Ne yalan soyleyeyim, benim bu "Zilletci ahaliden" zerre ümidim yok!
Printable View
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sahte senet tüccarlarına Ankara'yı teslim edemeyiz."
İslâm hukukunun temel kanunlaştırma eseri Mecellenin 7. Maddesi Berâet-i zimmet asıldır der. Yani, Suçsuzluk, Masumluk asıldır. Asıl olan kişinin herhangi bir suç işlememiş olduğudur. Suçsuzluk karinesi, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 38/4. maddesinde de bir temel hak olarak düzenlenmiştir. Buna göre, Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.
71 ayrı suçtan aranan ve hakkında 54 yıl hapis cezası bulunan şahıs, Samsun'da saklandığı evde yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Erdoğan : 31 Mart seçimleri çok önemli , sadece yerel yönetime sırtını dayayanlarla değil su an merkezi yönetim bizde değil mi ? Ülkenin Cumhurbaşkanı ben değil miyim ? Benim sırt sırta vereceğim bir yerel yönetim olursa hersey çok farklı olacaktır
Erdoğan : Ankapark ‘i 31 Mart’a kadar ücretsiz yapmıştık ama bu tarihi bir meclis kararıyla 23 Nisan’a kadar uzatalım . Nasıl buldunuz iyi mi ?
Gün içi , Dolar/TL en düşük 5.3216 , en yüksek 5,6271
Euro/TL en düşük 5,9580 , en yüksek 6,4052
Erdoğan: Bir daha kur, faiz ve enflasyon şer üçgenine sıkıştırılmasına izin vermeyecek güçlü bir ekonomik yapı kurmakta kararlıyız-Hürriyet
trtsporda 6s nin eski gollerini gösteriyor fetöcü arif ve hakan şükürün tek golünü göstermiyorlar hatat onların asist yaptığı golleri bile göstermiyorlar ama her gol sevincinde ikiside var:kahkah::kahkah::dvr:
saat 20.00 de Berat Albayrak var Ntv'de!tikkatttt
Rusya nin geri gonderdigi domateslere bakin
https://www.facebook.com/10000213631...3513847729805/
Başganım geçmiş olsun. Aman kendine dikkat.
Ben de 50 yi devirince tansiyon biraz yüksek çıktı.
Hemen diyetisyene gittim.
Diyetisyen tek tek hafta boyu yediklerimi sorguladı. Sorun kavrularak yapılan ağır yağlı pilavlar ve kızartılarak yapılan tüm yemekler dedi.
Günde bir bardak kefir ilave ettik menüye. Evde pilav serbest. Dışarda yenen tüm pilav ve kızartılmış yemekler (schnitzel, kadınbudu köfte, ciğer tava vb her türlü içinde tava geçenler, patates cips vs..vs.) yassahhh.!!!
Azimle beslenip tansiyonu düşüreceğim.:yes:
herkese iyi akşamlar...
ayhan geçmiş olsun...
cebimi pm e yazdım .. s en yaz..
yapabileceğim bie şey olursa ara ltf
Damada 15 saniye baktim her sey tamammis, hec endiseye mahal yok arkadaslar!:kahkah:
Ellesmen yahu, bu forumda iki kisi var zaten, 4 kolluya bir an once bindirecegim!:oleyo:
berfu sağlam sorular soruyor
Bakan Albayrak: İlk çeyrekte dengelenme süreci beklentilerimizin üzerinde gerçekleşti
Ben şimdiden vereyim.
https://www.youtube.com/watch?v=hUeTRaORJik
Bakan Albayrak : Son günlerde yaşanan süreç bugün itibarıyla normalize oldu
eyvallah doktorum telefonun bende vardı zaten:)
bi durum olsa arayacaktım bi damar (LAD) %40 biride diagonal%60 darlık vardı. bt anjiyoda öyle çıktı
sintigrafi (miyokard perfüzyonu MIBI ile diye bişey) yaptılar efora soktular sadece ilaçları değiştirip dozunu arttıdılar (Tiligiserid ve kollestrol haplarını ) insilün ve kan sulandırıcıya devam
sintigrafi
Bakan Albayrak : Dün borsadan yabancı çıkışı 200 milyon dolar