Birazdan fışkırtır. Kuş uçar aselsan bonba atar [emoji1787][emoji1787]
Türküsü bile var. Yine de fışkırıyor aman aman
Printable View
Birazdan fışkırtır. Kuş uçar aselsan bonba atar [emoji1787][emoji1787]
Türküsü bile var. Yine de fışkırıyor aman aman
Ben şortlarımı kapattım 2210 dan
Flat takılcam
depoyu fulledik bakalım.
şu dağlara yan geleee..
-yan geleee
Daha evvel 1990 lara geldiğimizde %150 maldaydım, bugün yaptığım alımlar sonrasında %110 geldim şu an için ancak.
Savaş tamtamlarından korkmuşum, pozisyonu azaltmışım :)
Bugünlük bu kadar. Endeks devre keser ise bi %10 daha arttırırım pozisyonu.
Onun dışında kademeli alımlar ile fazla trade etmeden arkaya yaslanma zamanı benim stratejim açısından...
Viop da biraz endeks shortum vardı, hisselerin hedge etsin diye. Onlarıda demin kapattım.
2140 lara kadar inerse ordan long yaparım. Onun dışında viop defterini de kapadım şimdilik...
şu gundwane nerde yok öylede düşmüyor böylede düşmüyor deyip gazlıyordu milleti longa sesi kesildi arkadaşın bir anda
vay sefil borsamız vay..
büyük tahtaların devre sınırında tutuyor ağalar ne devre kesiyor ne yukarı gidiyorlar ereğli kardemir thy alayı böyle
Olabilecek en kötü senaryo bile şundan kötü olmaz : Batı Ukrayna'yı yalnız bırakır, Rusya Ukrayna'yı Karadenizdeki gemilerden atılacak seyir füzeleriyle ve hava gücüyle 3 gün içerisinde teslim olmaya zorlar olay biter. Kieve Rus bombası düştüğü an Zelenskyi o koltukta kimse oturtamaz Ukrayna milliyetçi bir ülke değil şu an çoğu insan Rusyanın işgal etme ihtimalini umursamıyor. Doğu bölgesi zaten Rus yanlısı.
Batının Ukraynaya destek olması için ne stratejik ne de dini bir sebebi var.
günaydın ne oldu ya uyuyordum...
elde mal olmayınca hayat daha ghüzel...
dünyanın en sağlam borsası değilmiydi %4 çakmışlar....
Sn. Akcay geldiğine göre mevzuyu biliyorsunuz...
10.000 lik short poz. iyi kazandırdı pala ya..
Thy de ne 28,30 desteğiymiş be kıramadı sabahtan beridir inat etti yahu bari onda bi devre gelse sonra ereğli kardemir ford devam edecek de inadı inat tutuyorlar.
Ruslar gazı kesse Ukrayna değil tüm Avrupayı işgal eder..topa tüfeğe gerek yok..Burda amaç Natonun kuşatmasını engellemek..Rusları çepeçevre sardılar.. Ukrayna Natoya girerse Moskova'nın dibine girmiş oluyor..Ruslar bunu kabullenmez..
Globalde düzeltme için fed diyorlardı ağalara bahanede çıktı şimdi dax dow sür aşağı frensiz boşalt malı, hem fed piyasalar yangın yeriyken bu halde sittin sene faizde arttıramaz öyle yüklü yüklü ulan adamlar ciddi akıllı tam zamanında buldular savaş mevzusunu
sabah ki durum devam ediyor
sal taraf önemli kurumlar
https://i.hizliresim.com/2y7arhq.PNG
garanti aldım bittiniz longcular... :)
yapı kredinin robotları THY de her kademeden takır takır satıyor... bakalım savaşı kim kazanacak..
AKÇAY leşborsa söylemleri ile geldiğine göre min 3000 4000 puan fışkırtma yakındır..
12.000 puan çıkışda 40 tl fışkırtan TUPRS daki eleman ATOM savaşı olmayacağı garantisini alır almaz tavana kilitleyecek durumda..
O derece istekli..
10 15 katına gitmiş kağıtlar güç bela yüzde 2-3 eksilerde..
İnanılmazz bişi..
RUSYA ABD savaşını mı fiyatlıyoruz orta afrika kabileleri arası bir savaş mı belli değil..
Sabah 8 günlük ort. ya kadar geldi yukarı aldılar. Tekrar yukarı devam edecek havasını gene güzel verdi. Şimdi de devre kestirmiyor. Ama sınırlarda dolanıyor. Garantici olup margin saatini de izlemek lazım.
Tüpraş bilançosu çarşamba geleceği için kağıdı salmıyor. Ama bilançosu geleceği gün dikkatli olmak lazım. Yani derdi tüpraşınızı elinizden almak değil :)
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi sende nasıl bir yüz var be hacı, cuma geldin yok öylede çıkar böylede çıkar dedin millet malda yakalandı şimdide %3 düşmüş endekse hisseler %4 eksilerde utanmasan düşmedik ki diyeceksin.
Endeks de SPK nın yukarı adım kuralı var yani açığa satarken üst kademeye koyuyorsun elin mahkum malı ve şuan endeks devre kesmediyse hisseler taban olmadıysa adamlar alıcı bulamadığından yeterli malı açığa satamadıklarından böyle SPK kaldırsın yukarı adım kuralını görelim endeks düşüyormu düşmüyormu
Nereye düştü kim düştü..
Böyle bi günde (sana göre) en çok düşenler listesinde yüzde 5-6 in üzerinde kaç hisse sayıyorsun..
Yüzde 3 eksi falan eskiden ols eywah derdim ama şimdi 3 saatlik iş çevirmek ve ralliye kaldırmak..
RUSYA ABD savaşı pompalayarak kime ne mal satılır..
Benim bildiğim korku ile mal satılmaz..
Short çu torbaya doldurulur..
RUSYA girse bile..Tamam beklendiği gibi girmedi diyip yukarı sürme ihtimali var hacı baba..Yaz bunu bi kıyıya..
Ülkede dolar 8 tl den 18 e gitti..
Krizi dip yaşadık borsa ralli ye kalktı.
Sen hala düşüş diyorsun..
Bu ülke batar..
Borsa ondan sonra düzeltmeye girer..
Bak çöker demiyorum..Düzeltme diyorum..
Düşmezzz endekssss..
En olmadı satışı yasaklarlar...
Rusya, karasularına yasa dışı olarak giren yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır - üst düzey askeri yetkili/ıfax
ona buna sataşacağına kendi ne yazdıgına baksana....
cuma akşamı yazmışsın şimdi endeks %4 ekside sana güvenen %4 çarpıldı...
adamın margini yoksa 10,000 yedi...
biraz o onu demiş şu bunu demiş diyeceğine kendi yazdıklarına bak...
cuma burdan malmı satoılır dediğin endeks 2300 dü sabah 2200...
Bu engelle tuşu kadar kıymetli bir şey yok tartışma engelle geç.
Ulan insanda azıcık yüz olur be, cuma malda giren adama %4 girmiş viopda kaldıraçlıda olsa adamın hayatı karardı ama 1-2 lotla işlem yapıp soros kesilmek kolay valla be giren yok çıkan yok kazandın 10 TL 3 tane domates alır kaybettin 10 TL akşam salatada domates eksik olur ne olacak.
Ek olarak : Benim bugün cuma son anda girdiğim THY longlardan giren 100 bin TL hani yazıylada yazayım Yüz Bin Türk Lirası.
Sabahtan beri zararı çıkarmaya çalışıyorum ama adam gelmiş noluyo ki yaaaa düşmüyoki yaaaa napcan parayı %17 faizle yiaaa diyo la havle vela kuvvete 3-5 kişi harici çöplük la bura bildiğimiz
Cuma günü bunu yazarken eksi 1 idi..
Oradan 0.60 artı kapadı..
Şu an 2.80 ekside..
Yüzde 1.2 düşmüşüz cuma ben bu yazıyı yazdığım ana kadar..
Ehhh olsun o kadar yaw..
Olmasın mı..
10-15 kat gitmiş hisseler var..
160 dan 200 e dayanmış bi tuprs var..
26 dan 30 a dayanmış bir EREGL vardı..
THY 20 lerden 30 lara gelmiş..
Nereye kim düşüyo..
Algılarınıza sahip çıkın beyefendiler..
RUSYA ABD savaşı böyle mi fiyatlanır..
Şuan başta leş hisseler olmak üzere en az 50 kilit taban olması lazım geliyordu..
Kimsenin umurunda deel..
SHORT çu torbaya doldurma işi bitsin bak bakalım nasıl çeviriyor..
Haaa TR için artık temerrüt kıvamında NOT lar verilmesini es geçiyorum..
O hiç ama hiç umurumuzda değil zaten..
Kimsenin haberi bile yoktur..
SON DAKİKA
Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz sürerken ABD Başkanı Joe Biden ve Ukrayna Devlet Başkanı Valdimir Zelenskiy arasında bir telefon görüşmesi yapıldı. Görüşmede Biden, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik herhangi bir saldırganlığına süratle ve kararlı bir şekilde yanıt vereceğini açıkça belirtti
https://www.sondakika.com/amp/haber-...usya-14732236/
--///
Ayrıca, Ukrayna; Abd den daha gelişmiş ve daha çok silah istemiş
Eğer Rusya-Ukrayna büyük savaşında
Ukrayna savaşta Rusya yı yenerse
Ne diyim, cidden Tarihe geçerler
Nasıl bir cesaret çözemedim
Demek ki Ukraynanın varmış bir bildiği derim, eğer savaşta Rusya yı yenerlerse
kavga etmen guzum
aynen haklısın...
paragöz trolunden sonra bunada şart oldu...
bunlara kalırsa kainatın en iyisi biziz...
açmışlar tl grafik kumda oynuyorlar...
tuvalet kagıdı 3 kat artmıs 1 senede bunlar bak borsa iyi diyorlar...
ellerindeki tl ile markete gidince ne oldugunu anlıyorlar...
bir yıllık grafik hazırladım...belki akıllanırlar ama nerede...
14 şubat 2021-14 şubat 2022 kayıp %35 bu ve paragöze baksan evrenlerin en cok kazanı bizim borsa...
https://i.hizliresim.com/olg1eds.jpg
Kendinizi anlatma cabanizi takdir ettim. Bu forumda 1400 lerde leş borsa vs diye algı ile short olanlar 2400 e giderken batmamissa, USD 17.30 iken çıkıp şu an ne alınır tabi USD alınır diyenler vardı, onlar insanları batirmamis, siz zor durumda birakmissiniz insanları, komik ne diyim.