Originally Posted by
NONAME
Tabi ki. Þu an 119.700 den bir uzunum var.
Ben stratejiye göre hareket ederim. Stratejimi açýklayayým. Asla bir stratejiye baðlý kalmadan yatýrým yapmadým. 28 Þubat 2020 günü hariç.
Toplam nakitim 200bin civarý. Tüm parayý'da burada kazandým. Ana parayý çektim zaten.
120 altýnda þort olmam.
119.700 ilk iþlem long. Her 1500 puanda aþaðýdan bir adet long.
118,200
116.500 ....
Ama deðiþik vadelerden yapacaðým iþlemleri. 4.Ay, 6.ay, 8.ay. Baz 4.ay olacak.
Viobta 100 bine kadar alacaðým. Altýna gelirse bekleyeceðim. 17-18 kontrat yapar. 3000 üstten satarým. Amaç kontrat biriktirmek. 4 Kez yaparsam iþlemi 1 kontrat bedavaya gelir. Ne kadar biriktirebilirsem artýk onlarý da 130 civarý satarým.
Yani benim için 120-100 arasýnda dalgalanmasý o kadar çok iyidir. Kazandýðým parayý baþka hesaba atýp long olup orada uzun vadeli tutuyorum. Eðer 100 altýnda direk gelirse yani hiç al sat yapmadan gelirse al kes yapýp kara geçmesini bekliyorum.
Bazý hisseleri de takibe aldým. Onlarý da almak için kollayacaðým. Ama bir defada alým deðil. Kademeli alým.
Ýyi kazançlar.
Ama kimseye tavsiye deðildir. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
viopta paçal tehlikeli..ben yerinde olsam þayet 99.300 aþagý kýrýlýrsa þort açar spotta hisse toplardým..aþagý gidiþ devam ederse spotun zararýný viop karþýlar..dip
lere geldiðinde þortu kapatýp longa dönersin..duble kazanc..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yer Ýmleri