10 saniyede 5 kuruþ aþaðý bastý...
10 saniyede 5 kuruþ aþaðý bastý...
Sinema salonu gibi olduðu günler vardý.Yazdýk, bu kadar insan ile bir yere gidemez diye...Ama o günlerde millete
sürekli Venezuella havucu gösterildi.Yatacak yeri yok þirket sahiplerinin.Oyunu onlarýn kurduðunu anlamak için alim olmak gerekmiyor.Herkes gibi bizde trene binmiþtik .Çabuk uyandýk.Þimdi yazan takip eden 1-2 kiþiye düþmüþ.O vakit benim ilgi alanýma girer.
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Çan2 Termik AÞ (CANTE) pay piyasasýnda gerçekleþtirilen iþlemler ile ilgili olarak yapýlan inceleme sonucunda 10 kiþiye idari para cezalarý verdi.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...-cezasi-verdi/
Malý götürdüklerinin yanýnda devede kulaktýr muhtemelen bu cezalar
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
Bana tecrübe olsun diye yazýyorum. Cante de iki sefer üst üste patron satýþý olmuþtu. Sanýrým bölünmüþ fiyata göre 2,05 den falan. Ýkinci satýþ fonlara olmuþtu. Þimdi de benzer bir durum Agrot da var. Patron tabaný 12,92 olan bir günde 12,92 den 36 milyon lot sattý. Bir günde nasýl olduysa seans içinde alýndý.
Üç gün sonra bu sefer 50 milyon lot fonlara seans dýþýnda 11,25 den satacaðým ve ayný gün borsada iþlem gören tipe dönüþecek dedi. Sabah 10:30 da kap attý iþlem gerçekleþti bitti, fonlara sattým dedi. Bana fonlar aldý denilince bir cesaret geldi bir miktar alým yaptým. Ancak gün içinde fonlar 11,80 civarý fiyatlardan bütün hisselerini sattýlar. Enteresan þekilde alýcýsý bulundu. 50 milyon lot bir günde karþýlandý. Ancak þu an hisse 10,62 tl. Alanlar boþuna almamýþtýr, sonuçta birileri aldý diyorum. Patron birileriyle anlaþtý mý, yoksa çok acayip baþka bir iþ mi var çözemedim. Cante de de benzer durum olup aylardýr negatif yatay gitmiþ. Tecrübelerinize göre Agrot patronu ne yapmýþ olabilir, hisse nereye doðru yönlenebilir fikir alýþveriþi yapmak istedim sizlerle…
Yer Ýmleri