Sayfa 525/1001 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    benim hisse paylasacgım forum baslıkları nedir ya hepsi pasif ben gibi bir ddeger kaybolacak
    Yaşam belirtisi göstermeyen yerler iyi oluyor. Canlı yerlerde ele verme operasyonu yapıyorlar.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    FINAL RESULTS OF THE REFERENDUM:

Donetsk People's Republic - 99.23%
    Lugansk People's Republic - 98.42%
    Zaporozhye region - 93.11%

Kherson region - 87.05%
    çekişmeli mi geçti diyon yane !.benim gibilere yorum lazım anlamam salt rakamlardan .yönlendir beni.sağa sola çek
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Roket dsyu roket ykb leri geri aldım zaten satınca çıplak gibi hissetmedim desem yalan olur roket roketson

4. askari şeye %80 şey gelecekmiş
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. Su an piyasada bedava bi mal var ama kimse almıyor ben aldım ama gene para bitti zaten ne zaman paramız oldu ki pozisyon bozup girmeyi düşünüyorum fiyata bak huaaaammmmuna

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bugün abd yüksek mahkeme hulk hakkında karar verecek. Tahminim hulk yönünde pozitif olması.
    abi tahminin sanırım pozisyonel...davadan yırtması sözkonusu bile olamaz..biraz hulk şortladım bugün..dündende vardı..saat 17.00de karar açıklanacakmış bakalım ne olcak..bende olumsuz bi karar ve yüzde 5 eksi beklıom hulkda...

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Başkanım bu Adanada nar mevsimi başladı.Bizim yağı beğenmedin eyvallah.Ama nar ekşimiz süperdir.Ama bizden yağ alana satıyoruz.
    Bu piyasalarda(en az 3 mal olan her piyasada) tüyo ile ilgili bir laf vardır...iki doğrunun yanında bir yanlış gider.

çilek nar süper de yağ eh işde ...

not:Aslında yaş ali veli 49 50 olmayaydı...toplam 15-20 kalbur üstü arkadaş için özel çifçilik yapardım öle bi maldan üretip halciye mahkum olcama ..markete direk sattım paramı alana kadar ..
    Muttan geliyor nar ekşim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Muttan geliyor nar ekşim
    Benden sana müşteri olmaz diyorsun yane anlaşıldı başkanım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 525/1001 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •