Sayfa 516/1000 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    adamlar sinmiş bekliyor seçim bitsin koyun dediniz koduk moduna giremeyeceğiz endişesindeler
    Ne yalan soyleyeyim, benim bu "Zilletci ahaliden" zerre ümidim yok!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sahte senet tüccarlarına Ankara'yı teslim edemeyiz."
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sahte senet tüccarlarına Ankara'yı teslim edemeyiz."
    İslâm hukukunun temel kanunlaştırma eseri Mecellenin 7. Maddesi Berâet-i zimmet asıldır der. Yani, Suçsuzluk, Masumluk asıldır. Asıl olan kişinin herhangi bir suç işlememiş olduğudur. Suçsuzluk karinesi, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 38/4. maddesinde de bir temel hak olarak düzenlenmiştir. Buna göre, Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    İslâm hukukunun temel kanunlaştırma eseri Mecellenin 7. Maddesi Berâet-i zimmet asıldır der. Yani, Suçsuzluk, Masumluk asıldır. Asıl olan kişinin herhangi bir suç işlememiş olduğudur. Suçsuzluk karinesi, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 38/4. maddesinde de bir temel hak olarak düzenlenmiştir. Buna göre, Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.
    türk ceza kanununda da vardır o hüküm
    hatta dünyada uygulanan hukuk türlerinin hepsinde vardır bu kural
    bir halt olacağı yok.

71 ayrı suçtan aranan ve hakkında 54 yıl hapis cezası bulunan şahıs, Samsun'da saklandığı evde yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : 31 Mart seçimleri çok önemli , sadece yerel yönetime sırtını dayayanlarla değil su an merkezi yönetim bizde değil mi ? Ülkenin Cumhurbaşkanı ben değil miyim ? Benim sırt sırta vereceğim bir yerel yönetim olursa hersey çok farklı olacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Ankapark ‘i 31 Mart’a kadar ücretsiz yapmıştık ama bu tarihi bir meclis kararıyla 23 Nisan’a kadar uzatalım . Nasıl buldunuz iyi mi ?

Gün içi , Dolar/TL en düşük 5.3216 , en yüksek 5,6271
    Euro/TL en düşük 5,9580 , en yüksek 6,4052

Sayfa 516/1000 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •