Originally Posted by
yerli
Bana tecrübe olsun diye yazıyorum. Cante de iki sefer üst üste patron satışı olmuştu. Sanırım bölünmüş fiyata göre 2,05 den falan. İkinci satış fonlara olmuştu. Şimdi de benzer bir durum Agrot da var. Patron tabanı 12,92 olan bir günde 12,92 den 36 milyon lot sattı. Bir günde nasıl olduysa seans içinde alındı.
Üç gün sonra bu sefer 50 milyon lot fonlara seans dışında 11,25 den satacağım ve aynı gün borsada işlem gören tipe dönüşecek dedi. Sabah 10:30 da kap attı işlem gerçekleşti bitti, fonlara sattım dedi. Bana fonlar aldı denilince bir cesaret geldi bir miktar alım yaptım. Ancak gün içinde fonlar 11,80 civarı fiyatlardan bütün hisselerini sattılar. Enteresan şekilde alıcısı bulundu. 50 milyon lot bir günde karşılandı. Ancak şu an hisse 10,62 tl. Alanlar boşuna almamıştır, sonuçta birileri aldı diyorum. Patron birileriyle anlaştı mı, yoksa çok acayip başka bir iş mi var çözemedim. Cante de de benzer durum olup aylardır negatif yatay gitmiş. Tecrübelerinize göre Agrot patronu ne yapmış olabilir, hisse nereye doğru yönlenebilir fikir alışverişi yapmak istedim sizlerle…
Yer İmleri