Sayfa 525/1001 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Dünyanın en zengin 500 insanı 2020'de servetlerine toplam 1.8 trilyon dolar kattı https://sptnkne.ws/ERvb

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
    Ayhan katılıp katılmaman önemli değil. Benim argümanim bilimsel bir gerçek.

Senin red etme sebebin başka olabilir . Hükümete guvenmeme olabilir. Pfizer aşı gelse fikrin değişebilir ama benim argümanim yine geçerli.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3. Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
    Mesela aşıda domuz geni kullanmış olabilirler desem hemen bir yanımız hop hop eder.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    En az 6 ay hatta mutasyona uğradıktan sonraki 2. Tür aşıda okabşlirim.
    Şimdi başkan ben bu covidi geçen hafta çok şükür atlattım sayılır. acaba aşılanmış sayılırmıyım.

NoT: hala tad duyusu yok gibi.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

6. Covid birimindeyim şuan asıl su uslubuna dikkat et..
    Aynı görüşte ol ya da olma..ama yaptır yaptırma umurumda değil..ama onca hastalığı yaşayan insanları enayi yerine koyan yorumlar atan adamı savunmayın bana..
    Eşine sor bakalim covid olamadan evvel aşı çıksa olurmuymus
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eşim oldu 14 gğn öokuk çocuk evde hapis kaldık. Ben baktım eşime sen oldunda mı saçma sapan yorumlar yapıyon. Şu aşı olmayana kız vermeyin diyen pgof modunda yazılar yazıyon. Ben tansiyon şeker ve kalp hastasıyım. Vücuduma ne oldupunu bilmediğim bir firmanın çin virüsünü enjekte edemem. Bekkemeyi tetcih ederim. Olmak isteyenede engel olmam. Olmak isteyen olur. Kimseye ol yada olma demem ama ne kendime ne anneme nede rşçeşme şu anda bu aşıyı yaptırmayacağım.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Türkiye'ye gelen aşı Çin'den ruhsat alamadı!
    Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Tezer, Çin merkezli Sinovac şirketinin geliştirdiği koronavirüs aşısının Çin'de 'acil kullanım izinlerine' bağlı olarak yaklaşık 700 bin dozda uygulandığını söyledi. Aşının, Çin'de henüz ruhsat alamamasıyla ilgili ise Tezer, ülkede mayıs ayından beri hastalık olmadığı için Faz 3 çalışmalarının yapılamadığını, ruhsat alınması için de bu verilere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

8. Bazı kullanılan solüsyonlarda zaten at domuz köpek kullanılıyor..şimdi ondanda etkilenir bunlar
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Mesela aşıda domuz geni kullanmış olabilirler desem hemen bir yanımız hop hop eder.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 525/1001 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •