Sayfa 519/614 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Özelden atıyorum buraya pek yazmayacağım artık milletle uğraşamam. Bugünde kırmızı bugünde aldım, gelenek bozulmadı bende. Her geçen gün elimde daha çok var ve daha çok olacak inşallah
    Bizim inandığımız kadar patronda inansa... sahiplense...

2. Adamlar Londra pazarına girdi Yunanistan zaten var 171 noktada bayisi var İtalya uzandı Avrupanın enbüyük on limanından birine sahip uluslararası ortakları var gayrimenkul zengini fiyatı halka arz fiyatını geçemiyor. Yeni halka arz olmuş bir sürü şirket 5 e katladı 20 ye katlayanda var inandık bekliyoruz patron bir omuz atmıyor. Yani borsaya yatırım yapacağına 5 lik boya alsak 10 katlardık ayıp valla ayıp

3.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Bizede at bakalım bizde bilelim ortagız sonuçta.
    Kimsenin bi bk bildiği yok kartal milletin nazıyla uğraşma. Sen zaten fullemişsin malı bak keyfine uğraşma bu ilgi sevdalılarıyla ya…

4. Ne kağıtlar var 5 katına gitmiş bu şrfsiz kağıdın çektiği operasyonu çekmiyor. İlle ders verecek mk speği ille saplayacak

5.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Ne kağıtlar var 5 katına gitmiş bu şrfsiz kağıdın çektiği operasyonu çekmiyor. İlle ders verecek mk speği ille saplayacak
    Ağzına sağlık thyshine. Tencerenin dibini kazımayı bir türlü bırakmıyor. Büyük düşün böylesi beklentili hisse elinde 30-40 olsa kim ne diyecek. Zaten 2016 zirve 1,6 usd %20 de usd enflasyonu olsa ki fazladır al sana 2 dolar tamamlama çanağı bak seçime gidiyoruz arkası Tufan diyorum umru değil sineğin yağı ile uğraşıyor totoşşş
    Son düzenleme : Mi16; 12-10-2022 saat: 20:41.

6.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Kimsenin bi bk bildiği yok kartal milletin nazıyla uğraşma. Sen zaten fullemişsin malı bak keyfine uğraşma bu ilgi sevdalılarıyla ya…
    Artik sıra burda dedik daldikca daldik tabi bilmedigimiz konular cikmaya başladi ortaya herkes bişey konusuyo bakalim biz bekliyoruz sıkinti yok

7.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Kimsenin bi bk bildiği yok kartal milletin nazıyla uğraşma. Sen zaten fullemişsin malı bak keyfine uğraşma bu ilgi sevdalılarıyla ya�

Bilmeyen kimin ne bilip bilmediğini hiç bilemez

Ben adliktan sonra 2.81 i bir daha görmedi her gün birer ikişer merdivenleri çıktı. Çok bilmiş gibi birde nedenini 1 kaç aya göreceğiz yazmadı mi beni bir gülme tutmuştu hemen ekran görüntüsünü çaktım tabi

Asıl kartal düşünsün elini fullemis. Fulleyen mi bilgiye açtır veya risktedir yoksa elinde %1 olan mi?

8. Arkadaşlar artık buraya çok çok az yazmayı dusunuyorum herkese hayırlı kazançlar

Sayfa 519/614 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •