Sayfa 509/1001 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Koskoca dünya devi Dow 29 binlere geldi , biz hala 300 binlerin üstündeyiz , fk lar uçuk defter değerleri uçuk , 50 yıl unutmayız borsadaki bu dönemi torunlarımıza anlatırız artık...
    Yapma hocam kurbanın olayım. Defter değeri uçuk diyorsun ama şu anda açıkladıkları karlılıklara göre özellikle bist 30 kağıtlarının nerdeyse hepsi olması gereken piyasa fiyatının altında işlem görüyor.

Açıkladığı karları sermayesinin üstünde olan bir çok firma var. Abd borsaları çakılıyor diye bizim borsamızdamı çakılmalı? Abd de borsalarda işlem gören firmalar devasal firmalar evet ama 2022 bilançolarında ciddi düşüşler bulunuyor. Bizdeki bilançolara göre şu anda borsamızın işlem görmesi gereken rakamlar emin olun çok daha üstü.

Eğer dilim sürçtüyse affola, herkese iyi akşamlar...
    Emin ol para her kapıyı açar...

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bosporos abi hızla fakirleşiyoruz, kendine masallar uydurma, uyan artık.! yılanoğlu tekrar uyandı. tısır tısır tıssslıyor
    memedabi yılanın başını ezemeyecekse ne işe yarar
    incirci memedabi.. anca ky fidanlasın dursun..
    Memento mori

3. Dowa hiç acimiyorlar, lanet bir düşüş trendinde. Malda olanın pisikiloji bozulur. Bu gece boutaoarda kapanır ve yarında eksi olursa bizi artık gömerler heralde. Dün gecede aynısını yazdım yine ekşi oldu ama bizim pala sadece gündüz aldığıni verdi

4.  Alıntı Originally Posted by unicorn_1980 Yazıyı Oku
    Yapma hocam kurbanın olayım. Defter değeri uçuk diyorsun ama şu anda açıkladıkları karlılıklara göre özellikle bist 30 kağıtlarının nerdeyse hepsi olması gereken piyasa fiyatının altında işlem görüyor.

Açıkladığı karları sermayesinin üstünde olan bir çok firma var. Abd borsaları çakılıyor diye bizim borsamızdamı çakılmalı? Abd de borsalarda işlem gören firmalar devasal firmalar evet ama 2022 bilançolarında ciddi düşüşler bulunuyor. Bizdeki bilançolara göre şu anda borsamızın işlem görmesi gereken rakamlar emin olun çok daha üstü.

Eğer dilim sürçtüyse affola, herkese iyi akşamlar...
    Haklısın o arkadaş fk ve pd-dd değerlerine neden uçuk dedi anlayamadım bende heralde onun BIST 30 listesinde başka tahtalar var. 2008 lerde bir bankanin pd-dd değeri 2-3 arası ise ucuz kabul edilirdi. Sanayilerde ise 5-6 makul gorulurdu. TL bazlı hisselerin ve endexin yükselişi aldatıyor insanı grafiğe bakınca. Geçen seneki rakamları unutmak gerek. Bistte olursa en fazla %10 Luk dusus olur. Yunanistan ile olası gerginlikte nolur bilemem. Reis seçim önce bir Yunan hamlesi yapar gibi. En azından bir kaç adaya asker çıkarır gibi geliyor bana.

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Haklısın o arkadaş fk ve pd-dd değerlerine neden uçuk dedi anlayamadım bende heralde onun BIST 30 listesinde başka tahtalar var. 2008 lerde bir bankanin pd-dd değeri 2-3 arası ise ucuz kabul edilirdi. Sanayilerde ise 5-6 makul gorulurdu. TL bazlı hisselerin ve endexin yükselişi aldatıyor insanı grafiğe bakınca. Geçen seneki rakamları unutmak gerek. Bistte olursa en fazla %10 Luk dusus olur. Yunanistan ile olası gerginlikte nolur bilemem. Reis seçim önce bir Yunan hamlesi yapar gibi. En azından bir kaç adaya asker çıkarır gibi geliyor bana.
    Winwin

2023’de Yunanistan’da da seçim var.

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    memedabi yılanın başını ezemeyecekse ne işe yarar
    incirci memedabi.. anca ky fidanlasın dursun..
    Denize düşen yılana sarılıyor, Memedabiyi kurtaran yılanoğlu aslında ama o bunun farkında değil
    Memedabi buraya her gelişinde tırpanlayıp gidiyor, incir ağacı dikmedik ocak bırakmadı.
    Bakalım bir sonraki gelişinde nasıl bir traş şekli olcak ve ne zaman gelicek.
    Ben saa bişii diyim mi
    onun her geldiği tarihi not et ve bisttin grafikisine işaret koy, aradan bikaç sene geçince hanki noktalarda ve neden geldiğini anlarsın.
    Vob yapmayın
    Abimiz pala
    Hamdım Piştim Yandım

7. Flaşh-Flaşh-Flaşh.

Flaşh tv de Cem Uzan konuşuyor,çok önemli konular...!!

8. Hisse vadelilerin 3 vadeye yayılımı şu şekilde görünüyor.

TSKB, SKBNK, ISGYO, VAKBN gerilere düşmüş

öte yandan GUBRF ve ODAS'da hazırlıklar var gibi

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 509/1001 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •