herkesi kendiniz gibi saf sanmayın..insanlar ölüyor, efendim neden aşıya karşısın diyor..
ulen aşı senin için değil..ekonomiler kapanmasın diye çıkıyor..bakın hemen mutasyon çıktı raftan..ve 50 milyon aşı siparişler iptal..yerine 5 milyon ..
Printable View
herkesi kendiniz gibi saf sanmayın..insanlar ölüyor, efendim neden aşıya karşısın diyor..
ulen aşı senin için değil..ekonomiler kapanmasın diye çıkıyor..bakın hemen mutasyon çıktı raftan..ve 50 milyon aşı siparişler iptal..yerine 5 milyon ..
senin zihniyetine....!!!!!
ben asla insan sağlığını paranın önüne geçirmedim tıpkı senin gibi..ve sen şuan resmen cinayet işliyorsun..!!
o akdar aşıyla uğraşan prolar mal bir sen akıllısın ve ben para kazanacağım vs kadar düeşünecek kadar da sığsın..!!!
cahil insanlarla uğraşmayı severim ama bir yere kadar..!!
bak cahil dostum..!!
kullanılan her ilaç kar zarar ilişkisi göz ardı edilerek yapıır..aynı burda ki piyasa gibi risk kazanç oranı vardır...
ama tıpta şu avrdır bir şey literatüre girerse zararlı da olsa kazancı yüksekse künt kabul edilir...tıpkı ağrı kesiciler gibi..!!
sana cevap vererek zamanımı boşa harcıyorum ama .
şunu da belirteyim..!!!
her ilaç her aşı asla zararsız diyemez tıp bilimi..!!
kullandığın herşey başka bir şeye zararlıdır..bronkodilatörden tut mde yanması için kullandığın romotodine kadar..!
o yüzden şikayet ile ilgili bir kazanım varsa hastalıkla ilgli uzun süreli kontrol edilebilir tedaviler ile önüne geçersin ..
yani senin dediğin resmen kırık dize amelyiatsız alçı bandaj ile geçer mottosu misali tam cahiliye devri..!!
sana ödev vereyim vakti zamanında tedavülden kaldırılan ilaçların neden kaldırıldığını araştır..!!!
Bu sokağa çıkma yasağı daha sürerse memlekete akıllı adam kalmayacak.
Bir an önce kafeteryalar açılsın
Hazır aşıda çıktı
şu zihniyete tepki vermeyen dilsiz şeytandır..!!!!
OLAYI SAĞLIKTAN PARAYA BAĞLAYANIDA GÖRDÜK BU FORUMDA...
sen çıkmışssın kalite bekliyorsun...!!!
doğru diyorsun aslında cahil cühela ile uğraşması yorucu
ben sonuca bakarım..cahillerin yorumuna bakmam..Çinden 50 milyon aşı siparişi neden 5 milyona düştü..sonuç bu..
çünkü mutasyon geçiriyor sürekli..aldığı 50 milyon aşıyı uygulamadan virüs yapı değiştirecek..bu normal..anlaşılamayacak kadar zor bir durum değil..bunun bilmişlikle cahillikle ilgisi yok..bu sonuçtur..
bakın İngilteredeki yeni tip virüs her tarafa yayılacak..çünkü küreselcilerin oyunu bu..
yeni dalga diyecekler belki de borsaların patlama nedeni bu olacak..
Sonunda ya hasta olacaz korona
Yada deli
Her sene grip aşısı olan ben bu aşıyı sıram gelse bile en az 6 ay olmam kronik hastalardaki etkilerine ilişkin tek bir çalışma ve tespit yok. Aşıyı öncelikle aşı olmamız gerektiğini söyleyen siyasetçilere, gazetecilere, televizyonlarda konuşanlara, bilim adamkarına işadamlarına ve çok bilen insanlara yapmalılar
Sadi Kaymaz
@Dragonomi
· 5s
Güncelleme:
#Hindistan, #AstraZeneca aşısına resmen onay verdi.
Milyar nüfuslu ülkenin lojistik ve maliyet açısından ana seçeneği idi.
On milyonlarca doz üretilip stoklanmıştı, hızla aşılamaya geçilebilir. twitter.com/dragonomi/stat…
Bu AZ ile neden görüşme olmadı veya neden anlaşma yapmadılar.
Covid aşısı için mı anlamadım SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aldığımız aşının faz 3 ü eksik.
Bizde denenecek faz 3
Aşı işe yaramazsa diye bu küresel algıyı bende paylaştım burada..
Ama bu aşıyı daha doğrusu tüm aşıları küçümsemek tek yönlü bir hastalık için üretildiğini sanmak safliktirSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
metropoll araştırma sonucuna göre türk halkı % 51.5 aşı yaptıracagım,% 48.5 aşı yaptırmayacagım sonucu çıkmış,ülkede güven kalmayınca agzınla kuş tutsan olmuyor işte,halkın yarısı inanmıyor aşıya
Covid oldun mu sen..olunca net bir tedavinin olmadığını sadece bünye ye baktığını anlayacaksın..
Ben aşı ile konuşurken tümden bahsediyorum..covid ile ılgili tüm aşılardanSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bogaziçi gibi nadide bir ün.kayyum rektör atanmış çok yazık,ondan sonrada bilimde aşı de her şey yanlış gidiyor
Aşı olup olmamak size kalmiş ama şunu unutmayın hastalığı yaşayanlara sorun ya da yakını ölenlere..
Ya da hic umut yok iken iyileşenlere..
Diyorum ya tedavisi yok vücut ne tepki verirse o..
Birde tüm devletler aptal mı ilk sağlık ordusuna yapıyor bu aşıyı..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşim oldu 14 gğn öokuk çocuk evde hapis kaldık. Ben baktım eşime sen oldunda mı saçma sapan yorumlar yapıyon. Şu aşı olmayana kız vermeyin diyen pgof modunda yazılar yazıyon. Ben tansiyon şeker ve kalp hastasıyım. Vücuduma ne oldupunu bilmediğim bir firmanın çin virüsünü enjekte edemem. Bekkemeyi tetcih ederim. Olmak isteyenede engel olmam. Olmak isteyen olur. Kimseye ol yada olma demem ama ne kendime ne anneme nede rşçeşme şu anda bu aşıyı yaptırmayacağım.
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
23s
ABD’nin 2021 savunma bütçesi yasalaştı.
Trump veto etmişti. Kongre, yine üçte iki çoğunlukla geçirdi.
Yasalaşan metinde Türkiye’ye CAATSA yaptırımlarının uygulanmasını talep eden maddeler var.
Yaptırımlar uygulanmaya başlandığı için yasalaşmasının TR açısından önemi kalmadı
Ortalik sakinken aşı redd-i dini toplumlarda daha çok görülür.
Budizm hinduizm christian jewish hep benzer sebepler.
Ama ölüm yaklaşınca ilk koşanlar yine bu kesim olur.
Erdoğan: İnşallah nisan ayında kendi aşılarımızı da kullanıma hazır hale getirmiş olacağız http://sptnkne.ws/ERjF
Dünyanın en zengin 500 insanı 2020'de servetlerine toplam 1.8 trilyon dolar kattı https://sptnkne.ws/ERvb
Ayhan katılıp katılmaman önemli değil. Benim argümanim bilimsel bir gerçek.
Senin red etme sebebin başka olabilir . Hükümete guvenmeme olabilir. Pfizer aşı gelse fikrin değişebilir ama benim argümanim yine geçerli.
Mesela aşıda domuz geni kullanmış olabilirler desem hemen bir yanımız hop hop eder.
Covid birimindeyim şuan asıl su uslubuna dikkat et..
Aynı görüşte ol ya da olma..ama yaptır yaptırma umurumda değil..ama onca hastalığı yaşayan insanları enayi yerine koyan yorumlar atan adamı savunmayın bana..
Eşine sor bakalim covid olamadan evvel aşı çıksa olurmuymusSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'ye gelen aşı Çin'den ruhsat alamadı!
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Tezer, Çin merkezli Sinovac şirketinin geliştirdiği koronavirüs aşısının Çin'de 'acil kullanım izinlerine' bağlı olarak yaklaşık 700 bin dozda uygulandığını söyledi. Aşının, Çin'de henüz ruhsat alamamasıyla ilgili ise Tezer, ülkede mayıs ayından beri hastalık olmadığı için Faz 3 çalışmalarının yapılamadığını, ruhsat alınması için de bu verilere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
Bazı kullanılan solüsyonlarda zaten at domuz köpek kullanılıyor..şimdi ondanda etkilenir bunlarSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.