Sayfa 524/1003 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bist100 usd bazlı...güzel yerden vurmuşlar kafasına...

61,8 geri alış seviyesinden...

bir de kol gibi direnci var zaten 1,99 gibi...oraya çok var...

2. UniCredit to sell remaining stake in Turkey's Yapi Kredi Bank by Q1 2022

gri listenin etkileri bunlar yapı kredideki hisselerini satıp gidiyorlar
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

pgsus 9 aylıkta toplam 1 milyar tl ZARAR açıkladı.. diğer havacılık şirketleri thyao 6.2 milyar tl KAR, tavhl ise 850 milyon tl KAR şeklinde daha önce açıklamıştı..yarın ilginç bir gün olacak..kagıtlar arası trade'in yoğun olacağı bir gün olabilir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    neden böyle zıt bilanço gelmiş acaba? tav hadi uçmuyor yer hizmetleri ama thy ile pegasus nasıl böyle fark olabiliyor? tamam bir thy kadar kar etmesini beklemezdim ama orası 6,2 milyar tl kar ederken bu da hiç değilse 1-2 milyar kar beklemek tuhaf mı olurdu?

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    pgsus 9 aylıkta toplam 1 milyar tl ZARAR açıkladı.. diğer havacılık şirketleri thyao 6.2 milyar tl KAR, tavhl ise 850 milyon tl KAR şeklinde daha önce açıklamıştı..yarın ilginç bir gün olacak..kagıtlar arası trade'in yoğun olacağı bir gün olabilir..

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aralık vade 1658 den lönk
    Hisse yerine endekisin hamallığını yapmaya karar verdim
    Aralık vade başında unutmayım diye not aldıydım. Fiyat geçişleri 1658 civarıymış, way be zaman ne kadar da çabuk geçiyor. bugün 31bin jeton kapatılmış ort. 1800 lerden dersek lönkcünün biri parayı katlamış bir ayda müthiş bir şekilde.

Şöyle bir para kolayınan hiç katlıyamadık, hep vuruş hep mücadele

saolsun bugün kü lönkcü abi sayesinde biraz nefes aldık, yarın da bi 30bin jeton kapatsa hiç fena olmaz, hem o parasını katlamış olur hemde biz fakir ayu arkadaşlar sevinir
    Hamdım Piştim Yandım

Pegasus beklenenden daha fazla çeyreklik kar açıkladı. 450 milyon bekleniyordu.
    590 milyon açıklandı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    neden böyle zıt bilanço gelmiş acaba? tav hadi uçmuyor yer hizmetleri ama thy ile pegasus nasıl böyle fark olabiliyor? tamam bir thy kadar kar etmesini beklemezdim ama orası 6,2 milyar tl kar ederken bu da hiç değilse 1-2 milyar kar beklemek tuhaf mı olurdu?
    bilançosuna şöyle hızlıca baktım, 1 milyar tl zarar açıklanmasında finansman giderleri rol oynamış gözüküyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bence dikkate alınması gerekir. İşyattan alan KY'mi ama spotta para girişi var. Redkit gibi silahı çekeceğimiz zamanı bekliyor olacağız. Birileri demek ki kol kesti yukarı aldı, bunu gören longçularda kar satışı yaptı.
    Bunu izlerken hisse vadeli pozisyonlara da bakmak lazım. Burada 10.000 poz açmış olabiliyor. Ama hisse vadelilerde 30000 satıyor şerrolar.

Devamı nasıl olacak izleyeceğiz.
    Yahu ne ky si…dün yazdık ya iş yat-teb-garanti aynı grup diye.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 524/1003 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •