Hisseleri verdinmi
Printable View
Ben pozisyon yazmayayım da haklı çıktım oni yazayım:)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saatlik 1680 de al verdi 1790 altı sat verdi..kötüde olsa sisteme uyun..:ok:
İLK MESAJ YAZILDIĞINDA(long kapama) vob 1799 du...
zaten diğerinde (short açmak)1802 ydi...
şöyle pullback yapsa... herifin senaryosu var..benim de var..:)
benim açımdan anlamsız bir gün oldu...Hisseden kaybedip, shorttan kazandım..ne anladım ben bu işten?
Altin aninda toparliyor, gümüş amele sümüğü gibi. Yapıştıgi yerde kaliyor.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende sabah demiş olmak için bir şeyler yazmıştım.[emoji56][emoji1787][emoji1787][emoji56]
Bir graf koyup dikkat falan vs [emoji56][emoji1787]
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cepten bakıyorum kimse sp 500 hakkında yazmamış. İlginç geldi.
İki Üç ay önce dalga boyu sonu max 1800 diye söyledik değil mi .
Bakem anelez tütecek mi
Elon amca teslayı gömdü..
Tether den bir milyar dolar para aktardı bakalım neyde kazanacak..
Dow vs etkisi ne oldu bilmiyorum
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş le Teb karşılıklı. Ben Tebin ve işin 1800 üzerinde satmasını(birinin şort artırmasını diğerinin long azaltmasını) bekliyordum. Teb tamam da İş Vİopta alıp spotta biraz satmış.
Artık bugünkü zirvenin üzerinde kapanış bekleyeceğiz daha yukarısı için piyasa da gelişmeler normal, bugün şortlayanlar biraz nefes almıştır. İzleyip görelim. %20 poz azaltımı yaptık. Eski zirveye kadar düşüş normal bana göre
Biraz bekleyip gerekirse malı boşaltırız. İşyat, Garanti, Teb aynı öküzün 3 bacağı, 4 bacak?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Günlük bar çoğu hissede ve x30 da epey üst tarafı kölgeli, sıkıntılı oldu. Söyleye söyleye çağırdık bakalım düzelttirecek miyiz.
TOASO, TUPRAS gibi kağıtları yapanla piyasayı yapan aynı el ise, düzeltme çok sert ve çok kısa olup tekrar devam da edebilir dakika dakika takipteyim, hareketler sertleşti küt diye batarsınız arkadaşlar kaldıraçlar düşük olsun, her ihtimali de göz önüne alarak işlem açın derim naçizane selamlar.
APS' de yaklaşık 31.200 kontrat azalma var bugün...
TOTAL APS' nin yaklaşık %5' ine tekabül ediyor, azımsanacak bir rakam değil...
Bugünkü anlamsız düşüşü açıklıyor bence...
Bence dikkate alınması gerekir. İşyattan alan KY'mi ama spotta para girişi var. Redkit gibi silahı çekeceğimiz zamanı bekliyor olacağız. Birileri demek ki kol kesti yukarı aldı, bunu gören longçularda kar satışı yaptı.
Bunu izlerken hisse vadeli pozisyonlara da bakmak lazım. Burada 10.000 poz açmış olabiliyor. Ama hisse vadelilerde 30000 satıyor şerrolar.
Devamı nasıl olacak izleyeceğiz.
bist100 usd bazlı...güzel yerden vurmuşlar kafasına... :he:
61,8 geri alış seviyesinden...
bir de kol gibi direnci var zaten 1,99 gibi...oraya çok var...
https://i.hizliresim.com/m6067dz.png
UniCredit to sell remaining stake in Turkey's Yapi Kredi Bank by Q1 2022
gri listenin etkileri bunlar yapı kredideki hisselerini satıp gidiyorlar
pgsus 9 aylıkta toplam 1 milyar tl ZARAR açıkladı.. diğer havacılık şirketleri thyao 6.2 milyar tl KAR, tavhl ise 850 milyon tl KAR şeklinde daha önce açıklamıştı..yarın ilginç bir gün olacak..kagıtlar arası trade'in yoğun olacağı bir gün olabilir..
Aralık vade başında unutmayım diye not aldıydım. Fiyat geçişleri 1658 civarıymış, way be zaman ne kadar da çabuk geçiyor. bugün 31bin jeton kapatılmış ort. 1800 lerden dersek lönkcünün biri parayı katlamış bir ayda müthiş bir şekilde.
Şöyle bir para kolayınan hiç katlıyamadık, hep vuruş hep mücadele
saolsun bugün kü lönkcü abi sayesinde biraz nefes aldık, yarın da bi 30bin jeton kapatsa hiç fena olmaz, hem o parasını katlamış olur hemde biz fakir ayu arkadaşlar sevinir
Pegasus beklenenden daha fazla çeyreklik kar açıkladı. 450 milyon bekleniyordu.
590 milyon açıklandı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gri liste gerçek bir sıkıntı ama
ykbnk nin bu el değişimi 2-3-5 yıl önce (ne zamansa tam hatırlayamadım ) uni credito giderken
,elinde kalan bu hisseler için koç grubuna 1,57 üzerine belli çarpanlarla opsiyon
vermişti. koç bu opiyonunu kullanıyor olmalı.
ayrıntıyı daha iyi bilen vardır ama en azından bu satışın gri liste ile alakası yok..
.koç bu hisseleri piyasa fiyatının oldukça altında alıyor olabilir.
elinde spot ykbnk taşıyanlar ayrıntıyı daha iyi bilecektir
sadece 3. çeyrek baz alındığında kar açıkladı 600 milyon civarı.. ama diğer şirketler 2020 kayıplarını telafi etme yönünde hamle yaptılar, pgsus henüz bu durumda değil.. geçen sene de 9 aylıkta aynı miktar zarar açıklamış.. thyao kargo ve yurtdışı faktörü burada baskın sanırım..
Finansman gideri, kur vs…400 ortalama kar beklentisi vardı, 500 bu nedenle olumlu algılanır. Ayrıca satış ve favök ye beklenti üstü… yani vergisel tek seferlik durum yok.
Daha da önemlisi son çeyrek de daha iyi gidiyor pegi..THY ye göre…bu sene yeni uçaklar aldı pegi, onun etkisi var giderlerde. Pegi yılı toplam yolcu sayısında 2019 un %90 ınında kapatır, THY %80 e ancak çıkar.