Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Covid oldun mu sen..olunca net bir tedavinin olmadığını sadece bünye ye baktığını anlayacaksın..
    Ben aşı ile konuşurken tümden bahsediyorum..covid ile ılgili tüm aşılardan

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşim oldu 14 gğn öokuk çocuk evde hapis kaldık. Ben baktım eşime sen oldunda mı saçma sapan yorumlar yapıyon. Şu aşı olmayana kız vermeyin diyen pgof modunda yazılar yazıyon. Ben tansiyon şeker ve kalp hastasıyım. Vücuduma ne oldupunu bilmediğim bir firmanın çin virüsünü enjekte edemem. Bekkemeyi tetcih ederim. Olmak isteyenede engel olmam. Olmak isteyen olur. Kimseye ol yada olma demem ama ne kendime ne anneme nede rşçeşme şu anda bu aşıyı yaptırmayacağım.
    bir halt olacağı yok.

2. Covid birimindeyim şuan asıl su uslubuna dikkat et..
    Aynı görüşte ol ya da olma..ama yaptır yaptırma umurumda değil..ama onca hastalığı yaşayan insanları enayi yerine koyan yorumlar atan adamı savunmayın bana..
    Eşine sor bakalim covid olamadan evvel aşı çıksa olurmuymus
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eşim oldu 14 gğn öokuk çocuk evde hapis kaldık. Ben baktım eşime sen oldunda mı saçma sapan yorumlar yapıyon. Şu aşı olmayana kız vermeyin diyen pgof modunda yazılar yazıyon. Ben tansiyon şeker ve kalp hastasıyım. Vücuduma ne oldupunu bilmediğim bir firmanın çin virüsünü enjekte edemem. Bekkemeyi tetcih ederim. Olmak isteyenede engel olmam. Olmak isteyen olur. Kimseye ol yada olma demem ama ne kendime ne anneme nede rşçeşme şu anda bu aşıyı yaptırmayacağım.

3. hastalığı yaşayanları enayi yerine koyan kim yahu..
    bu nasıl bir cümle..bu nasıl muhakeme..bu ne bokem bir algı..
    şuanki aşı çözüm değildir, diyince sen bunu mu anlıyorsun..

Covid birimindeyim şuan asıl su uslubuna dikkat et..
    Aynı görüşte ol ya da olma..ama yaptır yaptırma umurumda değil..ama onca hastalığı yaşayan insanları enayi yerine koyan yorumlar atan adamı savunmayın bana..
    Eşine sor bakalim covid olamadan evvel aşı çıksa olurmuymus

4. Sen değil misin lab ta üretilmiş hastalık vs ..yok bilim adamı demiş yok su yok bu gec oku istersen
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    hastalığı yaşayanları enayi yerine koyan kim yahu..
    bu nasıl bir cümle..bu nasıl muhakeme..bu ne bokem bir algı..

5. hastalık yok diyen kim..laboratuvar ortamında üretilince hastalık olmuyor mu bilgilerin efendisi..
    Sen değil misin lab ta üretilmiş hastalık vs ..yok bilim adamı demiş yok su yok bu gec oku istersen

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •