Yarının hissesi KCHOL olabilir diye içimden geçiyor. Orayı force ediyorlar vadelide sanki.
Printable View
Bence hisselerde önemli pozisyonlar yeni vadeye taşındı gibi.
Çoğu kişi temettü sonrası,temettü kadar hissenin değerinin
düştüğünü de bilmiyor.Bazı hisselerde birkaç gün sonra yükseltiyor
vs. belki ama emekli aylığı kadar aylık falan deyince aylık alacakmış
gibi düşünenler var.Tabii doğru hissedeyse temettü için diye uv düşünürse
kazancı katlıyor da doğru hisse bulmak önemli.
Sanırım vade sonu uzlaşamama sorunu kalmadı
Viop sorununu atlattık şimdi şarampolden aşağıya düşen S&P sorunu mevcut.
Dolara ne zaman müdahele etmeyi düşünüyo acaba bu soysuz köpekler!!!!!!
Koskoca dünya devi Dow 29 binlere geldi , biz hala 300 binlerin üstündeyiz , fk lar uçuk defter değerleri uçuk , 50 yıl unutmayız borsadaki bu dönemi torunlarımıza anlatırız artık...
Yılanoğlu yükseldikçe bist ucuzluyor doğal olarak 300bin senin bildiğin 300bin olmamış oluyor paragöz abi halen soyulduğunun farkında değilsin :)
Geçen gün çocuğa elenktürüklü bisiklet aldım 37bin taleye
Bundan 7 sene önce o paraya iyi bir araba aldıydım ikinci el
Çok hızlı fakirleşiyoruz
Daha önce yazdım herkeste farkında. Yabancı oranı %60 ustuyken yurtdışı önemliydi orası 1 düşer biz 2-3 dusuyorduk. Artık bisti manuole edecek yabancı gücü yok. Biz bizeyiz :) yabancı dolar 8-9 TL ortalamadan sattı gitti. Şimdi dolar 18.45. şuan yabancının yaptığı onu sat hemen bunu al.
Tale bazlı mı yılanoğlu bazlı mı
Ordan bakınca bardağın yarısı boş, burdan bakınca bardağın yarısı dolu
Belki de ortada bardak yok :he:
şaka bi yana, falanca x hissesi kar açıklıyor, üç ayda yaptığı kar sermayesinin 4 katı, piyasa değerinin de onda biri kadar
Yani şirket bir yılda kendini amortilemiş
Bu şirket borsada nasıl fiyatını ucuzlatsın ki. Geri alım yapsa üç aylık kar ı ile piyasada lot bırakmaz
piyasa değeri demişken, iran borsasının toplam piyasa değeri ilişti gözüme- 1 milyar 212 milyon dolar.. 1,5 trilyon doları görmüş bu sene
bizim istanbul borsası 170 milyar dolar.. biraz düşük değil mi ? iran ekonomisinin bizden ne üstünlüğü var ki, iran şirketleri türk şirketlerinin 7 katı işlem görsün ??
Bosporos abi hızla fakirleşiyoruz, kendine masallar uydurma, uyan artık.! yılanoğlu tekrar uyandı. tısır tısır tıssslıyor
KAP: EGSER [ ] EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1065521
Sayın Ortaklarımız,
26 Eylül 2022 pazartesi günü (dün) Şirketimiz tarafından açıklanan "Tasarruf Tedbirleri Alınması, Verimsiz ve Üretim Siparişi Bulunmayan Üretim Hatlarının Geçici Olarak Üretime
Kapatılması hk.." konulu açıklamamız neticesinde, yatırımcılarımızdan gelen talep üzerine ilave bilgi verilmesi gereksinimi duyulmuştur. Bu bağlamda;
Açıklamamızda belirtildiği üzere, azalan siparişlere bağlı olarak mamul
stoklarındaki artışın azaltılarak üretim/stok dengesini korumak amacıyla, üretim hatlarının bir kısmında 1 Ekim 2022 tarihi itibariyle üretime geçici olarak ara verilecek,
bu tesisler bakıma alınacaktır.
Böylece, 2022 yılının son
üç ayında 1,5 milyon m2 üretim azaltılacak olup, fabrikamızın son üç aylık üretim kapasitesine göre; yaklaşık
%25, yıllık kapasitesine göre ise %6 azalış gerçekleşeceği öngörülmektedir.
Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamakta olup, şirketimiz faaliyetlerine devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız
https://pbs.twimg.com/media/Dghe8QHWAAAqs5l.jpg:large
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
artık yarın trılc kalkmalı YTD
Yapma hocam kurbanın olayım. Defter değeri uçuk diyorsun ama şu anda açıkladıkları karlılıklara göre özellikle bist 30 kağıtlarının nerdeyse hepsi olması gereken piyasa fiyatının altında işlem görüyor.
Açıkladığı karları sermayesinin üstünde olan bir çok firma var. Abd borsaları çakılıyor diye bizim borsamızdamı çakılmalı? Abd de borsalarda işlem gören firmalar devasal firmalar evet ama 2022 bilançolarında ciddi düşüşler bulunuyor. Bizdeki bilançolara göre şu anda borsamızın işlem görmesi gereken rakamlar emin olun çok daha üstü.
Eğer dilim sürçtüyse affola, herkese iyi akşamlar...
Dowa hiç acimiyorlar, lanet bir düşüş trendinde. Malda olanın pisikiloji bozulur. Bu gece boutaoarda kapanır ve yarında eksi olursa bizi artık gömerler heralde. Dün gecede aynısını yazdım yine ekşi oldu ama bizim pala sadece gündüz aldığıni verdi :)
Haklısın o arkadaş fk ve pd-dd değerlerine neden uçuk dedi anlayamadım bende :) heralde onun BIST 30 listesinde başka tahtalar var. 2008 lerde bir bankanin pd-dd değeri 2-3 arası ise ucuz kabul edilirdi. Sanayilerde ise 5-6 makul gorulurdu. TL bazlı hisselerin ve endexin yükselişi aldatıyor insanı grafiğe bakınca. Geçen seneki rakamları unutmak gerek. Bistte olursa en fazla %10 Luk dusus olur. Yunanistan ile olası gerginlikte nolur bilemem. Reis seçim önce bir Yunan hamlesi yapar gibi. En azından bir kaç adaya asker çıkarır gibi geliyor bana.
Denize düşen yılana sarılıyor, Memedabiyi kurtaran yılanoğlu aslında ama o bunun farkında değil :he:
Memedabi buraya her gelişinde tırpanlayıp gidiyor, incir ağacı dikmedik ocak bırakmadı.
Bakalım bir sonraki gelişinde nasıl bir traş şekli olcak ve ne zaman gelicek.
Ben saa bişii diyim mi
onun her geldiği tarihi not et ve bisttin grafikisine işaret koy, aradan bikaç sene geçince hanki noktalarda ve neden geldiğini anlarsın.
Vob yapmayın
Abimiz pala
Flaşh-Flaşh-Flaşh.
Flaşh tv de Cem Uzan konuşuyor,çok önemli konular...!!
Hisse vadelilerin 3 vadeye yayılımı şu şekilde görünüyor.
TSKB, SKBNK, ISGYO, VAKBN gerilere düşmüş
öte yandan GUBRF ve ODAS'da hazırlıklar var gibi
https://i.hizliresim.com/3s8ziof.jpg
Atalım mı Arap kızı
Atalım mı vay vay
Atalım mı cingan kızı
Atalım mı vay vay
Rakıyı da şaraba katalım mı vay vay
Ah senin için onbes sene yatalım mı vay vay
Arap kızları beni pek severdi. Ben de cingan kızlarını severdim. Olaylar olaylar
https://www.godmode-trader.de/aktien...nk-kurs,118687
Gerçek ederi.!!!!
3.5-4 Euro üstü köpük.!!!
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bunu da gördük. Başka ülke borsasinda işlem görüyorsan o ülke borsasının forumlarında yazmayı dene derim. Dax pddd fklar ile BIST bir mı ortalamada.
Dax doğalgaz krizi ni en derin yaşayacak endeks, orada yaptığın genel analiz burayı birebir etkiler mi sence ?
Büyük ucuzlarken, pahalı küçük nasıl satılır ?
İhracatın alayı oraya..
Dolar 18.73 e bi soktu çekti
Tr ihracatının % 41 ini Euro bölgesine yapıyor.!!!
İhracat büyük darbe alır.!!!
AB nin lokomotifi almanyadır.!!!
Almanyadakı kriz göbekten Tr deki şirketleri etkiler.!!!
AB den ithal edilen mal ve hizmetler.!!!
Daha pahalıya mal olur.!!
Buda enflasyonu körükler.!!
Eksi 55 milyar dolar olan merkez bankası kasası.!!
Yakında iflas bayrağını çeker.!!
Anlı şanlı kağıttan kaplan garanti bankası göbekten AB ye bağlı.!!!
Her an İspanyol anası babası batabilir.!!!
Bak Tr deki tüm BİST teki şirketleri topla.!!!
Amazon un %25 i etmiyor.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!