Anlýk 2,52 tl bazlý 15 ay önceki yerde.
Anlýk 2,52 tl bazlý 15 ay önceki yerde.
Her seviyeden her sattýklarý kâr.
Bu Soma termik santral muhabbeti nedir bilen var mý, cante ve odasa katkýsý ne olur, bu haber çýktýðýndan beri hisseler yukarý gidiyor, gerçi þikayetim yok gayet memnunum..
Sata sata bitmedi birde üzerine bedelli geldi..
10 gündür kimse tek kelime yazmadýðýna göre herkes malýný kaptýrdý.Bu baþlýðýn fenerbahçe tribünü olduðu günleri biliyorum.
E.Ç in,belli ki þirketle ilgili bir hesabý var.Bedelli sermaye arttýrýmý kararý ile yukarý hareket olmasý herkese normal geliyor mu?
Patron ceketini alýp giderse þaþýrmayacaðým.Venezuella meselesi pehlivan tefrikasýna döndü,Yýlan hikayesine
döndü.Ancak mesele orada petrol ve doðalgaz çýkarýlacak ise daha büyük.Zira ABD Venezuellaya operasyon için hazýrlýk yapmakta.
Bu þartlar altýnda hareketin yönü yukarý oluyor.Çoook enteresan þeyler olacak.Not edin bir yere.
ALMAYIN ALMAYIN DÝYENLER NEREDE? 1,60 DAN DA ALMAYIN DÝYENLER VARDI.
2,25 E gap koydu devam ediyor. aðusos ayýnda hacimli ilk 10 þirketin içinde oldu.9 tane aracý kurum ekip olmuþ çalýþýyor. adam 1,8 zarar gösteriyor. þirket kaynaklarý 6 milyar artiyor. bu konularda sözü olan varsa dinleyelim. bofa bile cante ye çalýþýyor. var mý bunlarýn bir izah tarzý. varsa anlatýn arkadaþlar. hiç iþin bu taraflarýný gören yok. klasik gömme hareketi var birilerinde. þirketin venezuelaya bile ihtiyacý yok þu durumda. þirketin hacimli olmasý eylüldede devam ederse 2028 e kadar burada güzel ekmek var bana göre. yani benim stilime göre. gelmek isteyen gelir 1,60 a oyuna girmeyenler sýraya geçiyor þimdi.
Yer Ýmleri