Sayfa 525/1003 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    pgsus 9 aylıkta toplam 1 milyar tl ZARAR açıkladı.. diğer havacılık şirketleri thyao 6.2 milyar tl KAR, tavhl ise 850 milyon tl KAR şeklinde daha önce açıklamıştı..yarın ilginç bir gün olacak..kagıtlar arası trade'in yoğun olacağı bir gün olabilir..
    Analistlerin ortalama satış/favök/net kar nejkentşkeri paylaşılıyor. Pegi her açıdan beklenti üstü kar açıkladı, kötü değil, olumlu olur yarın pegi için.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    UniCredit to sell remaining stake in Turkey's Yapi Kredi Bank by Q1 2022

gri listenin etkileri bunlar yapı kredideki hisselerini satıp gidiyorlar
    Gri liste gerçek bir sıkıntı ama

ykbnk nin bu el değişimi 2-3-5 yıl önce (ne zamansa tam hatırlayamadım ) uni credito giderken
    ,elinde kalan bu hisseler için koç grubuna 1,57 üzerine belli çarpanlarla opsiyon
    vermişti. koç bu opiyonunu kullanıyor olmalı.
    ayrıntıyı daha iyi bilen vardır ama en azından bu satışın gri liste ile alakası yok..
    .koç bu hisseleri piyasa fiyatının oldukça altında alıyor olabilir.
    elinde spot ykbnk taşıyanlar ayrıntıyı daha iyi bilecektir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    kar açıklamış diyor arkadaşlar hem de iyi kar diyor...yanlış mı baktın acaba discretus...ben ilgilendiğimden değilde sadece thy süper kar açıklarken buna zarar deyince şaşırdım...

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bilançosuna şöyle hızlıca baktım, 1 milyar tl zarar açıklanmasında finansman giderleri rol oynamış gözüküyor..

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Analistlerin ortalama satış/favök/net kar nejkentşkeri paylaşılıyor. Pegi her açıdan beklenti üstü kar açıkladı, kötü değil, olumlu olur yarın pegi için.
    sadece 3. çeyrek baz alındığında kar açıkladı 600 milyon civarı.. ama diğer şirketler 2020 kayıplarını telafi etme yönünde hamle yaptılar, pgsus henüz bu durumda değil.. geçen sene de 9 aylıkta aynı miktar zarar açıklamış.. thyao kargo ve yurtdışı faktörü burada baskın sanırım..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    kar açıklamış diyor arkadaşlar hem de iyi kar diyor...yanlış mı baktın acaba discretus...ben ilgilendiğimden değilde sadece thy süper kar açıklarken buna zarar deyince şaşırdım...
    ben 9 aylıktaki durumu yazmıştım..ama solo 3. çeyrek kar var 600 milyon civarı
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şimdi oldu...teşekkürler...

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ben 9 aylıktaki durumu yazmıştım..ama solo 3. çeyrek kar var 600 milyon civarı

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sadece 3. çeyrek baz alındığında kar açıkladı 500 milyon civarı.. ama diğer şirketler 2020 kayıplarını telafi etme yönünde hamle yaptılar, pgsus henüz bu durumda değil.. geçen sene de 9 aylıkta aynı miktar zarar açıklamış.. thyao kargo ve yurtdışı faktörü burada baskın sanırım..
    Finansman gideri, kur vs…400 ortalama kar beklentisi vardı, 500 bu nedenle olumlu algılanır. Ayrıca satış ve favök ye beklenti üstü… yani vergisel tek seferlik durum yok.

Daha da önemlisi son çeyrek de daha iyi gidiyor pegi..THY ye göre…bu sene yeni uçaklar aldı pegi, onun etkisi var giderlerde. Pegi yılı toplam yolcu sayısında 2019 un %90 ınında kapatır, THY %80 e ancak çıkar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

fırsat rallisi, kanal devam ettikçe pembeler yeşil oluyor, her pembe 88 iş günü,..
    son olarak yorum analizde fırsat rallisinde kalmıştık,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 525/1003 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •