Herkes batmiş gibi kimseden ses yok canlandirin şurayı gencler .ha gayret bi tavan çekelim☺😃
Printable View
Herkes batmiş gibi kimseden ses yok canlandirin şurayı gencler .ha gayret bi tavan çekelim☺😃
Hergün yüzde 5 gitsin yılsonuna kadar hiç konuşmam tek kelime etmem
Biri bıkmış maldan yeter dedi taradı geçti spek mutlu olmuştur kendini buldu kerata devre kesmezsen adam değilsin
Alın size tavan mk hahahah. Spek şımarmayın dedi. Ya da maydonozcu kamil satışa geçti
Spek bana da Hosgeldin dedi.. ;))
Selamlar Spek..
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoş geldiniz sayın HEG, sizi bu sayfada görmek çok güzel. Hayırlı bol kazançlar olur inşallah.
Selamlar bugün düşüş başlamadan önce alan satan kademeleri iyice boşalmıştı. Bir tarafa kayması gerekiyordu sanki. Tercihi aşagı oldu. Ama benim izlenimim hissede ortanın altı küçük yatırımcı yok denecek kadar azaldı. Tahminim bundan sonra cüssesi biraz daha büyük olanların muharebesine dönecek ortalık.
Bu arada 3. Çeyrek bilançosu nasıl gelecek 🤔 şapkadan tavşan mı yoksa tazı mı çıkacak.
Arkadaşlar olur böyle şeyler önemsemeyin bence, sadece bunun özelinde olmadı bu hareket diğer hisselere de dakikalikta bakarsaniz bir çoğu 17:00 civarından sonra geri çekilme yaşadı bir de burada geçmişe yönelik yazıyorum tekrardan burada yazılan her şeye inanmayın burada herkes elinde çok lot olduğunu iddia edebilir. Ve bazı insanlarin onların elindeki gerçek sayıdan haberide olabilir. Mesela s.d. diye birinin elinde 10 milyona yakın bir lotu vardir belki bundan bile birilerinin haberi olabilir. Takmayın milletin elindeki lotları siz işinizi araştırmanızı yapın.
iyi olur takmayın kafaya.sadece sabır.....
Mızrak elle tutulmaz.Sayın Bitlisli o kedi buraya gelecek yada sende tıpkı yüksel kardes gibi gönderdiği kap lar bile işe yaramaz hale gelen tarihte yerini alacak bir beyhude olabilirsin. Buna mukabil fazla inatlaşmaya gerek yok. Bizler hakkımız olanı istiyoruz. Sana ve şirketine güvenmiş paramızı ve kafi gelen zamanımızı harcamışız. Buda burada böyle bilinsin şahsen ben hakkım olanı istiyorum. Ben burada 7-8 yıl önce ilk Pendik vakasından buyana azlı çoklu bu şirketin yatırımcısıyım. Bunda belki okuyorsundur. Bu rakamlar beni kesmez. İllaki ben sizi soyacağım elinizden malı alıp eteğimdekileri sonra dökeceğim dersen buyur hodri meydan. İstersen sen çöp ol bizde çöpçü olalım amenna. Ama asla ben ve benim gibileri küçümseme. Dostluk kardeşlik saygı sevgi ve memnuniyet varken entrikalı işlere girmek ne size nede şirketinize güvenenlere yakışır nokta.
İtalya'da ki yatirim tarzı galiba yine Yunanistan'da ki tarzda bir alış şekli ile olabilir. Yazdığım sadece bir tahmin. Ama bu durumun hisseye yansımamasi ülkedeki yatırımcıların durumunu gösteriyor.
Daha açık yazayım mi?
Evet yazayım
bir adam yıllar önce ben Sasa aldım ve hala almaya devam ediyorum diyor ve su aralar polho daki degisimi okuyup elinde polho yoksa o adam şansına Sasa almış ve kazanmıştır.
Oh be rahatladım ;)
Temel kendini çok ciddiye alıyorsun. Kasma ne istiyosan yaz… m koydular hissenin zaten bi de senin nazınla uğraşmayalım 👍🏻
Şakayla karışık akşamdan sabaha %10 luk olduk . 922 den 8,40 a bu ne hız bu acele. Beklentilere bir tek biz inanıyorux herhalde tahtacının umru değil
Bist sanki koltuk değnekleri ile ayakta duruyor. Birçok hisse kırmızı insanın aklına gelmiyor değil ya koltuk değnekleride kayarsa diye..
Adamlar Londra pazarına girdi Yunanistan zaten var 171 noktada bayisi var İtalya uzandı Avrupanın enbüyük on limanından birine sahip uluslararası ortakları var gayrimenkul zengini fiyatı halka arz fiyatını geçemiyor. Yeni halka arz olmuş bir sürü şirket 5 e katladı 20 ye katlayanda var inandık bekliyoruz patron bir omuz atmıyor. Yani borsaya yatırım yapacağına 5 lik boya alsak 10 katlardık ayıp valla ayıp
Ne kağıtlar var 5 katına gitmiş bu şrfsiz kağıdın çektiği operasyonu çekmiyor. İlle ders verecek mk speği ille saplayacak
Ağzına sağlık thyshine. Tencerenin dibini kazımayı bir türlü bırakmıyor. Büyük düşün böylesi beklentili hisse elinde 30-40 olsa kim ne diyecek. Zaten 2016 zirve 1,6 usd %20 de usd enflasyonu olsa ki fazladır al sana 2 dolar tamamlama çanağı bak seçime gidiyoruz arkası Tufan diyorum umru değil sineğin yağı ile uğraşıyor totoşşş
https://i.hizliresim.com/a0866ws.jpg
Bilmeyen kimin ne bilip bilmediğini hiç bilemez :)
Ben adliktan sonra 2.81 i bir daha görmedi her gün birer ikişer merdivenleri çıktı. Çok bilmiş gibi birde nedenini 1 kaç aya göreceğiz yazmadı mi beni bir gülme tutmuştu :) hemen ekran görüntüsünü çaktım tabi :)
Asıl kartal düşünsün elini fullemis. Fulleyen mi bilgiye açtır veya risktedir yoksa elinde %1 olan mi?
Arkadaşlar artık buraya çok çok az yazmayı dusunuyorum herkese hayırlı kazançlar
Forumun geriye dönük son 6 aylık tüm mesajlarını okudum.. Bir hisseye girmeden önce beklentiler neymiş karşılanıyor muymuş hem hisseyi daha iyi tanımak hem geçmişe yönelik yol haritasını görmek için muhakkak okurum.. Siz bence yazmaya devam edin. Şirketi en iyi tanıyanlardan birisiniz..
Tahtaya bak kimseler yok 5000 lotu al 3000 lota ver soek tek başına kaldı dalyrk. Tara saçlarını spekcim. Tencerenin dibini parmakla çukulata kalmadı be yeter
Benim için güzel bir hafta gecti hepinizin kazancı bol olsun iyi hafta sonları herkese .
Bereketini gör Kartal iyi haftasonları. Güzel maçlar var bu hafta program yoğun realmadrid Barcelona
Bjk trabzon kayseri Galatasaray
Sosyal medyada çok sayıda paylaşım ve çizik var. Tahtaci Üst kanala çok hızlı bir geçiş yapabilir ya da ikinci bir ihtimal bir süre buralarda,ikili tepe yapıp biraz daha asagilarda dinlenebilir. Umarım ilk senaryoya uyar hızlıca yukarı sürüp kimse almaya cesaret edemez. Hafta başı durumu daha net anlarız.
Tara saçlarını tara mahalle yanıyor hala saçlarını tarıyorsun.
Endeksten habersiz sirket ve spek yapmislar.
Pendik arsanin degerlemesi nasil olacak diye sordum?
Bu sekilde cevap geldi.
Şirketimiz GYO’lardaki mevzuat hükümlerine tabi olmamaktadır ancak yatırım amaçlı gayrimenkullerimiz için SPK tarafından akredite edilmiş lisanslı bir değerleme uzmanı rapor hazırlamaktadır ve çeşitli değerleme metotlarını kullanarak değer tayin etmektedir.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İtalyadan haber geldi galiba😃😃