Bu platformun yöneticileri viop forumunda boş, ergen muhabbetlerine izin vermezse gelip yazılankarı okuruz. Buraları bu kadar meşgul etme hakkınız yok. Not: Kim neyi isterse üzerine alınabilir.
Printable View
Bu platformun yöneticileri viop forumunda boş, ergen muhabbetlerine izin vermezse gelip yazılankarı okuruz. Buraları bu kadar meşgul etme hakkınız yok. Not: Kim neyi isterse üzerine alınabilir.
EBRD: Banka sermayeleri kuvvetli ancak küresel gerilimler büyüme gidişatını etkileyebilir
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gece seansı 2000 aşağı aldı.
Oralardan başlayacak sanırım..
365..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Crashı ciddiye alan olmuş bayağı bayağı ciddi yazmışlar :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ABD Anayasa Mahkemesi, Halkbank'ın temyiz talebiyle yaptığı başvuruyu ve başsavcılığın yaptığı itirazı değerlendirecek - VOA
ABD Anayasa Mahkemesi, yarın sabah 10.00'da yapacakları toplantıda Halkbank'ın temyiz talebiyle yaptığı başvuruyu ve başsavcılığın yaptığı itirazı değerlendirecek. Toplantıda, Anayasa Mahkemesi hakimleri dosyaya giren evrakları inceleyerek, Halkbank davasının mahkemede takvime alınarak görülüp görülmemesi konusunda kişisel görüşlerini bildirecek. Anayasa Mahkemesi hakimlerinin toplantısı kapalı oturumda gerçekleşecek.
Şimdiye kadar geçen süreçte Halkbank, ABD Anayasa Mahkemesi'ne sunduğu 2 Ağustos tarihli itiraz dilekçesinde, Türkiye Cumhuriyeti'ne ait bir kamu kuruluşu olduklarını belirterek, ABD'de "Bağımsız Yabancı Devlet Dokunulmazlığı Yasası'na" göre yargılanamayacaklarını savunmuştu.
Banka, hem New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi'nin hem de İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi'nin kararlarının yanlış olduğunu öne sürmüştü. ABD Anayasa Mahkemesi'ne beş Amerikalı avukatın imzasıyla sunulan dilekçede daha önceki 14 davadan örnekler verilerek, alt mahkemelerin aleyhlerinde aldığı kararları bozmaları talep edilmişti.
Halkbank, "Bağımsız Yabancı Devlet Dokunulmazlığı Yasası'na" göre kendilerine ceza verilmesinin ABD'de son iki yüzyılda bir ilk olduğunu savunmuş, Halkbank'ın avukatları, ABD Başsavcılığı'nın temyiz başvurularıyla ilgili yaptığı itirazdaki hiçbir argümanın yasalara göre geçerliliğinin olmadığını öne sürmüştü.
ABD Başsavcısı: "Halkbank'ın temyiz talebi reddedilmeli"
ABD Adalet Bakanlığı Başsavcısı Elizabeth B. Prelogar, Anayasa Mahkemesi'ne sunduğu dilekçede, mahkemeden Halkbank'ın temyiz talebinin reddini istemişti. Başsavcılık, ABD'de dahi ticari faaliyetleri olan Halkbank'ın "Bağımsız Yabancı Devlet Dokunulmazlığı Yasası" kapsamına girmediğini, daha önce alınan mahkeme kararlarının da bu yönde olduğu belirtilerek, "Halkbank, Amerikan yasaları çerçevesinde bölge mahkemelerinde yargılanabilir" ifadesini kullanmıştı.
Amerika'nın Sesi (VOA) internet sitesinde yayınlanan habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.voaturkce.com/a/abd-anay...r/6766068.html
Hulktan daha uzak duracağız o vakit. Bu mir etkisi de sınırlı kalacak gibi.
Bu bitcoin işi ıyi oldu. Küresel risk hevesini bundan daha iyi yansıtan gösterge yok bence. Hangi enayi bu kadar riske girer alüminyum.
Vade bitimine daha 33 gün var abey.
Neden bu kadar aşağı bastıklarını bilen var mı?
çünkü zamanında düşmesi gereken rakamı düşmedi...
%50 fiboya çoktan gelmesi gerekirdi...
vade son gününü bekliyorum mal almak için genelde ogün basıyorlar...
malım spot hisseye dönüşmesin diye vade son günü tabana bile verdikleri oluyor...
suyun kenarında bekliyoruz...ceylanların suya atlamasını... :)
https://i.hizliresim.com/jqye7qn.jpg
düşerse ekime kadar alırız...
düşmezse kasımı bekleriz...
ekim ayının ilk 5 gün mal almam...
şimdi pala globaldeki yükselişleri mal satmak için kullanıcak...
satmazsa yeni vadeye bir ton spot hissesi olıcak...
bir çok yazımda 3300 önemini belirtmiştim...
ihallaller olsada ciddi bir geçiş olamadı...
3300 kalıcı kırıldıgını görmeden mal alınmaz benim tarafımda...
Ben BİST 100 de 8 günlük HO nun 20 liği yukarıdan kesmesini bekliyorum şahsen. Zaten bu gerçekleşmezse fibo 50 ve 50 günlük HO hemen hemen aynı seviyelerde. Ytd
NASDAQ 7600 e gelir kötü senaryo yani dünya batar hep bu FED in cıkıp her gün konusmasından :) hisselere sahip cıkın dostlar astalavista :))
Yeni türkiye ekonomik çin modelinde borsanın 1-2 günlük şoklamalar (long da aşırı biriken olursa bunların ceplerini boşaltma) harici düşmesini asla ama asla beklemiyorum.
Bu enflasyon , karlar ve GELECEK OLAN KAR RAKAMLARI nın yanısına hükümetin , para dolara akmasın diye borsayı devamlı canlı diri getirili tutacağı aşikar..
Boşuna oradan çizgi burası direnç şurası geçilmezse falan filan uğraşmayın.
Yüzde 2-3 düşer gerisin geri yüzde 10 teper.
3700 xu100 tepesinin yakın zamanda yeniden denenmesini ve geçilmesini bekliyorum.
Bu işi hisse algo robot , ağırlık , patronlarla ile anlaşma , para basma yabancıya sattırma gibi çok büyük bir kısmı zaten tamamlandı idi..
Şimdi manipülasyona son adı altında aracı kurumlara çökme ve short açma açığa satma falan filan için 40 dereden su getirme gibi zorlayıcı metotların devreye alınmasını bekliyorum..
https://www.godmode-trader.de/aktien...nk-kurs,118687
Dax da Crash tüm hızıyla otobanda.!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Bu arada BİST 30 ve 100 de günlüklerde ters flama olabilir mi?
Üstatlara traderlara speklere, stratejistlere soruyorum :)
Bugün abd yüksek mahkeme hulk hakkında karar verecek. Tahminim hulk yönünde pozitif olması.
benim hisse paylasacgım forum baslıkları nedir ya hepsi pasif :( ben gibi bir ddeger kaybolacak :)
Gazprom's net profit for 6 months amounted to 2.514 trillion rubles, which is 2.6 times higher than the figure for the first half of 2021 — deputy head of the company
Ambargolar gazpromun satışlarını patlatmış (hindistan ve çin). Hahaha...
The Chinese authorities do not intend to curtail the policy of openness and will continue to actively purchase goods from other countries, including oil and gas from Russia, said Vice Minister of Commerce of the People's Republic of China.
100 kaplan gücü...GO GO GO
tüylerim diken diken oldu..SP500 -%30 DÜŞMÜŞ ama kontrollu borsa BIST100; ''HACI YATMAZ'' GİBİ.
FINAL RESULTS OF THE REFERENDUM:
Donetsk People's Republic - 99.23%
Lugansk People's Republic - 98.42%
Zaporozhye region - 93.11%
Kherson region - 87.05%
Başkanım bu Adanada nar mevsimi başladı.Bizim yağı beğenmedin eyvallah.Ama nar ekşimiz süperdir.Ama bizden yağ alana satıyoruz.
Bu piyasalarda(en az 3 mal olan her piyasada) tüyo ile ilgili bir laf vardır...iki doğrunun yanında bir yanlış gider.
çilek nar süper de yağ eh işde ...
not:Aslında yaş ali veli 49 50 olmayaydı...toplam 15-20 kalbur üstü arkadaş için özel çifçilik yapardım :) öle bi maldan üretip halciye mahkum olcama ..markete direk sattım paramı alana kadar ..
askari şeye %80 şey gelecekmiş :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Su an piyasada bedava bi mal var ama kimse almıyor ben aldım ama gene para bitti zaten ne zaman paramız oldu ki pozisyon bozup girmeyi düşünüyorum fiyata bak huaaaammmmuna