Sayfa 513/1001 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Thy de ne 28,30 desteğiymiş be kıramadı sabahtan beridir inat etti yahu bari onda bi devre gelse sonra ereğli kardemir ford devam edecek de inadı inat tutuyorlar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    günaydın ne oldu ya uyuyordum...

elde mal olmayınca hayat daha ghüzel...

dünyanın en sağlam borsası değilmiydi %4 çakmışlar....
    savaş muhabbetinden çok para kazanacaktık
    koyup 3 alacaktık
    gene 3 ün 1 ini alacağız gibi
    bir halt olacağı yok.

Ruslar gazı kesse Ukrayna değil tüm Avrupayı işgal eder..topa tüfeğe gerek yok..Burda amaç Natonun kuşatmasını engellemek..Rusları çepeçevre sardılar.. Ukrayna Natoya girerse Moskova'nın dibine girmiş oluyor..Ruslar bunu kabullenmez..
    Son düzenleme : katırcı_bedri; 14-02-2022 saat: 13:13.
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. Globalde düzeltme için fed diyorlardı ağalara bahanede çıktı şimdi dax dow sür aşağı frensiz boşalt malı, hem fed piyasalar yangın yeriyken bu halde sittin sene faizde arttıramaz öyle yüklü yüklü ulan adamlar ciddi akıllı tam zamanında buldular savaş mevzusunu
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Globalde düzeltme için fed diyorlardı ağalara bahanede çıktı şimdi dax dow sür aşağı frensiz boşalt malı, hem fed piyasalar yangın yeriyken bu halde sittin sene faizde arttıramaz öyle yüklü yüklü ulan adamlar ciddi akıllı tam zamanında buldular savaş mevzusunu
    Evet senaryo bu, fed zaten bi bahane olsa da sembolik 0,25 arttırıp, bekleme moduna geçeyim derdindeydi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Palagiller sol tarafta gibi

sabah ki durum devam ediyor
    sal taraf önemli kurumlar

7. garanti aldım bittiniz longcular...

8. yapı kredinin robotları THY de her kademeden takır takır satıyor... bakalım savaşı kim kazanacak..

Sayfa 513/1001 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •