benim hisse paylasacgım forum baslıkları nedir ya hepsi pasifben gibi bir ddeger kaybolacak
![]()
benim hisse paylasacgım forum baslıkları nedir ya hepsi pasifben gibi bir ddeger kaybolacak
![]()
Gazprom's net profit for 6 months amounted to 2.514 trillion rubles, which is 2.6 times higher than the figure for the first half of 2021 — deputy head of the company
Ambargolar gazpromun satışlarını patlatmış (hindistan ve çin). Hahaha...
The Chinese authorities do not intend to curtail the policy of openness and will continue to actively purchase goods from other countries, including oil and gas from Russia, said Vice Minister of Commerce of the People's Republic of China.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
100 kaplan gücü...GO GO GO
tüylerim diken diken oldu..SP500 -%30 DÜŞMÜŞ ama kontrollu borsa BIST100; ''HACI YATMAZ'' GİBİ.
FINAL RESULTS OF THE REFERENDUM:
Donetsk People's Republic - 99.23%
Lugansk People's Republic - 98.42%
Zaporozhye region - 93.11%
Kherson region - 87.05%
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Başkanım bu Adanada nar mevsimi başladı.Bizim yağı beğenmedin eyvallah.Ama nar ekşimiz süperdir.Ama bizden yağ alana satıyoruz.
Bu piyasalarda(en az 3 mal olan her piyasada) tüyo ile ilgili bir laf vardır...iki doğrunun yanında bir yanlış gider.
çilek nar süper de yağ eh işde ...
not:Aslında yaş ali veli 49 50 olmayaydı...toplam 15-20 kalbur üstü arkadaş için özel çifçilik yapardımöle bi maldan üretip halciye mahkum olcama ..markete direk sattım paramı alana kadar ..
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri