111100acip spot açılana kadar devamlı aşağı gideriz,spot da tüm hisseler devre keserek açacağından viob payların da taban fiyatlar görürüz.
Yok değilim. Boştayım viop pozisyonum yok. Ama gerçekçiyim. Dow ve dax -%4 eksi yaptı hemen sonra -%5 kesicisi uygulandı dowa ve dax da şu Abdi -%7 eksiyi geçti.
Ben Avrupa abd yatay bile olsa gün içinde bizim endeks negatif ayrılacak bekliyordum uçuş yasakları, 18 vaka, avm kısıtları, onbinlerce umre dönüşü, karantina vb derken...
Bakalım. Belki mal yığmak içim olabildiğince yukarıdan açmaya çalışabilirler ama oradan kıyım olacak gün içinde belli. Hele 16:30 şimdiden kıyamrt habercisi. Dow açınca ne b.k yiycez bakalım...
Ytd
Newyorkla ilgili haberlere bakın
Çin'in yaşadığı hastalık senaryosunun maalesef birebir batıda yaşanmasını beklemekten başka çare yok..
Hani diyorsunuz ya short tehlike...
Aslında long tehlike kimse farkında değil
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı düşüncelere katılıyorum bizim bistte daha global ölçekte çalışan şirketleri daha çok etkiler bu durum onun dışında iç pazara yönelik çalışan şirketleri ise daha az etkiler finansal veriler olarak analiz yapmak mümkün olabilse bile şuan ki panik durumda birsey kestirmette güç tabi bu virüs olayında en az etkilenecek sektörler medikal ilaç sektörleri gıda sektörü iletişim sektörü
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum sen benim yazdıklarımı iyi okumadın galiba... Dikkat et... Ben yapabilir dedim [emoji4] Ayrıca şuan aşağıda olmayıp aynı fiyatlardada olabilirdi... Böyle dönemlerde nokta atışı yapmak zaten saçma bir şey... Ben daha perşembe gecesi dow en fazla 23700 leri görür sonra 21700 lere iner ve uzun bir süre yataya bağlar demiştim... Şuan farklı bir şey yapmıyor zaten... Önümüzdeki günlerde çok sık yapacak %5 ve %10 ları.
Yer İmleri