Sn. Hekimim bizi bitirecek arkadaşlar eğitim, iş, aş, ulaşım, ibadet, tatil, sosyal ilişki ne varsa ... kodu.:oleyo:
Geçen darıltmayı başarmıştık zor vaz caydırdık tekrar yüklenelim, yoksa taş devrine dönderecek Dünyayı!:kahkah:
Printable View
Sn. Hekimim bizi bitirecek arkadaşlar eğitim, iş, aş, ulaşım, ibadet, tatil, sosyal ilişki ne varsa ... kodu.:oleyo:
Geçen darıltmayı başarmıştık zor vaz caydırdık tekrar yüklenelim, yoksa taş devrine dönderecek Dünyayı!:kahkah:
AVM patronları , kapalı da kalsa genelde kiralarını icra yolu ile de olsa alırlar , hem de sözleşme süresince , hele bir de iş yapan AVM ise , bi tarafları kalkmıştır zaten. Belli AVM lerde hatırlı kişileri araya sokmazsan , paran olsa bile dükkan tutamazsın. Sana yedirmezler. Ama bu durumda da olsa , AVM patronları kapalı kalmanın itibar noksanlığına katlanmak istemezler. İş yapan AVM , belli bir süre sonra müşterilerinin ayak alışkanlığını kaybedebilir. Bu durum ziyaretçi sayısımı etkiler ki , bu durum da m2 kira f,yatlarına direk etki edecektir
Yemek katında klasik markalar dışında diğer markaların 3 te 1 i gidiyor durumda her sene
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yarın neler açıklanacak acaba .
Restoran vs olabilir mi sokaklardaki
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Reha bey , ORA avm , Alibeyköy de. Bilirim hikayesini. Yanlış lokasyon , yanlış mimari , hikayesi uzun oranın.
Son çalıştığım şirket gıda üzerine idi , avm fast court lara frainchise da veriyordu. Şahsım da , çalıştığım şirketden zaten , tabi ki fabrika müdürlüğü torpilini de kullanarak , 3 şube işletmeciliğini almıştım. Bizim şirket de ORA ile bi ön sözleşme yapmıştı. ORA nın patronları galiba bi devlet bankasından kredi alarak inşaatı tamamlayabilmişti. Ama yeteri kadar AVM yi dolduracak mağaza bulamadılar. Biz de , ön protokol yapmış olmamıza rağmen durumu gözledik , şirket olarak açtırmadık mağazayı baştan. Sanırım aldıkları kredi şartları da bi hayli ağırmış , yeterli mağaza da bulamadıklarından patladı ORA avm
Gelsin lahmacunlar, pideler, ızgaralar ama heç üzülmen, fotoğraf atarım!:kahkah:
Bir arkadaş geçmiş sayfalarda bahsetmişti. AVM iş yapması için 4 faktör var diye. 3 üne katılıyorum.
Sinema , Migros , LCW çok önemlidir. LCW ye mesela , 99 dan beri hisse net e üyeyim , fazla yazmıyorum , yazdıklarımın da yarısı herhalde bu topikde , bu topiğin seviyesinin ortalama üstü - hem entellektüel bilgi hem ekonomik güç - olduğunu da biliyor ve tanıdım artık , dediğim gibi LCW yeburun kıvırabilir , belki hiç alışveriş bile yapmamıştır ama ortadirek ziyaretçi sayısını direkt etkileyen bir mağazadır. Diğeri Migros tur. Sinema , gençler ve öğrencileri çeker daha çok
sn . kxsr ,
Migros , kesinlikle ciro üzerinden anlaşır. Bazı ulusal firmalar da öyle zara, h&m, burger king gibi. Daha alt segmendekiler ise klasik m2 üzerinden. Herkes ciro ya göre kiralamak ister , en ciddi gider kalemini direkt gelir kalemine yani cirosunun bir fonksiyonu olarak tanımlamak ister ama bu durum bir marka gücü gerektirir , her mağaza her marka bunu yapamaz ve istemeyez.
İyi AVM ler de dükkan bulabilmek , paran fazlası ile de olsa , imkansıza yakın da olabiliyor.
Mesela şimdilerde fazla iş yapamayan Esenyurt Torium da (reisin imam hatipten arkadaşı Torunlar a ait), ilk açıldığında, bizim şirketin şubesini oraya açabilmek için açan arkadaşın kim i araya koyduğunu bilseniz , küçük dilinizi yutarsınız
benim yaşım yetmiyor da asya gribi (57-58 olan) benim köyüme 59'da teşrif etmiş o sıralarda 4-5 yaşına kadar olan çocuklardan da epey bir can almış...mezarlıkta taşsız bebek mezarları duruyor.
ki bu köy ile 150 km ilçeye 30 km, yol filan geçmeyen bir köy. köye elektrik 80'de gelmiş (ona da yaşım etmiyor) yolu biliyorum 90'lardan sonra yapıldı. köyde o sırada motorlu taşıt 1 veya 2 tane varmış o da ayda belki 1 kere ilçeye gider... dışarıda işçisi de yokmuş (gurbete gidenler sonra gitmiş.)
(yörük köyüyüz)
bunu büyüklerimiz anlatırlardı biz çocukken.
ben de hala merak ediyorum, o grip nasıl gelmiş acaba? tek olasılık yakınlardaki sazlıklara gelen göçmen kuşlar, köyde herkesin yarı-göçer olması ve o şekilde kapmış olması...
Bilim Kurulu üyesi: Aşı geliştirilemezse gelecek sene de virüsle karşılaşabiliriz
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi ve YÖK Yürütme Kurulu üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, kitle bağışıklığının sağlanması için toplumun yüzde 75'inin virüsle karşılaşması gerektiğini söyledi.
Başkanımda pas geçüp görmezden geliyor
ne etcem ben?