Borsada sabredenlerin illa kazanacaðýna inanmýyorum. Doðru hissede sabredenlerin kazanacaðýna inanýyorum. O yüzden hisse seçimini önemsiyorum.
Yani Agrot, bu patron satýþý, fon alýþý, fonlarýn da o gün satmasý falan. Bu senaryonun nereye gideceðini ben bilemedim.
Borsada sabýr derdiniz varsa kazanamazsýnýz. Ne yaparsanýz yapýn sabýr dan çýkmanýz gerekli.
EÐER SABRETMEK ÝÇÝN BÝR ENERJÝ KAYBINIZ VARSA. BU SÝZÝN SAÐLIÐINIZI DA BOZAR.
Bunu yapabilmenin ilk þartý, elinizdeki paranýn en az yarýsý býst 30 hisselerinden seçilmiþ olmalý. Paranýzýn yarýsý bu þekilde 1-2 yýlda en az 3 e katlanýr. DiÐER YARISI ÝÇÝN DE ÞÖVALYELÝK YAPABÝLÝRSÝNÝZ. BORSADA BAÞKA TÜRLÜ KAZANAN KY YOK ZATEN.
Kolay gelsin.
son 3 ayýn ortalama (aritmetik) PTF si=2.417; önceki dönemin 2.510
son üç ayýn üretimi 578.880; önceki dönem 552.969;
--gelirde %0,008 oranýnda bir artýþ=yani deðiþmemiþ... 3 aylýk kümülatif enflasyon %15-20 vardýr...
Kan kalmadý ky da. 10 kiþiye ceza kesmiþler.
dükkan açýk, ancak süreç al gülüm ver gülüm þeklinde devam ediyor.....1.81 üzerinde kaldýðý sürece bu oyun devam edecek...2.12 sonrasý daha daha güçlü olabilir.. günlükler dikkat çekici.. haftalýklar çayýrda... ancak günlüklerin performansý haftalýklarý da olumlu þekilde toparlayabilir... iyi çalýþmalar..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
kaybedens kýlap....
ne mutlu Türküm diyene....
Yer Ýmleri