10 saniyede 5 kuruþ aþaðý bastý...
Printable View
10 saniyede 5 kuruþ aþaðý bastý...
Sinema salonu gibi olduðu günler vardý.Yazdýk, bu kadar insan ile bir yere gidemez diye...Ama o günlerde millete
sürekli Venezuella havucu gösterildi.Yatacak yeri yok þirket sahiplerinin.Oyunu onlarýn kurduðunu anlamak için alim olmak gerekmiyor.Herkes gibi bizde trene binmiþtik .Çabuk uyandýk.Þimdi yazan takip eden 1-2 kiþiye düþmüþ.O vakit benim ilgi alanýma girer.
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Çan2 Termik AÞ (CANTE) pay piyasasýnda gerçekleþtirilen iþlemler ile ilgili olarak yapýlan inceleme sonucunda 10 kiþiye idari para cezalarý verdi.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...-cezasi-verdi/
Malý götürdüklerinin yanýnda devede kulaktýr muhtemelen bu cezalar
Bana tecrübe olsun diye yazýyorum. Cante de iki sefer üst üste patron satýþý olmuþtu. Sanýrým bölünmüþ fiyata göre 2,05 den falan. Ýkinci satýþ fonlara olmuþtu. Þimdi de benzer bir durum Agrot da var. Patron tabaný 12,92 olan bir günde 12,92 den 36 milyon lot sattý. Bir günde nasýl olduysa seans içinde alýndý.
Üç gün sonra bu sefer 50 milyon lot fonlara seans dýþýnda 11,25 den satacaðým ve ayný gün borsada iþlem gören tipe dönüþecek dedi. Sabah 10:30 da kap attý iþlem gerçekleþti bitti, fonlara sattým dedi. Bana fonlar aldý denilince bir cesaret geldi bir miktar alým yaptým. Ancak gün içinde fonlar 11,80 civarý fiyatlardan bütün hisselerini sattýlar. Enteresan þekilde alýcýsý bulundu. 50 milyon lot bir günde karþýlandý. Ancak þu an hisse 10,62 tl. Alanlar boþuna almamýþtýr, sonuçta birileri aldý diyorum. Patron birileriyle anlaþtý mý, yoksa çok acayip baþka bir iþ mi var çözemedim. Cante de de benzer durum olup aylardýr negatif yatay gitmiþ. Tecrübelerinize göre Agrot patronu ne yapmýþ olabilir, hisse nereye doðru yönlenebilir fikir alýþveriþi yapmak istedim sizlerle…
Borsada sabredenlerin illa kazanacaðýna inanmýyorum. Doðru hissede sabredenlerin kazanacaðýna inanýyorum. O yüzden hisse seçimini önemsiyorum.
Yani Agrot, bu patron satýþý, fon alýþý, fonlarýn da o gün satmasý falan. Bu senaryonun nereye gideceðini ben bilemedim.
Borsada sabýr derdiniz varsa kazanamazsýnýz. Ne yaparsanýz yapýn sabýr dan çýkmanýz gerekli.
EÐER SABRETMEK ÝÇÝN BÝR ENERJÝ KAYBINIZ VARSA. BU SÝZÝN SAÐLIÐINIZI DA BOZAR.
Bunu yapabilmenin ilk þartý, elinizdeki paranýn en az yarýsý býst 30 hisselerinden seçilmiþ olmalý. Paranýzýn yarýsý bu þekilde 1-2 yýlda en az 3 e katlanýr. DiÐER YARISI ÝÇÝN DE ÞÖVALYELÝK YAPABÝLÝRSÝNÝZ. BORSADA BAÞKA TÜRLÜ KAZANAN KY YOK ZATEN.
Kolay gelsin.
son 3 ayýn ortalama (aritmetik) PTF si=2.417; önceki dönemin 2.510
son üç ayýn üretimi 578.880; önceki dönem 552.969;
--gelirde %0,008 oranýnda bir artýþ=yani deðiþmemiþ... 3 aylýk kümülatif enflasyon %15-20 vardýr...
Kan kalmadý ky da. 10 kiþiye ceza kesmiþler.
dükkan açýk, ancak süreç al gülüm ver gülüm þeklinde devam ediyor.....1.81 üzerinde kaldýðý sürece bu oyun devam edecek...2.12 sonrasý daha daha güçlü olabilir.. günlükler dikkat çekici.. haftalýklar çayýrda... ancak günlüklerin performansý haftalýklarý da olumlu þekilde toparlayabilir... iyi çalýþmalar..
kaybedens kýlap....
buraya malsýz çulsuz yazmak biraz daha keyif verici.. son olarak 1.80 ile dükkaný kapadým, ama zarar yazarak.. 1.91 maliyetleri 1.80 den sattýktan sonra izlemeye geçtim.. temeli çok güçlü olanlarýn yerler de süründüðünü, ipsiz sapsýz olanlarýn kuyruksuz uçurtma gibi uçup gittiðini bir çok kere izledim.. ancak burada bunun tersini, hem izledim, hem de sopa yedim..:kahkah: :kahkah:.üstelik sn ft-2
tüm saldýrýlara aldýrmadan, form üyelerini uyarma sabrýný göstermesini, izlememe raðmen... sonradan mal alýp ta sn ft-2 ye olumsuz tutum sergileyenlerin, sanýrým ft-2 ye bir özür borcu var...
kuyruk acýsý kötüdür birde üzerine basarlarsa daha da acýtýr.. bu senette bekleme rekoru kýrdým.. bu yüze kuyruk acýsýný çýkarmak için döndüm .. grafik hemen hemen býraktýðým gibi.. kahve haftalýkta mürdüm kanal içinde gidip geliyor.. eðer kahve 1. bölgede yaptýðýný yapar ve mürdümü kýrasa kaçar giderim.. yok 2. bölgede yaptýðý gibi çarpýp dönerse kaybettiðim 11 kademe ve biraz daha fazlasýný alýr giderim... kýsaca keyfe keder... ama göz hep çöplükte kalýr.. neden mi ??? kuyruk orda kaldý....:kahkah::kahkah:
https://i.hizliresim.com/uuaiud7.png
Bunlar bu kadar malý topladýlar nasýl bir hikaye ile satacaklar?
Herkesi pert ettiler zararý geçti artýk olay son damla kana kadar almaya çalýþýyolar.
Ýþin sonunda þirketi satýn alýr bunlar.
Bu arada ft-2 haklýydý.
Venezuella haberleri de gelmez oldu.
[emoji23]
Tahtaci yok veya oldu.
Neyse ki zamaninda kol kestik de kol gibi borekten yirttik.
İzleme amaçli sembolik lot ile devam.
Borsa, kim kime korsa.
Hani malý mülkü çok olanlar için Allah verdikçe veriyo derler ya, CANTE de de birileri mal isteyene verdikçe veriyo.
Tabi bizde zarardan nasibimizi aldýkça alýyoz. :(
ANELT ve FENIS de bulamamýþtým. Bu sebepten burada da emin olamýyorum.
Ýstanbul portfÖy agresÝf deÐÝÞken fon
cante Çan2 termÝk a.Þ.tl trecan200011 2.500.000,00 1,600000 30/01/25