Sayfa 514/1001 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. AKÇAY leşborsa söylemleri ile geldiğine göre min 3000 4000 puan fışkırtma yakındır..

12.000 puan çıkışda 40 tl fışkırtan TUPRS daki eleman ATOM savaşı olmayacağı garantisini alır almaz tavana kilitleyecek durumda..
    O derece istekli..

10 15 katına gitmiş kağıtlar güç bela yüzde 2-3 eksilerde..
    İnanılmazz bişi..
    RUSYA ABD savaşını mı fiyatlıyoruz orta afrika kabileleri arası bir savaş mı belli değil..

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Evet senaryo bu, fed zaten bi bahane olsa da sembolik 0,25 arttırıp, bekleme moduna geçeyim derdindeydi.
    Cauti hocam ozaman bu işin montanı düşündüğümüzden yüksek olmalı, Fed i sıkıştıracak kadar bastıracaklarsa %3-4 le olacak iş değil bu iş fed bu düşüşü kulağına damla yapar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Sabah 8 günlük ort. ya kadar geldi yukarı aldılar. Tekrar yukarı devam edecek havasını gene güzel verdi. Şimdi de devre kestirmiyor. Ama sınırlarda dolanıyor. Garantici olup margin saatini de izlemek lazım.
    Tüpraş bilançosu çarşamba geleceği için kağıdı salmıyor. Ama bilançosu geleceği gün dikkatli olmak lazım. Yani derdi tüpraşınızı elinizden almak değil

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sabah 8 günlük ort. ya kadar geldi yukarı aldılar. Tekrar yukarı devam edecek havasını gene güzel verdi. Şimdi de devre kestirmiyor. Ama sınırlarda dolanıyor. Garantici olup margin saatini de izlemek lazım.
    Tüpraş bilançosu çarşamba geleceği için kağıdı salmıyor. Ama bilançosu geleceği gün dikkatli olmak lazım. Yani derdi tüpraşınızı elinizden almak değil

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Nerdeyse bütün yabancı aracı kurumlar geçen hafta tüpraştan parayı bulmuş durumda. Ana kar ettikleri tahta tüpraş da kime çakacaklar o malı şimdi alıcı bulmalarıda lazım.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    AKÇAY leşborsa söylemleri ile geldiğine göre min 3000 4000 puan fışkırtma yakındır..

12.000 puan çıkışda 40 tl fışkırtan TUPRS daki eleman ATOM savaşı olmayacağı garantisini alır almaz tavana kilitleyecek durumda..
    O derece istekli..

10 15 katına gitmiş kağıtlar güç bela yüzde 2-3 eksilerde..
    İnanılmazz bişi..
    RUSYA ABD savaşını mı fiyatlıyoruz orta afrika kabileleri arası bir savaş mı belli değil..
    Vallahi sende nasıl bir yüz var be hacı, cuma geldin yok öylede çıkar böylede çıkar dedin millet malda yakalandı şimdide %3 düşmüş endekse hisseler %4 eksilerde utanmasan düşmedik ki diyeceksin.
    Endeks de SPK nın yukarı adım kuralı var yani açığa satarken üst kademeye koyuyorsun elin mahkum malı ve şuan endeks devre kesmediyse hisseler taban olmadıysa adamlar alıcı bulamadığından yeterli malı açığa satamadıklarından böyle SPK kaldırsın yukarı adım kuralını görelim endeks düşüyormu düşmüyormu

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Evet senaryo bu, fed zaten bi bahane olsa da sembolik 0,25 arttırıp, bekleme moduna geçeyim derdindeydi.
    Bana kalırsa bu herifler önümüzdeki 30-40 yılı şimdiden planlamışlardır.. zamanı geldikçe matruşka gibi açıyorlar mevzuları..

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Vallahi sende nasıl bir yüz var be hacı, cuma geldin yok öylede çıkar böylede çıkar dedin millet malda yakalandı şimdide %3 düşmüş endekse hisseler %4 eksilerde utanmasan düşmedik ki diyeceksin.
    Endeks de SPK nın yukarı adım kuralı var yani açığa satarken üst kademeye koyuyorsun elin mahkum malı ve şuan endeks devre kesmediyse hisseler taban olmadıysa adamlar alıcı bulamadığından yeterli malı açığa satamadıklarından böyle SPK kaldırsın yukarı adım kuralını görelim endeks düşüyormu düşmüyormu
    Nereye düştü kim düştü..

Böyle bi günde (sana göre) en çok düşenler listesinde yüzde 5-6 in üzerinde kaç hisse sayıyorsun..
    Yüzde 3 eksi falan eskiden ols eywah derdim ama şimdi 3 saatlik iş çevirmek ve ralliye kaldırmak..
    RUSYA ABD savaşı pompalayarak kime ne mal satılır..
    Benim bildiğim korku ile mal satılmaz..
    Short çu torbaya doldurulur..

RUSYA girse bile..Tamam beklendiği gibi girmedi diyip yukarı sürme ihtimali var hacı baba..Yaz bunu bi kıyıya..

Ülkede dolar 8 tl den 18 e gitti..
    Krizi dip yaşadık borsa ralli ye kalktı.
    Sen hala düşüş diyorsun..

Bu ülke batar..
    Borsa ondan sonra düzeltmeye girer..
    Bak çöker demiyorum..Düzeltme diyorum..

Düşmezzz endekssss..
    En olmadı satışı yasaklarlar...

8. Rusya, karasularına yasa dışı olarak giren yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır - üst düzey askeri yetkili/ıfax
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 514/1001 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •