Kaldı ki bizim göbekten bağ Amerika’yla dow’la, hadi sonra da almanya dax sayılabilir. Fakat tabi ki iç mesele dış borsaları döver. Yarın bizde ekonomiyi canlandıracak büyük bir şeyler olur bu atmosferde bile belki akşam 16:30’da dow eksi -%7’yken dax eksi -%7’yken biz yeşil bile olabiliriz.
Ya da dow, dax yeşile dönse bile biz daha da kötü bir şekilde ekonomiyi durdurursak ne bileyim iç uçuşlar da iptal, AVM’ler komple kapalı vb.. bu defa eksi -%8 olabilir ertesi günler de büyük eksiler açabiliriz .
Ama şu anlık görüntü kötü. Dow dax sıkıntı :/
Hatta bu saçma %10 kararı nedeniyle panikle taban bile yapıp borsa tatile girebilir. Çok kötü bir hafta geçebilir komple...zaten birçok hisse taban olacak o kesin.
Ben thyao’yu merak ediyorum. Bu dev hisseyi taban yapmamak için çok çabalarlar ama thy’nin taban olduğunu düşünemiyorum.sabah izleyeceğim.
Ytd
günaydın, hayırlı işler..))
Borsa düşmesin diye açığa satışı engelleyen akıl, %20 düşme marjını %10’a çeken, %10 devre kesmeyi %5’e çeken akıl acaba bugün tabana gitme riskini almayıp BİST’i kapatır mı? Deli sorular...
Bütün borsa işleme açılmayacak diye durdursalar aslında. Birkaç gün ortalık durulduktan sonra tekrar açarız borsayı. ?
Ytd
Libya da olay var diyorlar.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Hala kafalar basmıyor.bu işin çaresi bugün yarın bulunmazsa tüm ekonomiler b...u yedi.
Kimse gezmiyor,harcanıyor,yolculuğa çıkmıyor,almıyor,satmıyor.yani 300 ile giderken biri acil durum frenini çekti...olay budur...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri