews vs’den takip ediyorum. Her ne kadar kendi ulusal çıkarlarını ön planda tutsalarsa arada güzel bilgi çıkıyor.
Mesela euronews sürekli birleşik arap emirliklerindeki güzel şeylerden bahsediyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yoshi kohen var.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yossi_Cohen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri