Fdow kapalıyken borsanın tadı çıkmıyor aq... Hareket yok, ekşın yok
Printable View
Fdow kapalıyken borsanın tadı çıkmıyor aq... Hareket yok, ekşın yok
İllaki pozisyon almak zorunda değilsiniz..
Şuan borsanın iddiadan farkı yok.. Japonya geri alım açıkladı.. Hisse tarafında.. Orası yeşil.. İleride Amerika da destek atar mı izleyelim.. O değilde bizim merkez bankası ne yapabilir..
Her ne olursa olsun fedin faiz indirimi bankalar için olumlu.. 12. Ay vadeye yapı kredi de eklendi..
Herkese hayırlı işler
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıldız Pazar ve Ana Pazar’da işlem gören tüm paylarda 2 dakika devre kesici sonrası eşleştirme süresinin değiştirilmesine de karar verilirken, borsa yatırım fonlarında, gayrimenkul sertifikalarında, gayrimenkul yatırım fonlarında ve girişim sermayesi yatırım fonlarında yüzde 20 olarak uygulanan marjlar da yüzde 10’a düşürülecek.
Yeni pay alma hakkı sıralarında yüzde 50 olarak uygulanan marjın da değiştirilmesine karar verildi.
Düzenlemelerde ayrıca VİOP’ta pay ve pay endeksi vadeli işlem sözleşmelerinde uygulanan günlük fiyat değişim limitlerinin yüzde 10’a düşürülmesine karar verildi.
Vallahi ben bilmiyorum da vaktin birinde vadeli de euro/tl de poz aldım aktif vadeye. Adam iki gün kıvrandırdı çıkmak için. İn cin top oynuyordu emanuke. O yüzden x30yvade hariç dikkatli olun. Hatta koyverin gitsin. Hele hele uzak vadeler aman aman. Hiç olmadık anda hesap patlatan hamleler gelir. Naçizane öneri benimkisi.
Nakit kral moduna girdik
Ha birde göktaşı çıkmış başımıza. Gel emanuke gel bir sen eksiktin, nerede kaldı bu diyorduk.
Avustralya yüzde 10, filipinler yüzde 8,pakista/tayland, hindistan, honkong yüzde 4
ABD'nin 8 büyük bankası hisse geri alımlarını durdurdu....... eğer bugünler atlatılırsa yine para para olarak olarak kalacak rezerv para neydi dolar dı dolar bu gücü kaybetti mi evet fakat şu an bunu değiştirebilecek ortam var mı hayır
O ortam oluşana kadar dolar Kral ne zaman ortalık durulursa dolara baş kaldırı başlar piyasalar adla bu günleri unutmaz saygılar sevgiler
Psikoloji önemli rakamlar değil.diw daha yukarıda olsa bile kapanisimiza göre hiç farketmez.en iyi ihtimalle 2500-3000 puan eksi kesin şu andan saat 9.30 a birşey değişmezse...
O eksiler Cuma 23:00-24:00’e göre. Dow ve dax eksi Beşti evet dow devre kesti, pert. Dax %7 eksiyi geçti. Cuma 23:00 BİST 114.850 idi. Bu saydıklarınızda beraber ve akşam 16:30’da dow açılıp kan gövdeyi götürünce tabana yapılmaz umarım endeks... birçok hisse taban olacak akşama o kesin gibi de bu %10 işi iyice panik yaratacak. Maden düşmesin istiyonuz kapayın borsayı bugün ortalık bi sakinleşsin bir iki gün.
Ytd
Şu anda elde olan en güvenilir veri okla gösterdiğim veri. Orada da yüzde 8 gibi bir oran var. Keza sol taraf yüzde 7.
https://i.hizliresim.com/0wTBmB.png
111100acip spot açılana kadar devamlı aşağı gideriz,spot da tüm hisseler devre keserek açacağından viob payların da taban fiyatlar görürüz.
fdow devre kesitiği için DÜŞEMEDİ daha fazla. DAXda devre kesme olmadığı için kıyas yapılıyor.
https://i.imgyukle.com/2020/03/16/JJhDSe.png
Yok değilim. Boştayım viop pozisyonum yok. Ama gerçekçiyim. Dow ve dax -%4 eksi yaptı hemen sonra -%5 kesicisi uygulandı dowa ve dax da şu Abdi -%7 eksiyi geçti.
Ben Avrupa abd yatay bile olsa gün içinde bizim endeks negatif ayrılacak bekliyordum uçuş yasakları, 18 vaka, avm kısıtları, onbinlerce umre dönüşü, karantina vb derken...
Bakalım. Belki mal yığmak içim olabildiğince yukarıdan açmaya çalışabilirler ama oradan kıyım olacak gün içinde belli. Hele 16:30 şimdiden kıyamrt habercisi. Dow açınca ne b.k yiycez bakalım...
Ytd
Newyorkla ilgili haberlere bakın
Çin'in yaşadığı hastalık senaryosunun maalesef birebir batıda yaşanmasını beklemekten başka çare yok..
Hani diyorsunuz ya short tehlike...
Aslında long tehlike kimse farkında değil
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı düşüncelere katılıyorum bizim bistte daha global ölçekte çalışan şirketleri daha çok etkiler bu durum onun dışında iç pazara yönelik çalışan şirketleri ise daha az etkiler finansal veriler olarak analiz yapmak mümkün olabilse bile şuan ki panik durumda birsey kestirmette güç tabi bu virüs olayında en az etkilenecek sektörler medikal ilaç sektörleri gıda sektörü iletişim sektörü
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum sen benim yazdıklarımı iyi okumadın galiba... Dikkat et... Ben yapabilir dedim [emoji4] Ayrıca şuan aşağıda olmayıp aynı fiyatlardada olabilirdi... Böyle dönemlerde nokta atışı yapmak zaten saçma bir şey... Ben daha perşembe gecesi dow en fazla 23700 leri görür sonra 21700 lere iner ve uzun bir süre yataya bağlar demiştim... Şuan farklı bir şey yapmıyor zaten... Önümüzdeki günlerde çok sık yapacak %5 ve %10 ları.
borsanın bankaların özel sektörün birkaç kritik sektör hariç heryeri kapatılıp karantinaya alınması lazım 2 hafta
fed in paketi korkunç virüs den olumlu bir haber gelirse bu borsayı tayyip bile tutamaz
önemli olan yıkılmamak italya gibi o yüzden bugun kapatılmalı heryer
Dün Fed'in sürpriz faiz indirimi sonrasında Merkez Bankası (TCMB) Türk Lirası zorunlu karşılıklara (ZK) uygulanan faiz/nema oranlarını yüzde 8'den 6'ya düşürdü. Yeni oran 20 Mart'tan itibaren geçerli olacak
damat kapat borsayı 2 hafta karantina dan sonra 150 binde buluşalım
fed paketi korkunç