Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
piyasa deðeri demiþken, iran borsasýnýn toplam piyasa deðeri iliþti gözüme- 1 milyar 212 milyon dolar.. 1,5 trilyon dolarý görmüþ bu sene
bizim istanbul borsasý 170 milyar dolar.. biraz düþük deðil mi ? iran ekonomisinin bizden ne üstünlüðü var ki, iran þirketleri türk þirketlerinin 7 katý iþlem görsün ??
Bosporos abi hýzla fakirleþiyoruz, kendine masallar uydurma, uyan artýk.! yýlanoðlu tekrar uyandý. týsýr týsýr týssslýyor
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
KAP: EGSER [ ] EGE SERAMÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1065521
Sayýn Ortaklarýmýz,
26 Eylül 2022 pazartesi günü (dün) Þirketimiz tarafýndan açýklanan "Tasarruf Tedbirleri Alýnmasý, Verimsiz ve Üretim Sipariþi Bulunmayan Üretim Hatlarýnýn Geçici Olarak Üretime
Kapatýlmasý hk.." konulu açýklamamýz neticesinde, yatýrýmcýlarýmýzdan gelen talep üzerine ilave bilgi verilmesi gereksinimi duyulmuþtur. Bu baðlamda;
Açýklamamýzda belirtildiði üzere, azalan sipariþlere baðlý olarak mamul
stoklarýndaki artýþýn azaltýlarak üretim/stok dengesini korumak amacýyla, üretim hatlarýnýn bir kýsmýnda 1 Ekim 2022 tarihi itibariyle üretime geçici olarak ara verilecek,
bu tesisler bakýma alýnacaktýr.
Böylece, 2022 yýlýnýn son
üç ayýnda 1,5 milyon m2 üretim azaltýlacak olup, fabrikamýzýn son üç aylýk üretim kapasitesine göre; yaklaþýk
%25, yýllýk kapasitesine göre ise %6 azalýþ gerçekleþeceði öngörülmektedir.
Þirketimizin kamuya açýklanmamýþ herhangi bir özel durumu bulunmamakta olup, þirketimiz faaliyetlerine devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgilerine saygýlarýmýzla sunarýz
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
artýk yarýn trýlc kalkmalý YTD
Yer Ýmleri