Sayfa 507/1001 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Viop sorununu atlattık şimdi şarampolden aşağıya düşen S&P sorunu mevcut.

Dolara ne zaman müdahele etmeyi düşünüyo acaba bu soysuz köpekler!!!!!!

Koskoca dünya devi Dow 29 binlere geldi , biz hala 300 binlerin üstündeyiz , fk lar uçuk defter değerleri uçuk , 50 yıl unutmayız borsadaki bu dönemi torunlarımıza anlatırız artık...

4. Yılanoğlu yükseldikçe bist ucuzluyor doğal olarak 300bin senin bildiğin 300bin olmamış oluyor paragöz abi halen soyulduğunun farkında değilsin
    Geçen gün çocuğa elenktürüklü bisiklet aldım 37bin taleye
    Bundan 7 sene önce o paraya iyi bir araba aldıydım ikinci el
    Çok hızlı fakirleşiyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yılanoğlu yükseldikçe bist ucuzluyor doğal olarak 300bin senin bildiğin 300bin olmamış oluyor paragöz abi halen soyulduğunun farkında değilsin
    Geçen gün çocuğa elenktürüklü bisiklet aldım 37bin taleye
    Bundan 7 sene önce o paraya iyi bir araba aldıydım ikinci el
    Çok hızlı fakirleşiyoruz
    Arjantin borsası da yükseliyordu sürekli.
    Grafik atabilecek varsa süper olurdu.

6. Daha önce yazdım herkeste farkında. Yabancı oranı %60 ustuyken yurtdışı önemliydi orası 1 düşer biz 2-3 dusuyorduk. Artık bisti manuole edecek yabancı gücü yok. Biz bizeyiz yabancı dolar 8-9 TL ortalamadan sattı gitti. Şimdi dolar 18.45. şuan yabancının yaptığı onu sat hemen bunu al.

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Sn.Yatırımcımız,

30.09.2022 Cuma gününden itibaren (Cuma günü dahil) Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören tüm sözleşmelerde teminat oranları, Takasbank teminat oranının 2 katı olarak uygulanmaya başlanacaktır. Pozisyonlarınızda teminat açığı oluşmaması için Cuma gününden önce teminatlarınızın belirlenen seviyeye çıkartılması hususunu önemle hatırlatırız.

Saygılarımızla.
    NoorCM
    YASAL MI BU? Kurumların kafasına göre böyle yapmaları hakkında ne düşünüyor acaba, @takasbank , @spk, @imkb..
    MC takasbank teminatlarına göre hesaplanıyor. Aracı kurumlar teminat artırarak sadece daha az pozisyon almanızı sağlıyorlar.

İmzaladığınız sözleşme gereği yasal hale gelmiştir.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Arjantin borsası da yükseliyordu sürekli.
    Grafik atabilecek varsa süper olurdu.
    Tale bazlı mı yılanoğlu bazlı mı
    Ordan bakınca bardağın yarısı boş, burdan bakınca bardağın yarısı dolu
    Belki de ortada bardak yok
    şaka bi yana, falanca x hissesi kar açıklıyor, üç ayda yaptığı kar sermayesinin 4 katı, piyasa değerinin de onda biri kadar
    Yani şirket bir yılda kendini amortilemiş
    Bu şirket borsada nasıl fiyatını ucuzlatsın ki. Geri alım yapsa üç aylık kar ı ile piyasada lot bırakmaz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 507/1001 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •