Borsada sabredenlerin illa kazanacağına inanmıyorum. Doğru hissede sabredenlerin kazanacağına inanıyorum. O yüzden hisse seçimini önemsiyorum.
Yani Agrot, bu patron satışı, fon alışı, fonların da o gün satması falan. Bu senaryonun nereye gideceğini ben bilemedim.
Borsada sabır derdiniz varsa kazanamazsınız. Ne yaparsanız yapın sabır dan çıkmanız gerekli.
EĞER SABRETMEK İÇİN BİR ENERJİ KAYBINIZ VARSA. BU SİZİN SAĞLIĞINIZI DA BOZAR.
Bunu yapabilmenin ilk şartı, elinizdeki paranın en az yarısı bıst 30 hisselerinden seçilmiş olmalı. Paranızın yarısı bu şekilde 1-2 yılda en az 3 e katlanır. DiĞER YARISI İÇİN DE ŞÖVALYELİK YAPABİLİRSİNİZ. BORSADA BAŞKA TÜRLÜ KAZANAN KY YOK ZATEN.
Kolay gelsin.
son 3 ayın ortalama (aritmetik) PTF si=2.417; önceki dönemin 2.510
son üç ayın üretimi 578.880; önceki dönem 552.969;
--gelirde %0,008 oranında bir artış=yani değişmemiş... 3 aylık kümülatif enflasyon %15-20 vardır...
Kan kalmadı ky da. 10 kişiye ceza kesmişler.
dükkan açık, ancak süreç al gülüm ver gülüm şeklinde devam ediyor.....1.81 üzerinde kaldığı sürece bu oyun devam edecek...2.12 sonrası daha daha güçlü olabilir.. günlükler dikkat çekici.. haftalıklar çayırda... ancak günlüklerin performansı haftalıkları da olumlu şekilde toparlayabilir... iyi çalışmalar..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
kaybedens kılap....
ne mutlu Türküm diyene....
Yer İmleri